těhotenská móda

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
766
11.3.06 12:09

těhotenská móda

Ahojky těhulky a maminky,

mám k vám dotaz.Řeším teď problém s těhu oblečením,konkrétně bych si chtěla koupit nějaké pěkné třičko,ale nevím kam zajít.Když jsem byla těhotná se synem toto jsem neřešila ,narodil se v zimě,byla jsem nabalená v bundě a tak jsem nosila jen obyč. trička o něco větší než je má velikost.Teď když mi bříško naroste během jara a léta chtěla bych nějaké hezké tríčo. :lol: Abych si nepřipadala jako pytel brambor,vím že v centru Prahy jsou obchody Formes nebo Tveret,kde mají krásné modely,ale tričko tam vyjde kolem 2000tis. :roll: Pak znám i Mutti mám od nich kalhoty,ale ty trička jsou děsný hadry.Neznáte nějaký pěkný obchod kde mají solidní výběr a ceny tak do 1000kč? :wink:

Děkuju moc za rady Andynka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
691
11.3.06 12:15

Andy, zkus nakouknout do CA nebo do La Hale, maji tam tehotenskou modu, tricka sice nejsou zadna lace, ale 700 Kc je oproti 2 tisicum jeste dobra cena :-) Jinak na leto se me ohromne osvedcily saty na raminka, ktere jsem si nechala usit podle svych predstav, vysly me asi na 800 Kc a pod ne jsem stridala ruzne barevna tricka - obycejna z New Yorkru za nakych 140 Kc a nadelalo to supr paradu :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Missorka
11.3.06 12:22

Andy,

prosím, prosím - taková diskuse už existuje: http://emimino.cz/modules.php?…

Jinak já jsem fakt dost nadšená z toho Quelle, moc hezký věci…

• Citovat
  • Upravit
170
11.3.06 13:30

Ahojky,
mrkni na katalog od Neckermanna - Naše Baby se tuším jmenuje. Mají tam spoustu oblečků pro mimi a taky pro těhotné. Viděla jsem tam pěkná tricka okolo 1000,– (např s nápisem Girl or Boy? docela vtipne :-))) Měli tam ale i docela solidní výběr kalhot, různých halenek…
Katalog se dá určitě i objednat.
Jinak v CA maji taky věci jakž takž :-)
 PA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
766
11.3.06 13:53

Missorko

bohužel jsem se nevšimla,že už to tu je :roll: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí