chlamydie v těhotenství

6.3.06 20:38

chlamydie v těhotenství

Ahoj, příteli našli před 3 týdny chlamydie :cry: a já před týdnem zjistila, že jsem těhotná (4tt.). Miminko jsme si hrozně přáli, takže velká radost a zároveň velký strach. Hned jsem běžela na gyndu a pan doktor mě poslal domů s tím, že dřív než v 10tt. mě léčit nemůže, ať příjdu za měsíc. Jsem z toho strašně nervní, protože jsem přečetla x různých hrůzostrašných článků co vše můžou způsobit. Není tu těhulka nebo maminka, která už tímto prošla? Měsíc je strašně dlouhá doba! Děkuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12600
7.3.06 11:30

Stramplicko, me to sice osobne nepotkalo ale jsem Dr. (ne teda gynekolog) a obcas jsem se s tim setkala. Hlavni vec je , ze ty Chlamydie klidne muzes mit uz dlouho a treba i nekolik let, takze jestli je budes mit jeste 6 tydnu, tak si myslim, ze uz to nehraje zase takovou roli :) Tedka na ne atb brat nemuzes kvuli miminku, tak duveruj svemu doktorovi, ten s tim a tehulkama urcite zkusenosti ma. Drzim palce at vam vsechno dopadne dobre. Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12600
7.3.06 11:31

Stramplicko, me to sice osobne nepotkalo ale jsem Dr. (ne teda gynekolog) a obcas jsem se s tim setkala. Hlavni vec je , ze ty Chlamydie klidne muzes mit uz dlouho a treba i nekolik let, takze jestli je budes mit jeste 6 tydnu, tak si myslim, ze uz to nehraje zase takovou roli :) Tedka na ne atb brat nemuzes kvuli miminku, tak duveruj svemu doktorovi, ten s tim a tehulkama urcite zkusenosti ma. Drzim palce at vam vsechno dopadne dobre. Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12600
7.3.06 11:33

Jezis, ja to poslala dvakrat a navic jsem si nevsimla, ze ty Chlamydie nemas ty ale pritel!!! Takze se omlouvam. A vubec neni jiste ze bys je mela i ty.Takze pritel at se samozrejme preleci hned a dokud nebude bez Chlamydie, tak vsechny intimnosti jenom s kondomem :))))) Jeste jednou zmatena Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.3.06 18:00

moc děkuji, přítel se už léčí, snad tedy bude brzy v pořádku, na intimnosti nemám ani pomyšlení, tedy spíš mám strach i s kondomem. Co kdyby u mě náhodou nebyly… :) Ještě jednou dík!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí