Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj chci se zeptat sem v 9tt a kdys stojím tak pod prsi směrem dolu mám tvrde brisko . Ale kdys si lehnu tak ta tvrdost je pric sem silné postavy myslíte ze je to tím??? Kdy mi začne brisko rust?? Mám ho i tak dost velké
pardon za hloupí dotaz ![]()
mě začalo bříško růst až tak kolem 20tt. v 9tt to opravdu těhotenské břicho není.
deloha je schovana jeste v panvi,takze tehu brisko bude pozdeji,mozna muzes zadrzovat vice vody,nebo plyny…proto to zvetseni
V prvním těhotenství jsem se musela hodně snažit, aby na mě začátkem šestého měsíce bylo vidět těhubřicho a ne dobrý oběd
. Teď máš miminko ještě tak moc schované a malinké, že to nemůže být vidět.
No, už v prvním těhotenství to na mě lidi v 9.tt poznávali, ale rozhodně to nebyla rostoucí děloha, ale jen větší množství střevních plynů
A to jsem byla předtím docela plochá, jen jsem se prakticky hned nafoukla. Rozdíl mezi 10. a 20.tt u mě nebyl ani tak ve velikosti břicha, jako v tom, že ve 20.tt už to nešlo zatáhnout a přes noc to nesplasklo.
hele jako klidně to muže byt vidět už od 9 tydne.. U každe ženy je to jine.. Každa ma jinou stavbu těla.. třeba kamča.Dalmatinka mela v 13tt pupek jak v 6. mesicí. me se začalo kulatit už v 12tt.. mam vysokou postavu a v tu dobu 52 kg
paola white píše:
mě začalo bříško růst až tak kolem 20tt. v 9tt to opravdu těhotenské břicho není.
Ale muže byt poznat.. Znam takové.. To že to nebylo vidět na tobe, neznamena že to není vidět na nikom.
já si dělám fotky bříška od objevení // a bříško roste… už v 8týdnu kdo věděl, že jsem těhotná, tak viděl, že se bříško změnilo a to taky nejsem zrovna hubeňoura, teď jsem v 11tt a bříško už je patrné
A taky tvrdší, ale vespod, pod prsy určitě ne, tam mívám jen nafouklý žaludek ![]()
CokeLady píše:
Barborko, navrhuju si zkrátit čas čekáním na bříško v Pravidly českého pravopisu, protože co je moc, je moc.
Chtěla jsem napsat komentář, ale raději ne. Možná by to na Barborku vyznělo moc zle.
Jinak, já jsem právě v 11tt a sice mi pupek vylezl, o těhotenském bříšku ale nemůže být řeč. V těchto začátcích jsou to maximálně prdy.
Pokud tedy jsi prvorodička. U vícerodiček se bříško objeví mnohem dříve. Klidně i ve třetím měsíci.
Sem si vědoma chyb které dělám tak se omlouvám a myslím ze zle slova jsou zbytecne Prvorodicka nejsem čekám druhé miminko:) asi je to u každého jinak tak budu čekat
děkuji moc