Je to těhotenské bříško? Vypadám těhotně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3118
19.12.11 11:30

No já to taky nechápu a už jsem to napsala,samozřejmě k nevoli zakladatelky :zed: Ted jsem do týhle diskuze nakoukla a nechápu nic,že už je to TÝDEN a pořád to tu řeší :zed:Jak píše,je strašně nemocná,pomalu na umření,ale vysedávat u internetu a psát dlouhý komentáře,na to má evidentně energie dost.Já mít jen sebemenší podezření,že jsem těhotná a brát antibiotika,který jsou největší svinstvo pro těli,i kdybych se měla po…,tak se na tu gyndu doplazim a neřešim to tu už několik dní :zed: A už vůbec nepochopim,zakladatelko,proč Ti aspon Tvůj manžel,nebo mamka při cestě do práce,nebo z práce nezajdou do lékarny pro test,to je snad otázka pár minut a ne celýho dne:zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
19.12.11 11:33

test si dělala a je negativní.myslím že problém bude asi jinde.zpoždění bych logicky přisuzovala onemocnění.myslím že už se všechny shodneme jen zakladatelka jaksi pořád nechápe :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
19.12.11 11:37

je to zbytečné radit..jsou maminy co maj více detí a i tam tojde..zakladatelka sice nepíše ale je online,takže to ta její nemoc nebude žádná hruza…možná se pletu třeba stojí u zrcadla a pozoruje jak jí roste břicho,možná počítá plato kolik má ješte antibiotik ,

napsala bych jedno přísloví,ale nebudu jí veřejně urážet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
987
19.12.11 11:40

je to smutny :roll: ja mam hrubky v prispevcich ja vim ale sama cekam svojje druhe miminko a predstava ze bich se chovala jako ty :roll: :roll: nemam slov 8o ono je to tezke jen mne zajima pritel o tom vi? muj pritel bi mne hnal k doktorovi okamzite :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6263
19.12.11 11:41

Teda tady to zhoustlo :) .
Sikinko ja chapu tvuj problem s hlidanim, take ten problem mam. Ziju daleko od rodiny, kamaradky jsou v praci nebo maji svoje male deti, ale pokud ti je opravdu vse, co jsi tu popsala a je moznost, ze jsi tehotna, tak bych si toho doktora rozhodne zaridila. Bud si manzel vezme pulden dovolenou nebo holt mala posupajdi s tebou. Chapu, ze ty vydrzis leccos, ale to male v brise nee. Tak se nad tim zamysli.
Petra.lovosice pise mozna ostreji, ale nijak te neurazi, pise svuj nazor.
A Barborko, pokud teda nechces nikoho urazet, muzes mi prosim vysvetlit, proc pouzivas anonym?? Treba k tomu mas nejaky duvod, ale ja si dovedu predstavit jako tvuj duvod prave jen to urazeni!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3118
19.12.11 11:45

Aha,díky za informaci,nedočetla jsem diskuzi celou :? Zakladatelka nechápe,má svojí pravdu,jsem zvědavá,jak dlouho to tu ještě bude řešit.Testy jsou už dneska skoro stoprocentní,takže pokud je negativní,tak je v podstatě skoro jasný,že těhotná neni :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
987
19.12.11 11:47
teredes píše:
Sikinko ja chapu tvuj problem s hlidanim, take ten problem mam. Ziju daleko od rodiny, kamaradky jsou v praci nebo maji svoje male deti, ale pokud ti je opravdu vse, co jsi tu popsala a je moznost, ze jsi tehotna, tak bych si toho doktora rozhodne zaridila. Bud si manzel vezme pulden dovolenou nebo holt mala posupajdi s tebou. Chapu, ze ty vydrzis leccos, ale to male v brise nee. Tak se nad tim zamysli.
A Barborko, pokud teda nechces nikoho urazet, muzes mi prosim vysvetlit, proc pouzivas anonym?? Treba k tomu mas nejaky duvod, ale ja si dovedu predstavit jako tvuj duvod prave jen to urazeni!!

anonym sem pouzila po prve prave z duvodu toho ze mam jiny nazor nes ostatni :think: a bude to brat jako urazku omluvila jsem se :kytka: a us nepisu jako anonym ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
19.12.11 11:49
Barborka4 píše:
teredes píše:
anonym sem pouzila po prve prave z duvodu toho ze mam jiny nazor nes ostatni :think: a bude to brat jako urazku omluvila jsem se :kytka: a us nepisu jako anonym ;)

Jasně, že už nepíšeš jako anonym když si byla odtajněná :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
budulinek2011
19.12.11 11:50

Už obvolávam známy.. jestli mě někdo odveze k doktorovi..

• Citovat
  • Upravit
12947
19.12.11 11:51

já bych teda dokázala pochopit že nejde k dr z duvodu že třeba ted nemá peníze,to ješte jo, ale jinak my toto hlava nebere

:think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
19.12.11 11:52
sikinka16 píše:
Už obvolávam známy.. jestli mě někdo odveze k doktorovi..

no vidíš,k tomuto zprávnému rozhodnutí jsi potřebovala tolika reakcí i odjiných …tak at ti to dobře dopadne,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
19.12.11 11:52

Já jsem taky se synem jela v sobotu na pohotovost.Takž určitě není problém sjét na pohotovost až se manžel vrátí mají tam 24 hodin a vždy tě ošetří.Rozhodně bych nečekala až bude tvoje dítě zdravé jsou vánoce pak svátky a všude bude zavřeno.Známá měla taky takhle nafouklé břicho a zjistili jí nezhoubný nádor a byl velký jako dětská hlavička a vypadala jako těhotná.Prý přijela ještě včas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
19.12.11 11:53

I bez peněz to jde, vyřeší se to fakturou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
19.12.11 11:54
sexyfraga píše:
Já jsem taky se synem jela v sobotu na pohotovost.Takž určitě není problém sjét na pohotovost až se manžel vrátí mají tam 24 hodin a vždy tě ošetří.Rozhodně bych nečekala až bude tvoje dítě zdravé jsou vánoce pak svátky a všude bude zavřeno.Známá měla taky takhle nafouklé břicho a zjistili jí nezhoubný nádor a byl velký jako dětská hlavička a vypadala jako těhotná.Prý přijela ještě včas.

jde o jiřinu š .??

;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
19.12.11 11:55
RyBANA píše:
I bez peněz to jde, vyřeší se to fakturou…

i v lékárně?? vidíš a zase jsem chytřejší kdyby někdy náhodou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky