Těhotenské břicho v 6-9 tt:D

8020
1.8.14 12:28

těhotenské břicho:D

Ahoj nejde o moje břicho to je teď krásně ploché (jindy jsem taky nafouklá a vypadám jak těhotná i když nejsem.)
Ale opravdu nechápu jak si někdo může myslet že v 6-9tt už má těhotenské břicho???Mě to fakt rozesmálo vždy je to totální blbost ano můžete být nafouklé.
Kolik může mít děloha? pár centimetrů váží pár gramů a embrio? 2-4mm? Proč by se zvětšovala děloha na obrovskou velikost, která by byla vidět děloha je ješě schovaná za styd kostí.

Já nevím dle toho co vím a co mě říká rozum tak mě to přijde jako naprostá blbost :lol: :lol: :lol:
kdy vám začalo růst břicho?

CO VÁS ROZESMÁLO POSLEDNÍ DOBOU?.D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
387
1.8.14 12:33

Příspěvky si ráda přečtu, protože si myslím, že v 9 týdnu už malé bříško může být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
1.8.14 12:34

Jasně, máš logický a pravdivý argumenty, ale spousta těhulí se prostě nafoukne tak, že to těhotenství vidět prostě je, i kyž je to „jen“ nafouknutí, tak za nětěhotna se to neudělá. na mě to podruhý i potřetí bylo taky vidět od začátku, jo, jen nafouknutí, ale břicho vypaající velmi těhotně, když mi v 7+něco gratulovala cizí bábina..za netěhotna se mi niky nestalo, že by mě někdo za těhotnou považoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
1.8.14 12:36

U prvního dítěte to na mě tak brzy vidět nebylo, ale u druhého bylo poznat velmi brzy, že těhotná jsem, takže za mě to možné je, i když ty se velmi bavíš a nevěříš tomu. Už v 8. týdnu jsem nezapla svoje kalhoty. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8020
1.8.14 12:37

@123vanda já jsem měla v 9tt břicho uplně stejně ploché…nemyslím si že by v 1 trimestru bylo tehot břicho, ale nikomu tu radsot brát nebudu.
Myslím, že je to nafouklost..A co by se tam zvětšovalo? Děloha se takhle rychle nezvětšuje a už vůbec ne v 6tt kdy je vlastne plodu neco okolo 4tt a 14 po ms.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
1.8.14 12:37

Já taky říkám, že mi začalo u prvního růst břicho od začátku ač vím, že to bylo jen nafouknutí (způsobené hormony) a nebylo to ještě to pravé těhotenské. Nějak nechápu, co by na tom mělo být k smíchu. :nevim: Od 12tt. jsem nosila těhotenské kalhoty, protože jsem se do svých jednoduše nevešla a těhotenství na mě začalo být vidět velmi velmi brzy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8020
1.8.14 12:38

@lovesmile u prvního ale píšeš že ne:)
Protože mě to přijd enelogické.
No možná nedopnula kalhhoty ale nemuselo o byt břichem těhotenským ale více jídla:)nemyslím to nijak špatně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210

Já ani nevím, kdy mi začalo růst těhotenské břicho, protože jsem od začátku byla nafouklá (ráno, večer, před jídlem, po jídle, prostě furt), až jsem si říkala, že to ani nepoznám, kdy mi začne růst to těhotenské. Ale pamatuju si, jak jsem se jednoho dne chtěla v posteli zohnout a najednou mi tam něco vadilo :), ale kdy to bylo, to už nevím. Jinak samozřejmě, že 9tt a těhotenské bříško je blbost, ani nemám v okolí nikoho, kdo by si to myslel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2332

Pri prvom tehotenstve na mne nebolo vidiet nic hadam do 6 mesiaca :mrgreen: som vysoka, mam siroku panvu a nejak sa to rozlozilo… pri druhom trochu skor, mozno v 4 a teraz mam pocit ze to je na mne vidiet snad od zaciatku :mrgreen: lenze mam nejake kila naviac tak si ludia myslia ze je to tym, ale ked som sa ja omrkla v zrkadle tak som to brucho mala proste ine…
podla mna na velmi stihlej zene je brusko v 9 tyzdni kludne vidiet, okolie to mozno nevie s istotou, ale proste jej moze trosku vykukat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.8.14 12:39

Tak ja v 9.tt uz bricho trochu mela a asi 2 kila nahore ;) takze blbost to fakt neni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8020
1.8.14 12:40

@Fima po 12 týdnu možná ale v 6tt? 14 dní po vynechání ms?
Ale sama píšeš nafouklá( a jak jsem psala já jsem nafouklá dost často a to nejsem těhotná. taky tak občas vypadám.

Prostě se nejedná o těhotenské břicho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
@luciekal píše:
@123vanda já jsem měla v 9tt břicho uplně stejně ploché…nemyslím si že by v 1 trimestru bylo tehot břicho, ale nikomu tu radsot brát nebudu.
Myslím, že je to nafouklost..A co by se tam zvětšovalo? Děloha se takhle rychle nezvětšuje a už vůbec ne v 6tt kdy je vlastne plodu neco okolo 4tt a 14 po ms.

V kolikátém těhotenství?

Při druhém, třetím,… těhotenství už je to uvnitř asi víc všechno povolené, takže to vidět být může. Netvrdím, že je to tak u každého, ale většinou to tak je. Jasně, že to ještě není mimino… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8020

@Xverunka konečně někdo moudrý co uzná že v 6tt týdnu břicho je blbost:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8020
1.8.14 12:41
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
1.8.14 12:41

Bu´d jak bu´d, byla jsem těhotná a prostě mi nešly zapnout kalhoty. A můžeš tomu říkat jak chceš. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí