kosmetika Avon a těhotenství

1882
3.3.06 14:17

kosmetika Avon a těhotenství

Ahojky všem maminkám, těhulkám,snažilkám a nesnažilkám

prosím vás o radu. Jsem těhu a na bříško používám tělové mléko od Avonu (s výtažky z ovsa). Jelikož jsem alergik,tak tohle je jedno z mála těl.mlék,které mi nevadí. Prosím poraďte, nemůžu miminku nějak ublížit? A také mi vyrašilo akné, jestli můžu přípravky od Avonu (noční kura a gel), používat v těhu. Nemáte s tím některá zkušenost?
Předem děkuji za radu…

EvikP

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8569
3.3.06 15:03

EvikP, bud klidna, vsechno muzes pouzivat, pripravky z Avonu jsou velice dobre a kvalitni, maji i takove slozeni, aby vyhovovaly i alergikum. Jiste, ze se muze stat, ze nekomu neco nesedne, ale tehotenstvi neni prekazkou k pouzivani techto pripravku. Jsem distributorka, takze mohu Ti je doporucit.

Jen krem proti striiim nezabira v tehotenstvi tak, jako by mel - je slaby a kuze muze i presto popraskat. Spis si kup velice dobry BONAL v lekarne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
3.3.06 15:29

Nesouhlasím s Alinkou, moje kosmetička mě před Avonem důrazně varovala - je to prý jedna z nejvíce agresivních kosmetik.
Nevím, nejsem odborník, ale mě u ní odpuzuje už jen ta poměrně silná parfemace. A jak známo, vůně může být alergen.
A už jsem viděla pár oteklých kolegyň v práci, které si slavnostně koupili Avon a následně strávili týden bez líčidel namazané sádlem - jó sešli se na kožním… :lol:

Pokud ti nevadí, pak to neřeš a používej ho dál. Ovšem jako pokus bych na sebe v těhu zrovna tuhle kosmetiku nedala… :roll:
 NiKi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
3.3.06 15:35

Souhlasím s Nikinou.
Také jsem distributorka (AvonLady), a přesto se nepřikláním k názoru, že AVON je kvalitní kosmetika. Jsou kvalitnější (vlastní zkušenost) a mnohdy i levnější.
Přikláním se k názoru navštívit lékarnu a koupit si kosmetiku pro těhotné přímo tam. Já používám na strie olejíček z lékárny a jsem s ním velice spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
3.3.06 15:36

Monalisa24: Ano, chválím Weledu. Je účinná (sice drahá, to zas jo), ale čistě přírodní…
Myslím, že Indulona je stokrát kvalitnějš než Avon. :wink:
 NiKi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
3.3.06 15:42

Kosmeticka se taky ridi svou vyhodou a fandi te „sve“ kosmetice. Nechci nikomu ublizit, ale taky jsem se setkala s jednou, ktera Avon odsuzovala, ale Oriflame chvalila…pak se ukazalo, ze dela do Oriflame…

Kazdopadne az takove negativni ohlasy neznam a urcite je fakt, ze kazdy clovek snese neco jineho. Mam jednou zakaznici, ktera ma kozni problemy a vyhovuji ji jen pletove kremy z Avonu a z jinych se osype.

Tvrzeni proti tvrzeni - urcite kazdy ma svuj nazor a sve zkusenosti. Evi, existuji vzorky, tak je zkus a sama uvidis, jestli Ti vyhovuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
3.3.06 15:58

Ahoj vsem, jsem tedy prekvapena, nukdy jsem se s nazorem, ze Avon je agresivni nesetkala. Jsem Avonlady uz nakej rok, a zatim zadne otekle zakaznice nemam. Treba mam stesti na zakaznice se snasenlivou pleti :lol: . Ale v tehu jsem pouzivala to same mleko na brisko a vse v poho…misa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
3.3.06 16:04

A myslite,ze na mazani briska je lepsi olejicek?Ja pouzivam krem z lekarny Elasti Q, ale spatne se mi roztira…Jakej presne olejicek pouzivate?

• Citovat
  • Upravit
1882
3.3.06 16:25

Moc všem děkuji za názor. Spíš mi šlo o to, abych neublížila mimi. S Avonem mám dobrou zkušenost, už jen proto, jelikož jsem alergik a vždy po umytí mi naskáčou fleky po těle a tohle tělové mléko mi na ně pomáhá. Tchýně je s ním taky moc spokojená. Kosmetiky jsem vyzkoušela už plno,tak proto jsem se ptala. Třeba Nivea je pro mě katastrofa. Můžu se udrbat, jak mě tělová mléka svědí. Takže budu mazat dál. To jsem ráda, že to mimi neublíží…
Ještě jednou vám moc děkuji… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
3.3.06 16:28

Jo a teď jsem si objednala olej ve sreji Soft&Sensual… ta vůně to je něco,tak budu mazat tím. Sprch.gel mi nevadí, tak snad nebude ani olej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
3.3.06 16:31

Ahoj,
já jsem první 4 měsíce taky používala Avon,pak se mi ze dne na den udělaly po těle fleky,které byly po osprchování červené a hrubé-šupinkovaté.Kožní mi řekla,že to nemusí být 100% způsobené kosmetikou,ale že v těhu je pokožka nejen namáhaná,ale taky citlivější.Poslala mě do lékárny,kde mi nabídli spoustu přípravků a já si vybrala zlatou střední cenovou cestu-Enju.Stehna a zadek se mi už zachránit nepodařilo,trošku popraskaly,ale břicho je OK.
Na obličej používám VICHY a taky jsem poďobaná-to jsou hold hormony.....

• Citovat
  • Upravit
85
4.3.06 22:22

ahoj,
já jsem v těhu používala po celou dobu krém na strie od Vichy a dopadlo to výborně - na břiše ani jediná :D .Měla jsem z toho hrozný strach, protože na zadku je mám už od puberty, tak jsem byla přesvědčená, že se mi 100procentně udělají. Takže tenhle krém rozhodně doporučuju, i když je příšerně drahý a ta spotřeba …
O Avonu nic moc nevím, ale vím, že moje kosmetička mě před A. a Oriflamem varuje (a to od ní žádné krémy a přípravky nekupuju)
Přeju hodně štěstí a zdravíčka mamkám i miminkům

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
22.3.06 09:08

Ahoj,
ja muzu doporucit Mary Kay - nejlepsi, co jsem vyzkousela, a to ve vsech ohledech. Je to neparfemovana kosmetika a ma naprosto uzasne vysledky.
V patek jsem byla na cviceni a jedna maminka tam rikala, ze po Enje dostala alergickou reakci, i kdyz normalne na to vubec netrpi.
Takze je potreba byt asi trochu opatrna, protoze v tom tehotenstvi se to telo muze chovat nekdy naprosto „nepochopitelne“ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
23.3.06 15:10

Ahoj,
já jsem do 5 měs. těhu používala z AVONu krém na strie, ale nevyhovoval mi, měla jsem suchou a svědivou kůži na bříšku a prsou. Je málo mastný. Tak jsem si v lékarně koupila Bonelu a problém byl hned pryč. Ostatní tělová mléka jsou ale fajn, hlavně je super olej na tělo s gelovou konzistencí soft%sensual. Takže pokud ti to nedělá problém, tak klidně dál používej a miminku to každopádně neublíží.

Já jsem sice z neznámého důvodu dostala před rokem alergii :( na jejich pleťové krémy, rtěnky, make-upy, opalovací krém, cokoliv co se maže na obličej. Opuchne mi a zčervená, sleze to někdy až po týdnu a rty se mi sešoupou…no hrůza 8O . A to jsem Avon používala pravidělně 5 let, jsem dokonce Avonlady a teď je mi trapně výrobky vychvalovat a nabízet :? .
Měj se krásně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
23.3.06 15:46

ahojka
taky si kupuju Avon. Velmi mi vyhovují krémy na ruce. Na strie jsem používala Weledu. Dokud jsem jí používala tak vše OK pak mi došla a než jsem si došla koupit nový, používala jsem Avon… hm paráda. Celou dobu nic a pak mi bříško popraskalo.
Na jakékoliv kosmetické přípravky od jiných firem jsem alergická - zanítí se mi pupínky na obličeji, udělá se mi vyrážka na kůži a je to fuj. Avon mi vyhovuje… až na pleťová mléka.
Mimochodem, taky jsem volala na infolinku a ptala jsem se zda se to a to může v těhu užívat. Odpovědi byly vždy kladné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí