Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, příteli našli před 3 týdny chlamydie
a já před týdnem zjistila, že jsem těhotná (4tt.). Miminko jsme si hrozně přáli, takže velká radost a zároveň velký strach. Hned jsem běžela na gyndu a pan doktor mě poslal domů s tím, že dřív než v 10tt. mě léčit nemůže, ať příjdu za měsíc. Jsem z toho strašně nervní, protože jsem přečetla x různých hrůzostrašných článků co vše můžou způsobit. Není tu těhulka nebo maminka, která už tímto prošla? Měsíc je strašně dlouhá doba! Děkuju!
Stramplicko, me to sice osobne nepotkalo ale jsem Dr. (ne teda gynekolog) a obcas jsem se s tim setkala. Hlavni vec je , ze ty Chlamydie klidne muzes mit uz dlouho a treba i nekolik let, takze jestli je budes mit jeste 6 tydnu, tak si myslim, ze uz to nehraje zase takovou roli
Tedka na ne atb brat nemuzes kvuli miminku, tak duveruj svemu doktorovi, ten s tim a tehulkama urcite zkusenosti ma. Drzim palce at vam vsechno dopadne dobre. Jana
Stramplicko, me to sice osobne nepotkalo ale jsem Dr. (ne teda gynekolog) a obcas jsem se s tim setkala. Hlavni vec je , ze ty Chlamydie klidne muzes mit uz dlouho a treba i nekolik let, takze jestli je budes mit jeste 6 tydnu, tak si myslim, ze uz to nehraje zase takovou roli
Tedka na ne atb brat nemuzes kvuli miminku, tak duveruj svemu doktorovi, ten s tim a tehulkama urcite zkusenosti ma. Drzim palce at vam vsechno dopadne dobre. Jana
Jezis, ja to poslala dvakrat a navic jsem si nevsimla, ze ty Chlamydie nemas ty ale pritel!!! Takze se omlouvam. A vubec neni jiste ze bys je mela i ty.Takze pritel at se samozrejme preleci hned a dokud nebude bez Chlamydie, tak vsechny intimnosti jenom s kondomem
Jeste jednou zmatena Jana
moc děkuji, přítel se už léčí, snad tedy bude brzy v pořádku, na intimnosti nemám ani pomyšlení, tedy spíš mám strach i s kondomem. Co kdyby u mě náhodou nebyly…
Ještě jednou dík!