Je to těhotenské bříško? Vypadám těhotně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20885
22.12.11 11:20

zakladatelko nebuď na všechny tak zlá 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.12.11 11:28

Jsou antibiotika a antibiotika - v těhotenství je možná užívat antibiotika pouze na bázi penicilinu a ne dlouhodobě. Ostatní mohou mít negativní vliv na vývoj embrya popřípadě plodu.

• Citovat
  • Upravit
budulinek2011
22.12.11 11:49
Bajča píše:
zakladatelko nebuď na všechny tak zlá 8)

Ale já nejsem zlá.. Jen už mě tyhle kecy něktejech tady fakt vytáčej.. fakt jsem ze všeho na nervy už.. Mám tolik problemu takhle před vanocemi, že jsem musela k psychiatrovi :roll: . jdu na emimino že se vypovídam, pokecám a furt jen samá kritika..

• Citovat
  • Upravit
20885
22.12.11 11:52

no koukni,těhotná nejsi určitě ale některé holky ti radily si zajet k mudr nebo na pohotovost protože to nafouklé břicho může znamenat nějaký klidně vážný problém a ty jsi jen zavolala na gindu s tím že chceš prášky??to mi hlava taky nebere

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
22.12.11 12:40

Tak psychiatr byl na místě.Ale je to tvůj život tak si klidně zanedbej nějakou vážnou nemoc tím,že nejdeš k dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
22.12.11 12:51

Sexifrago - ale tak zas nepřeháněj. Nějaká atb se v těhotenství můžou. A asi je lepší dát antibiotika, než ohrozit dítě tou nemocí, ne? Ono je jednoduchý na někoho vyjet, že ubližuje dítěti (třeba tím, že bere atb)a přitom vědět prd. A pak ho ještě posílat na psychiatrii? :nevim: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
budulinek2011
22.12.11 12:55
sexyfraga píše:
Tak psychiatr byl na místě.Ale je to tvůj život tak si klidně zanedbej nějakou vážnou nemoc tím,že nejdeš k dr.

A to soudíš podle čeho?? Podle toho že nejdu k dr?? Mám i jine problémy… Takže se zsrž urážlivych komentářu

• Citovat
  • Upravit
budulinek2011
22.12.11 13:01
sexyfraga píše:

Jakým právem si dovoluješ tohle psát?? To už trošku přeháníš ne?? Jako udržuj nějaké kranice děvče..

• Citovat
  • Upravit
5463
22.12.11 13:02

Sama si psala,že si byla na psychiatrii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
22.12.11 13:04

Sexifrago - Přesně takovou reakci jsem čekala ;) . Zakladatelka napsala, že byla na psychiatrii a ty jí napíšeš, že je to na místě. No né, vážně, tos mě dostala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
22.12.11 13:06

třeba to tak nemyslela.sama zakladatelka psala jak má teď problémy,jak se ji to hromadí,k tomu je vážně nemocná tak asi je opravdu ten psychiatr na místě.nikdo neřekl že je blázen :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
22.12.11 13:14

No, Bajčo, kdybys byla třeba na dně, přecitlivělá ........... možná bys reagovala jinak.
Celkem ráda vtipkuju, ale zrovna tady Sikinka hledá pomoc a né chytrý řeči a vtípky, který jí ještě víc podrazí nohy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
budulinek2011
22.12.11 13:14
Bajča píše:
třeba to tak nemyslela.sama zakladatelka psala jak má teď problémy,jak se ji to hromadí,k tomu je vážně nemocná tak asi je opravdu ten psychiatr na místě.nikdo neřekl že je blázen :mrgreen:
Četli jste někdy někde proč?? Dostali se vám noviny o mém případu do rukou?? Pochybuju.. Tak si to laskavě nechte.. Po 4 letech jsem s toho dostala… nevím o čem tu píšu, že mě tam hned ženete.. jen se mě snažíte urážet a ohromě se tím bavíte.
  • Citovat
  • Upravit
budulinek2011
22.12.11 13:19

Moc vám děkuju za to že mám zase zk… náladu na celý den.. Snažím na nic nemyslet a vy mi to tu pak takhle vpalujete.. je to od vás hnusný..

• Citovat
  • Upravit
15977
22.12.11 13:24

Co se tu děje?
Na začátku jsem přispívala, že si myslím, že zakladatelka není těhotná, že já takové břicho měla i před těhu, když jsem si týden nedošla. :D Od té doby jsem to tu nečetla a tak nevím, co tu teď řešíte?
Asi mi napíšete, ať si to přečnu, je mi to jasné. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky