Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
tak břicho vypadá opravdu už trošku těhotně.a ty myslíš že bys byla těhotná už od toho předešlého měsíce?
Tezko rict,nevim,jake brisko jsi mela predtim.Ale neznat tvuj pribeh,tak si reknu,ze jsi opravdu tehotna pode fotek briska ![]()
Jen chci jeste dodat,ze ja normalne dostala menstruaci,ikdyz uz jsem byla ve 4 tydnu tehu.Jen menstruace trvala kratsi cas,proto mi to nedalo a udelala si test,jinak bych to asi ani nezjistila ![]()
Je fakt,že jedný kamarádce taky takhle narostlo břicho a těhotná není byla i na gyndě zda nemá nějaký nádor nebo tak nějak a vše vpořádku,ale taky vypadá jako těhu.
Copak ty nevíš, že můžeš menstruovat i v těhotenství? Copak ty nevíš, že jsou ženy, kterým test vždycky ukáže negativní výsledek, ať jsou těhotné nebo ne?
Copak ty se raději stresuješ než obětovat hodinku dvě a zajít si na gyndu? ![]()
Přikláněla bych se k těhu (dle fotek)…dojdi si k doktorce, menstruace není směrodatná, sestra jí měla taky a byla těhu ![]()
Ahoj, udělej si test nebo ještě lépe dojdi na gyndu, já měla menstruaci až do 4.měsíce…
ne, test jsem si nedělala.. dnes jsem si pořádně uvědomila že mi roste bricho.. začala jsem se zkoumat.. A ted si říkam jestli jsem fakt blbá nebo co? Test si nemužu jít koupit.. Já i mala jsme nemocny a nechci ji tahat ven.. Musím vydržet do zitra. přítel příjde až večer z prace. Ale jak jsem dostala menzes tak už práve necitím žadné bolesti v podbříšku a ani prsa.. že by sesm si to tak vsugerovala a začalo mi rust břicho? No nevím.. stalo se nektere z vas neco podobneho?? že jste meli menzes a byli v tom??
Holky omlouvám se za takhle trapnou diskuzi ale asi jsem debil
pred 2 měsícema jsem tu zakladala diskuzi že mám podezření na těhotenství.. Psala jsem že jsem to u prvního těhu poznala už 5 den po sexu( bylo to hned po menzez) a že mám podezření že jsem zase v tom… prostě jsem měla bolesti prsou a briška.. Když jsem byla těhotná s malou tak jsem to opravdu poznala hned.. jen mi nikdo neveřil že to poznám tak brzy
No, ale jak jsem tu psala před temi dvouma měsícema, tak jsem to pak přeci jen dostala a už jsem to neřešila.. Ale těd to mám dostat ( už po druhe co jsem tu plašila) A já prostě vidím že mi roste břicho… Už si toho všímam asi tak 3 tydny.. Já jsem asi blázen..
já fakt nevím co mi hrabe… Posílam i fotky břicha… tenkrát jsem si dělala testy jestě před datem oč. menzes, a neg.. pak jsem to dostala a už neřešila..