Krvácení v 14tt těhotenství sílí

Anonymni
1.3.06 21:09

krvácení v těhotenství

zdravím všechny těhu i maminky. Prosím o radu. Jsem ve 14 tt a už tři dny špiním. Je to zaschlá tmavě hnědá krev, podle literatury je to ok, ale zdá se mi, že se intenzita „špíny“ zvyšuje.
Je to v pořádku? Máte s tím někdo nějaké zkušenosti?
 Díky.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
116
1.3.06 21:17

Ahoj taky jsem v těhu špinila v 7 tt(hematom) a v 16tt.A taky mi hodně tvrdlo břicho.Pokud to není čerstvá krev a nebolí tě břicho tak bych zatím neplašila.Pokud to nepřestane nebo to bude se to bude dále zhoršovat stejně musíš k dr.Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4258
1.3.06 21:51

ja v 10tt po sexu trosku spinila a nekdy i vic tak jsem sla radsi k doktorovi podival se jestli se neodlucuje placenta a dal mi nejky prasky a pak uz to bylo dobry,stava se ze nekdy spinis jako v ty dobe co bys mela normalne dostat MS.ale pro jistotu zajdi k DR.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
1.3.06 21:57

Ahoj.
Tohle jsem měla v těhu taky. :? Vždycky mě to strašně vyděsilo,ale má dr. mě uklidňovala,že pokud je to tmavá krev a nebolí břicho je to v pohodě. :P Když se to opakovalo poslala mě na UZ,jestli se neodlučuje placenta a jestli je na svém místě. :wink:
Ale určitě bych to konzultovala se svým dr.

Přeju klidný těhu a zdravé mimčo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1718
1.3.06 22:31

Souhlasím s Kirou, zašla bych k doktorce!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
1.3.06 23:03

Ahoj,
já tě chci uklidnit. Já v těhotenství mimo jiné špinila a mnohdy i dost silně krvácela. Dokonce mi pan doktor ve dvacátém týdnu po prohlídce (když jsem přišla vykulená do nemocnice) řekl, že si myslí, že to těhotenství odkrvácelo. Naštěstí byl ultrazvuk OK.
Velkou část těhotenství jsem ležela v nemocnici a za celou dobu z těch asi dvaceti holek, které tam s tímto přišly potratila jen jedna a ta říkala, že dostala normálně silnou menstruaci i s bolením břicha.
Zkus si spočítat zda ti špinění nevychází na termín menstruace. To tělo někdy dělá.
Rozhodně si pro klid zajdi k doktorovi jak píšou holky, já tě jen chci povzbudi uvidíš, že to bude dobré.
 věra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
1.3.06 23:10

Ahoj,
jsem ráda, že je zrovna toto téma.
Jsem asi v 3tt, na ultrazvuku, ještě nebylo nic vidět, tak mám jít příští týden. Jenže dnes jsem měla krvácení několikrát za den a bolení bříška, jako u první dcerky(1,5roku). To bolení je stejné…
Dnes jsem byla na ultrazvuku, ale pořád je moc brzy a nic tam neviděl. Ale váček tam byl. Mám jít příští týden na kontrolku,.
Poslední ms jsem po dvou letech měla v prosinci, dříve jsem měla 50cykly 8O a druhou jsem teď už nedostala. Jsem si jistá, že k opldnění došlo před 3 týdny.
Prosím všechny o radu, zda může jít o potrat, bojím se že ano, nebo to může být něco jiného, ms?
Díky Iri

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
1.3.06 23:15

Ještě jsem chtěla napsat.
Pro první těhulku. V prvním těhu v 7tt jsem také špinila a dr mi předepsal duphaston po celou dobu těhu. Vše bylo ok a dcerka je zdravá :wink:

• Citovat
  • Upravit
1.3.06 23:52

Opatrnost

Ahojky:-)
Já jsem při prvním těhotenství špinila už ve 3tt.Nikam jsem nešla, protože „všechny takto občas špiní“, takže jsem nechtěla vypadat příliš úzkostlivě.Faktem je, že jsem potratila.
Za 2měsíce jsem otěhotněla znovu.4tt jsem proležela díky krvácení v nemocnici, pak se to stabilizovalo, tak mě propustili domů.Ale ve 20tt mě tam měli zpět a vydržela jsem tam až téměř do konce:-)Během té doby jsem několikrát krvácela a důrazně mě varovali, abych takový příznak nikdy nepodceňovala!Po těchto zkušenostech si myslím, že je lepší být raději opatrnější, než přijít o miminko.

Morti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
1.3.06 23:54

Ahoj,
já bych mastila k dr. Špinila jsem v 7 tt. a způsobil to hematom.Po týdnu hospitalizace s Askorutinem bylo vše OK

• Citovat
  • Upravit
1814
2.3.06 07:30

Ahoj, určitě raději zajdi za Dr. Já jsem teď v 3tt, celý minulý týden jsem špinila a slabě krvácela, myslela jsem, že je to MS (byl zhruba termín), ale nebyla (bylo to slabší). Můj doktor měl zrovna dovolenou a v pondělí mě skouknul a řekl, že když je to tmavá krev, tak to prý není nic zlého, horší by bylo, kdyby byla jasně červená. Domluvili jsme se na zdvojnásobení dávek utrogestanu na 2-2-2 a do dvou dnů to přešlo - klepu na dřevo (kromě toho ještě baštím askorutin, acidum folicum a magnesium). V každém případě si za doktorem zajdi, je lepší vypadat jako hypochondr, než si pak něco vyčítat. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
2.3.06 07:50

Ahoj
Nechci tě strašit, ale krvácení ve 14tt už není normální. Já špinila v 6tt, jen trochu bez bolení břicha, potom začaly ze mě odcházet zbytky sražené krve. Byla to taková tmavá krev a musela jsem na potrat, nebylo srdíčko. Za tu dobu mě ani jsdnou nebolelo břicho. Rozhodně si k doktorovi zajdi, možná je to jen hematom, potom se krvácení zastaví. Každé tělo je jiné a každé těhu je jiné. Držím palce, ať je vše v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
804
2.3.06 08:07

Určitě šupajdi k doktorovi. Krvácení v těhotenství rozhodně není normální jev. Nemusí to být nic vážného, ale může. Teprve doktor ti dá jistotu, že je všechno, jak má být.
 Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
2.3.06 17:45

krvácení v těhotenství

Zdravím, tady ta první dotazovatelka.

Děkuji všem za odpověď. Nějak jsem vyměkla a hnulo se ve mně svědomí (hlavně překonat strach z označení stálice ordinace, resp.hypochondr) a za dr. jsem došla.
Uf, vše v poho. Placenta je trochu nízko, prý ale stále v normě. Hematom žádný. Takže údajně dokud se mimi nevyšplhá v bříšku někam výše, při každém zatlačení na čípek či prudším pohybu prý budu špinit. Tož už aby to bylo :o) Jinak se mám šetřit, nejlépe neschopenka.

Ještě jednou díky za rady a přeji všem krásná miminka i pohodové těhotenství.

• Citovat
  • Upravit
1119
2.3.06 18:01

Tak to je dobře. Vidíš máš klid a miminko je zdravé. Pěkně odpočívej. Užívej si těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí