Praha - kam pro těhu oblečení?

7461
2.3.06 14:51

Praha - kam pro těhu oblečení?

Ahoj holky,
byla bych ráda, kdyby jste mi něterá poradila, kde se dá dobře a nakoupit nějaké těhu oblečky, klidně i bazar. Ale ne přes internet, raději mám nákup v kamenných obchodech. Sice budu teprve začínat 3. měsíc, ale asi čekám dvojčátka a normální kalhoty mě už nepříjemně tlačí, takže potřebuji rychle něco koupit.
Díky moc! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Missorka
2.3.06 15:00

CA, HM, Tveret, pěkný věci mají i v pasáži ve Vodičkový (teda pokud to ještě funguje).

Vím, že jsi chtěla kamenný obchody, ale akorát mi přišel Quelle katalog Miminko a já a dětský oblečky tam mají děsně drahý, ale těhu modu krásnou, třeba i jako inspiraci pro šikovnou švadlenu. Dá se normálka objednat přes net.

Hezký den.

• Citovat
  • Upravit
7461
2.3.06 15:03

V HaM mají taky těhu módu? No musím se tam mrknout. O tom CaA vím, jen se mi to nějak extra nelíbilo, ale to už je dýl, co jsem se tam dívala. Takže asi dnes po práci vyrazím na obchůzku. Díky!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
656
2.3.06 15:03

Cauky, ja mam dobrou zkusenost s obchudkem Raj deti U Kohouta na Vinohradske tride - je to mezi Ceskym rozhlasem a krizovatkou Vinohradska-Italska.
Naopak moc se mi nelibilo v Tveretu - na internetu vypadaly ty oblecky hezky, ale kdyz jsem prisla do kamenneho obchodu, zdalo se mi, ze kvalita tech oblecku neni nic moc…

Tak at dobre nakoupis a gratuluju k (snad) dvojcatkum! - jestli te uz ted tlaci kalhoty, mohlo by to tak byt… ;)

Anina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3025
2.3.06 15:04

Ahoj,
rozhodně doporučuju CA, např. v Centru Chodov. Tam je i Mothecare, sice trochu dražší, ale taky tam mají hezký věci.
Péťo, kde v HM mají těhumódu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7461
2.3.06 15:09

Holky, díky moc za tipy! Na Chodov to mám kousek z práce, tak tam zkusím zajet, je fakt, že je tam všechno pod jednou střechou.:)
V tom HaM mám pocit, že těhu móda není…ale jistá si nejsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2107
2.3.06 15:44

Ja som v obleceni z Tveretu vychodila cele tehu a spokojnost … ale je fakt, ze ceny nemaju najnizsie, ale to asi nikde za tehu veci :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
2.3.06 15:46

Ahoj, sice uz jedno prcka doma mam,ale cekam druhy, takze nejake oblecky se hodi - v H-M bych taky rekla, ze nic nemaji. Kdyz ti nevadi bazar, tak zkus zajit do detskeho sekace, kdyz nejaky cestou potkas, mivaji tam veci i pro tehotne - jeden je mezi Vaclavskym nam. a Jindriskou vezi v prujezdu, kde vim, ze maji i tehu veci. A pak jeste ulice Polska u Nam. J. z Podebrad taky kombinace s destkym sekacem, treba najdes neco hezkeho pro mimi. Posledni me napada u zastavky Prubezna (Vrsovice). - myslim, ze se jmenuje Slunicko

ahoj monca

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
520
7.3.06 12:49

V CA se dá něco vybrat, docela často tam dostávají nové zboží, ale teď momentálně mají všechno do hněda, tmavě zelený a oranžový - to nejsou zrovna moje barvy. HM jsem prolezla ale na nic jsem nenarazila, Mothercare je fakt dost drahý. Na černým mostě v prodejně Chicco baby expert - chlumecká ulice, mají krásný věci - ale taky dost drahý.
Přeju úspěšný nákup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
520
7.3.06 12:53

V CA se dá něco vybrat, docela často tam dostávají nové zboží, ale teď momentálně mají všechno do hněda, tmavě zelený a oranžový - to nejsou zrovna moje barvy. HM jsem prolezla ale na nic jsem nenarazila, Mothercare je fakt dost drahý. Na černým mostě v prodejně Chicco baby expert - chlumecká ulice, mají krásný věci - ale taky dost drahý.
Přeju úspěšný nákup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
695
7.3.06 13:02

Ahoj,
já jsem si kupovala kalhoty v Podskalské ulici, kousek od Palackého nám.
http://www.lave.cz/
 Marki

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
520
8.3.06 12:50

OPRAVA: Já jsem si spletla obchody - takže pěkný těhu oblečení nemají v Chicco baby expert na Černém Mostě, ale v BABYPARK na ZLIČÍNĚ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7461
10.3.06 11:18

Ahoj holky,
tak jsem včera po práci vyrazila na nákup těhotenských kalhot pro začínající bříško, ale pěkně jsem narazila. Byla jsem v CaA, Tveretu i jednom sekáči, ale všude mají jen takové s tím pytlem na břichu, které jsou až na velké bříško. Takže jsem si dnes vzala půl dne dovolenou a po obědě vyrážím na pořádný průzkum Prahy a těhu obchodů. Snad něco seženu. Je to skoro diskriminace. Myslím, že kdyby si někdo otevřel obchod s nějakou pěknou módou pro těhulky, s oblečením, které nebude vypadat jako šatovka pro babičky, nebo kalhoty nebudou stát 4 000 Kč tak by mohl mít úspěch!
Tak pak budu informovat, kde co mají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ili
1486
10.3.06 11:28

Ahoj Capinko :-)
taky budu vyrážet po kaťatech, po zkušenostech s kamarádkou musím doporučit Fanny na I.P. Pavlova, - Sokolská 41, mají tam hooooodně velký výběr džínů a to i pro menší pupíky :-)
Taky se mrkni na stránky Litexu, v Praze mají několik prodejen a jejich těhu oblečení je fakt pěkný (najdeš ho na netu www.litex.cz) v odd. Sportswear - on line katalog cca od str. 36) přeju hodně štěstí!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7461
10.3.06 11:33

Ili, tyhle dva obchody mám určitě na seznamu, kam bych se dnes ráda podívala.:) Ještě jsem objevila na netu obchod www.mamashop.cz, kde mají nádhernou módu, ale bez ceníku. Psala jsem jim mail a rifle prý od 1490 Kč. Je to hodně, ale kdyby se daly použít i na malé bříško a pak i třeba po porodu, tak do toho asi půjdu.Hlavně vypadají fakt moc hezky na těch fotkách.
V pondělí sem napíšu, kde se mi nejvíc líbilo, myslím, že se to bude těhulkám jako já hodit. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí