Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Poraďte prosím vás něco, co bych dokázala uvařit/upéct a bylo by toho hodně, něco originálního (ne šneky z listového těsta ani plněná vejce pomazánkou).
Manžel pozval kolegy z práce a jejich manželky na oslavu, klasické chlebíčky a zákusky jsem objednala, kotel pravého hospodského guláše dělá tchýně a já bych ráda něco, co se jen tak nevidí
, jenže mě nic nenapadá!
Prosím jakkékoli nápady, bude to zítra.
Já řeším něco podobného, ale na rodinnou oslavu, takže mi jde diskuze zrovna do rány
. Napadla mě tato rajčátka, nemusí to být špatné a taky to chci zkusit. ![]()
A co takhle předkrmy jako caprese, carpaccio třeba z červené řepy, prossiuto s cantaloupe melounem… ![]()
@Markéta876 píše:
Já řeším něco podobného, ale na rodinnou oslavu, takže mi jde diskuze zrovna do rány. Napadla mě tato rajčátka, nemusí to být špatné a taky to chci zkusit.
To vypadá dobře
.
Upekla bych želňáky se škvarkama a slané máslové sušenky se sýrem…neodolatelné
@Lenka002
Ahoj, není to teda moc originální, ale loni na letní oslavu jsem dělala mísy šopského salátu s domácím pečivem.
@Lenka002 Ahoj, jídla máte docela dost, zkusila bych třeba nějáký ovocný salát, když bude teplo, bude osvěžující ![]()
Zelńáky a šopák jsou super nápady, že mi to nenapadlo taky
, na ten šopák teda abych šla koupit nejméně 2 kg paprik a 5 okurek, co? Rajčata naštěstí mám, balkánský sýr koupím (asi tak 3).
@Hanymany
Já jsem chtěla udělat taky něco sama, objednané mám dorty a chlebíčky a,,tchýni,,
.
Asi ten šopák, plněný rajčátka a možná i ty zelńáky.
Jdu nakupovat.
Děkuji všem za nápady.