Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No já to taky nechápu a už jsem to napsala,samozřejmě k nevoli zakladatelky
Ted jsem do týhle diskuze nakoukla a nechápu nic,že už je to TÝDEN a pořád to tu řeší
Jak píše,je strašně nemocná,pomalu na umření,ale vysedávat u internetu a psát dlouhý komentáře,na to má evidentně energie dost.Já mít jen sebemenší podezření,že jsem těhotná a brát antibiotika,který jsou největší svinstvo pro těli,i kdybych se měla po…,tak se na tu gyndu doplazim a neřešim to tu už několik dní
A už vůbec nepochopim,zakladatelko,proč Ti aspon Tvůj manžel,nebo mamka při cestě do práce,nebo z práce nezajdou do lékarny pro test,to je snad otázka pár minut a ne celýho dne:zed:
![]()
test si dělala a je negativní.myslím že problém bude asi jinde.zpoždění bych logicky přisuzovala onemocnění.myslím že už se všechny shodneme jen zakladatelka jaksi pořád nechápe ![]()
je to zbytečné radit..jsou maminy co maj více detí a i tam tojde..zakladatelka sice nepíše ale je online,takže to ta její nemoc nebude žádná hruza…možná se pletu třeba stojí u zrcadla a pozoruje jak jí roste břicho,možná počítá plato kolik má ješte antibiotik ,
napsala bych jedno přísloví,ale nebudu jí veřejně urážet
je to smutny
ja mam hrubky v prispevcich ja vim ale sama cekam svojje druhe miminko a predstava ze bich se chovala jako ty
nemam slov
ono je to tezke jen mne zajima pritel o tom vi? muj pritel bi mne hnal k doktorovi okamzite ![]()
Teda tady to zhoustlo
.
Sikinko ja chapu tvuj problem s hlidanim, take ten problem mam. Ziju daleko od rodiny, kamaradky jsou v praci nebo maji svoje male deti, ale pokud ti je opravdu vse, co jsi tu popsala a je moznost, ze jsi tehotna, tak bych si toho doktora rozhodne zaridila. Bud si manzel vezme pulden dovolenou nebo holt mala posupajdi s tebou. Chapu, ze ty vydrzis leccos, ale to male v brise nee. Tak se nad tim zamysli.
Petra.lovosice pise mozna ostreji, ale nijak te neurazi, pise svuj nazor.
A Barborko, pokud teda nechces nikoho urazet, muzes mi prosim vysvetlit, proc pouzivas anonym?? Treba k tomu mas nejaky duvod, ale ja si dovedu predstavit jako tvuj duvod prave jen to urazeni!!
Aha,díky za informaci,nedočetla jsem diskuzi celou
Zakladatelka nechápe,má svojí pravdu,jsem zvědavá,jak dlouho to tu ještě bude řešit.Testy jsou už dneska skoro stoprocentní,takže pokud je negativní,tak je v podstatě skoro jasný,že těhotná neni ![]()
teredes píše:
Teda tady to zhoustlo.
Sikinko ja chapu tvuj problem s hlidanim, take ten problem mam. Ziju daleko od rodiny, kamaradky jsou v praci nebo maji svoje male deti, ale pokud ti je opravdu vse, co jsi tu popsala a je moznost, ze jsi tehotna, tak bych si toho doktora rozhodne zaridila. Bud si manzel vezme pulden dovolenou nebo holt mala posupajdi s tebou. Chapu, ze ty vydrzis leccos, ale to male v brise nee. Tak se nad tim zamysli.
A Barborko, pokud teda nechces nikoho urazet, muzes mi prosim vysvetlit, proc pouzivas anonym?? Treba k tomu mas nejaky duvod, ale ja si dovedu predstavit jako tvuj duvod prave jen to urazeni!!
anonym sem pouzila po prve prave z duvodu toho ze mam jiny nazor nes ostatni
a bude to brat jako urazku omluvila jsem se
a us nepisu jako anonym ![]()
Barborka4 píše:teredes píše:anonym sem pouzila po prve prave z duvodu toho ze mam jiny nazor nes ostatni
Teda tady to zhoustlo.
A Barborko, pokud teda nechces nikoho urazet, muzes mi prosim vysvetlit, proc pouzivas anonym?? Treba k tomu mas nejaky duvod, ale ja si dovedu predstavit jako tvuj duvod prave jen to urazeni!!a bude to brat jako urazku omluvila jsem se
a us nepisu jako anonym
Jasně, že už nepíšeš jako anonym když si byla odtajněná
![]()
já bych teda dokázala pochopit že nejde k dr z duvodu že třeba ted nemá peníze,to ješte jo, ale jinak my toto hlava nebere
sikinka16 píše:
Už obvolávam známy.. jestli mě někdo odveze k doktorovi..
no vidíš,k tomuto zprávnému rozhodnutí jsi potřebovala tolika reakcí i odjiných …tak at ti to dobře dopadne,
Já jsem taky se synem jela v sobotu na pohotovost.Takž určitě není problém sjét na pohotovost až se manžel vrátí mají tam 24 hodin a vždy tě ošetří.Rozhodně bych nečekala až bude tvoje dítě zdravé jsou vánoce pak svátky a všude bude zavřeno.Známá měla taky takhle nafouklé břicho a zjistili jí nezhoubný nádor a byl velký jako dětská hlavička a vypadala jako těhotná.Prý přijela ještě včas.
sexyfraga píše:
Já jsem taky se synem jela v sobotu na pohotovost.Takž určitě není problém sjét na pohotovost až se manžel vrátí mají tam 24 hodin a vždy tě ošetří.Rozhodně bych nečekala až bude tvoje dítě zdravé jsou vánoce pak svátky a všude bude zavřeno.Známá měla taky takhle nafouklé břicho a zjistili jí nezhoubný nádor a byl velký jako dětská hlavička a vypadala jako těhotná.Prý přijela ještě včas.
jde o jiřinu š .??
RyBANA píše:
I bez peněz to jde, vyřeší se to fakturou…
i v lékárně?? vidíš a zase jsem chytřejší kdyby někdy náhodou