Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@kopejka píše:
@chipsa dnes jsi tam teda nakonec nebyla?
Byla pro papír na peníze, recepční mě řekla to co už vím. Že s tím stejně nic neudělají a bylo by dobré vydržet ještě ten týden. Že stejně na ultrazvuku asi nic neuvidějí ale pro klid mám přijít zítra ráno ![]()
@kopejka píše:
@chipsa tak co ultrazvuk?
Rozmluvili mě to a poslali mě domů s tím, že si mám počkat do pátku. Že tam stejně nic neuvidějí a ničemu nepomůžou, nezbývá mě než jim věřit
Slabě krvácím pořád, ale prý je to normální. Taky pan doktor napsal, že ten Ascorutin je blbost, že to krvácení stejně nezastaví. No já ho beru, když už jsem hnala chlapa do lékárny. Prostě podle nich nezbývá nic jiného, než polykat dále ultrogestan a čekat ![]()
@Princess-ka píše:
@chipsa a nabrali ti to HCG?
Ne, prý mám jít s klidem domů a počkat si
Brali mě ji v pondělí
Příspěvek upraven 02.09.16 v 20:47
@Ellusa píše:
@chipsa A nechceš si zajít pro svůj klid na tu krev sama? Když jsem si já potřebovala potvrdit těhotenství, taky jsem šla. Byla jsem na Bratislavské, ale jsou i jinde po Brně. Vezmou ti zkumavku, za nějaké dvě tři hodiny si zavoláš pro výsledek a je to. Žádný papír k tomu nepotřebuješ, jen cca 200 Kč.
Uvidíme v pondělí. Já ho mám potvrzené od úterka. Tak asi jim to přišlo zybtečné ![]()
@chipsa jsem mela za to, ze od polykani utrogestanu se upousti. Zvadeni je pry lepsi
Jinak si taky myslim, ze na utz stejne zatim nic videt nebude a jako holky vis, bych si pro svuj klid zasla na krev a zjistila, jestli hcg roste.
@Ellusa píše:
On se ten odbět právě ale po cca 2 - 3 dnech má zopakovat, aby se vidělo, jestli to roste tak, jak má. Takže čtvrtek/pátek by byl ideální den na nový odběr. Moc to nechápu
Já taky ne a už na to přestávám mít sílu. Uvidíme, jak to s tím krvácením bude přes víkend.
@Ellusa píše:
My ti všichni přejeme, aby to dobře dopadlo
Děkuji ![]()
Holky, to krvácení neustává, tak zítra zase ráno budu před vrátnicí v Heliosu
Hledám spíše diskuzi, nebo zkušenosti, co udělali doktoři s druhými maminkami? Nechali je prostě tak, krvácet, nebo je poslali do špitálu?
@Ellusa píše:
@chipsa A co zajet rovnou do Bohunic nebo na Obilňák?
No já nevím, v Heliosu mají veškerou dokumentaci
Asi by mě vynadali, proč jsem se nenechala prohlídnout tam
Musíme to do zítřka vydržet, chtěla jsem to vydržet do pátku, je mě jasné, že na začátku šestého týdne asi ještě nic moc nenajdou, ale to krvácení je silné.
@chipsa píše:
Holky, to krvácení neustává, tak zítra zase ráno budu před vrátnicí v HeliosuHledám spíše diskuzi, nebo zkušenosti, co udělali doktoři s druhými maminkami? Nechali je prostě tak, krvácet, nebo je poslali do špitálu?
Víš co, ale oni s tebou nic dělat opravdu nemůžou. Ono už nic jinýho není, co by ti mohli dát. Maximálně, kdyby to naznali za vhodné, tak kyretáž, což určitě nechceš. I to, že ti zatím nechtějí dělat ultrazvuk, má svůj důvod. Nezkoušela sis třeba dělat těhotenský test, jestli jsou nějaké pokroky?