Je to těhotenské bříško? Vypadám těhotně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15977
22.12.11 14:22
verccca píše:
no delala jsem si tak pred 5dnama a vysel negativni.ale pristi tyden si koupim novy tak uvidim.

Neměla jsi třeba jen stres? Nebo hodně citrónů? :) (O nich jsem četla, že opožděnou MS také mohou způsobit.)
A ty si mimi přeješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
22.12.11 14:24

jojo preju.ale kdyz mam ty tehotenske priznaky porad i pres tu menstruaci tak muzu byt jeste porad tehotna?dostala jsem to teprv vcera

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
22.12.11 14:24

Hele Veru. Moje kamarádka menstruovala celý první trimestr, takže stát se může všechno. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
22.12.11 14:26

to jo no.ale treba nejsem kdyz mi ten test vysel negativ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
22.12.11 14:27

Veru - jeslti ti vyšel negativní a ještě jsi to dostala, spíš těhotná nebudeš a ani jsi nebyla. Ale nejvíc ti stejně řekne dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
987
22.12.11 14:31

zajdi k DR to je nejlepsi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
22.12.11 14:34
Barborka4 píše:
zajdi k DR to je nejlepsi ;)

Tak tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6263
22.12.11 16:40

Veru ja te nechci zklamat, ale mam pocit, ze jsi psala, ze jsi ted nedavno vysadila antiko. Po tom je zpozdeni celkem normalni, vlastne je dobra zprava, ze jsi to vubec dostala, dost hole s tim ma problemy. Test jsi mela negativni, podle me jsi tehotna nebyla, jen zpozdena menstruace. Preju, at to brzy vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
22.12.11 16:57

jo no taky jsem si to uvedomila a jsem rada ze jsem to vubec dostala.snad po mesntruaci se to podari a otehotnim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1906
22.12.11 16:58

Siki, na tom, že jsi byla za odborníkem, nevidím nic špatného, nikdo z nás nemůže vědět, kdy na tom bude psychicky hůř a bude nějakou pomoc potřebovat, pokud se toho na tebe navalí víc než se dá zvládnout, určitě ti alespoň poradí.Je pravda, že některé komentáře taky byly zbytečně útočné. Podle všeho, co píšeš těhotná nebudeš, ale přesto být tebou, tak si na tu gyndu zajdu a zavolám tam přímo kvůli problému, který máš, ne jen kvůli práškům.To je podle mě akutní a měli by tě vzít co nejdřív.Taky abys přes svátky věděla na čem jsi a nekazila sis je pochybnostma. Podle mě bys neměla čekat až do ledna jestli ti ty problémy trvají. Můžeš mít nějaký zdravotní problém a zanedbat ho. Nevím, jestli jsem četla všechno a jestli už se to nezlepšilo, pokud jo, tak jen dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1061
23.12.11 20:03

Siki - já nechápu, že když si najdeš čas na psychiatra a seženeš hlídání (nebo jdeš s malou), tak proč si nemůžeš dojít i na vyšetření s bolavým nafouklým břichem?
Přece jsi mohla doktorce říct, že máš podezření na těhotenství a protože tě čeká odběr vajíček, chtěla bys to zkontrolovat.
Jinak teda mi hlava nebere - jsi nemocná, bereš antibiotika, psychicky nevyrovnaná a hodláš se ještě dopovat hormonama :think: . Ale je to tvoje věc.

Veru - těhotná jsi nebyla, to by ti test ještě zůstal slabě pozitivní (po potratu). To bylo jen zpoždění kvůli antikoncepci. A být tebou, taky slavím, že se MS vůbec dostavila :pankac: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
budulinek2011
23.12.11 21:54
Zuzylka píše:
Siki - já nechápu, že když si najdeš čas na psychiatra a seženeš hlídání (nebo jdeš s malou), tak proč si nemůžeš dojít i na vyšetření s bolavým nafouklým břichem?
Přece jsi mohla doktorce říct, že máš podezření na těhotenství a protože tě čeká odběr vajíček, chtěla bys to zkontrolovat.
Jinak teda mi hlava nebere - jsi nemocná, bereš antibiotika, psychicky nevyrovnaná a hodláš se ještě dopovat hormonama :think: . Ale je to tvoje věc.Veru - těhotná jsi nebyla, to by ti test ještě zůstal slabě pozitivní (po potratu). To bylo jen zpoždění kvůli antikoncepci. A být tebou, taky slavím, že se MS vůbec dostavila :pankac: .

Už nejdu ani na to darování vajíček :( Zrušila jsem to.. Poslední dobou se citím tak mizerně že už mě nebáví absolutně nic.. na nic nemám naladu.....:( A upřímě se mi nechce ani na tu gyndu.. Už vím, že těhotná nejsem a to břicho mám furt stejné. prostě je to asi z toho že vubec nejím a dělá se mi to „hladové bříško“

• Citovat
  • Upravit
1906
23.12.11 23:23

Siky, mrzí mě, jak se cítíš, přeju ti, aby ti bylo co nejdřív líp, zobni něco k jídlu a netrap se a nebuď zítra pod stromečekem smutná. Bude to lepší, uvidíš. Přeju hezké Vánoce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
987
23.12.11 23:55

tak kdys se ti nechce to je zrejme us davno teda aspon pro mne ale mnela bisi myslet na to ze mas dcerku a to co ti je muze bejt cokoliv :think: a dcera te jeste dloho potrebovat bude :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
24.12.11 06:06

Ač jsem ten předchozí příspěvek musela přečíst několikrát, než jsem se dočetla o co jde :oops: :lol: (pardon ty chyby jsou fakt příšerný) ale Barča má pravdu - nemusí to být nic, jen to hladové břicho, ale taky to může být něco horšího.

Já byla taky degen na doktory, lenoch, ale od té doby co mám syna se o sebe bojím tak nějak víc - přece jenom nechci aby zůstal syn bez mamky. Vím, že se může stát cokoliv, ale proč zbytečně riskovat - jedna návštěva doktora se dá přece vydržet ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí