Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,
byla bych ráda, kdyby jste mi něterá poradila, kde se dá dobře a nakoupit nějaké těhu oblečky, klidně i bazar. Ale ne přes internet, raději mám nákup v kamenných obchodech. Sice budu teprve začínat 3. měsíc, ale asi čekám dvojčátka a normální kalhoty mě už nepříjemně tlačí, takže potřebuji rychle něco koupit.
Díky moc! ![]()
CA, HM, Tveret, pěkný věci mají i v pasáži ve Vodičkový (teda pokud to ještě funguje).
Vím, že jsi chtěla kamenný obchody, ale akorát mi přišel Quelle katalog Miminko a já a dětský oblečky tam mají děsně drahý, ale těhu modu krásnou, třeba i jako inspiraci pro šikovnou švadlenu. Dá se normálka objednat přes net.
Hezký den.
V HaM mají taky těhu módu? No musím se tam mrknout. O tom CaA vím, jen se mi to nějak extra nelíbilo, ale to už je dýl, co jsem se tam dívala. Takže asi dnes po práci vyrazím na obchůzku. Díky!!
Cauky, ja mam dobrou zkusenost s obchudkem Raj deti U Kohouta na Vinohradske tride - je to mezi Ceskym rozhlasem a krizovatkou Vinohradska-Italska.
Naopak moc se mi nelibilo v Tveretu - na internetu vypadaly ty oblecky hezky, ale kdyz jsem prisla do kamenneho obchodu, zdalo se mi, ze kvalita tech oblecku neni nic moc…
Tak at dobre nakoupis a gratuluju k (snad) dvojcatkum! - jestli te uz ted tlaci kalhoty, mohlo by to tak byt… ![]()
Anina
Ahoj,
rozhodně doporučuju CA, např. v Centru Chodov. Tam je i Mothecare, sice trochu dražší, ale taky tam mají hezký věci.
Péťo, kde v HM mají těhumódu?
Holky, díky moc za tipy! Na Chodov to mám kousek z práce, tak tam zkusím zajet, je fakt, že je tam všechno pod jednou střechou.:)
V tom HaM mám pocit, že těhu móda není…ale jistá si nejsem.
Ja som v obleceni z Tveretu vychodila cele tehu a spokojnost … ale je fakt, ze ceny nemaju najnizsie, ale to asi nikde za tehu veci ![]()
Ahoj, sice uz jedno prcka doma mam,ale cekam druhy, takze nejake oblecky se hodi - v H-M bych taky rekla, ze nic nemaji. Kdyz ti nevadi bazar, tak zkus zajit do detskeho sekace, kdyz nejaky cestou potkas, mivaji tam veci i pro tehotne - jeden je mezi Vaclavskym nam. a Jindriskou vezi v prujezdu, kde vim, ze maji i tehu veci. A pak jeste ulice Polska u Nam. J. z Podebrad taky kombinace s destkym sekacem, treba najdes neco hezkeho pro mimi. Posledni me napada u zastavky Prubezna (Vrsovice). - myslim, ze se jmenuje Slunicko
ahoj monca
V CA se dá něco vybrat, docela často tam dostávají nové zboží, ale teď momentálně mají všechno do hněda, tmavě zelený a oranžový - to nejsou zrovna moje barvy. HM jsem prolezla ale na nic jsem nenarazila, Mothercare je fakt dost drahý. Na černým mostě v prodejně Chicco baby expert - chlumecká ulice, mají krásný věci - ale taky dost drahý.
Přeju úspěšný nákup.
V CA se dá něco vybrat, docela často tam dostávají nové zboží, ale teď momentálně mají všechno do hněda, tmavě zelený a oranžový - to nejsou zrovna moje barvy. HM jsem prolezla ale na nic jsem nenarazila, Mothercare je fakt dost drahý. Na černým mostě v prodejně Chicco baby expert - chlumecká ulice, mají krásný věci - ale taky dost drahý.
Přeju úspěšný nákup.
Ahoj,
já jsem si kupovala kalhoty v Podskalské ulici, kousek od Palackého nám.
http://www.lave.cz/
Marki
OPRAVA: Já jsem si spletla obchody - takže pěkný těhu oblečení nemají v Chicco baby expert na Černém Mostě, ale v BABYPARK na ZLIČÍNĚ.
Ahoj holky,
tak jsem včera po práci vyrazila na nákup těhotenských kalhot pro začínající bříško, ale pěkně jsem narazila. Byla jsem v CaA, Tveretu i jednom sekáči, ale všude mají jen takové s tím pytlem na břichu, které jsou až na velké bříško. Takže jsem si dnes vzala půl dne dovolenou a po obědě vyrážím na pořádný průzkum Prahy a těhu obchodů. Snad něco seženu. Je to skoro diskriminace. Myslím, že kdyby si někdo otevřel obchod s nějakou pěknou módou pro těhulky, s oblečením, které nebude vypadat jako šatovka pro babičky, nebo kalhoty nebudou stát 4 000 Kč tak by mohl mít úspěch!
Tak pak budu informovat, kde co mají.
Ahoj Capinko ![]()
taky budu vyrážet po kaťatech, po zkušenostech s kamarádkou musím doporučit Fanny na I.P. Pavlova, - Sokolská 41, mají tam hooooodně velký výběr džínů a to i pro menší pupíky ![]()
Taky se mrkni na stránky Litexu, v Praze mají několik prodejen a jejich těhu oblečení je fakt pěkný (najdeš ho na netu www.litex.cz) v odd. Sportswear - on line katalog cca od str. 36) přeju hodně štěstí!!!
Ili, tyhle dva obchody mám určitě na seznamu, kam bych se dnes ráda podívala.:) Ještě jsem objevila na netu obchod www.mamashop.cz, kde mají nádhernou módu, ale bez ceníku. Psala jsem jim mail a rifle prý od 1490 Kč. Je to hodně, ale kdyby se daly použít i na malé bříško a pak i třeba po porodu, tak do toho asi půjdu.Hlavně vypadají fakt moc hezky na těch fotkách.
V pondělí sem napíšu, kde se mi nejvíc líbilo, myslím, že se to bude těhulkám jako já hodit. ![]()