Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
myslim ze nejlepe udelas kdyz pujdes k DR misto zakladani diskusi
doktor ti rekne jestly ANO nebo NE A RESIT TU JESTLY MAS TEHU BRICHO NEBO NE no promin ale ja ti do toho bricha nevidim
![]()
Příspěvek upraven 18.12.11 v 20:09
Pokud opravdu nemáš možnost nikomu zavolat na hlídání malé, tak bych prostě jela na gyndu až to zdravotní stav malé dovolí. Jestli nemáš nějaké bolesti, tak to snad ještě pár dní počká a konečně budeš vědět na čem jsi. Takhle všichni jen můžeme hádat.
Barborka4 píše:
myslim ze nejlepe udelas kdys pujdes k DR misto zakladani diskusidoktor ti rekne jestly ANO nebo NE A RESIT TU JESTLY MAS TEHU BRICHO NEBO NE no promin ale ja ti do toho bricha nevidim
![]()
No tak jako promin ale diskuzi si založit snad mužu ne?? jestli ti to vadí, tak to je tvuj problém.. od toho je emimino!A nauč se češtinu.. Takový hrubky… To snad není ani možny..
delice píše:
Pokud opravdu nemáš možnost nikomu zavolat na hlídání malé, tak bych prostě jela na gyndu až to zdravotní stav malé dovolí. Jestli nemáš nějaké bolesti, tak to snad ještě pár dní počká a konečně budeš vědět na čem jsi. Takhle všichni jen můžeme hádat.
Opravdu nemám nikoho :-/ Od té doby co jsem porodila dceru, (před 8 měsici) mě bolí břicho při sexu.. Už jsem s tím jednou na gynekologii šla. Pry žadný problem nemám.. Akorát prý se mi po porodu neco vevnitř udělalo.. Přirovnávala mi to ke křečovym žilám..:D Ale pry je to mezi :-/ A že to časem zmizi.. Břicho mě při sexu bolí stále..
Ještě mě napadlo, jestli by nemohlo jít o „falešnou březost“. Prostě tělo si vsugeruje, že je těhotné a začne „blbnout“. Někdy to je i u zvířat, třeba u psů jsem o tom slyšela. Ale s tou bolestí by sis měla zajít někam na kontrolu, až to bude možné
. Nejlépe někam jinam nebo k někomu jinému než minule
.
No, přečetla jsem si diskuzi a chtěla jsem Ti komu něco napsat a poradit, ale jako v každé diskuzi jsi zase začala všechny ostatní urážet, takže moje rada zní - zajdi si k doktorovi ![]()
Nevím o tom že bych v každé diskuzi někoho urážela.. Co já vím, tak jsem se neschodla v diskuzi kterou jsem zakladala kvuli tomu že mi mala nechce papat.. Bohužel se tam našli takove maminky, ktere si mysleli že až takový nejedlik nemuže byt.. Tak mi to teda přišlo.. Některé příspěvky psané mě se mi tam prostě nelíbili..A tak jsem reagovala tak jak jsem reagovala. A jak tady uražím? Kdyztak posli odkaz ať vím.. A ať vědí i ostatní.. Aby si tu ostatní o mě nemuseli myslet že jsem nějaká utočná když jsi to tak napsala.
zalozit diskusi urcite muzes ale resit to tady tak dlouho a neudelat si cas a jit treba na krevni testy si klidne za tu dobu mohla . mas us druhe dite tak bis nepoznala jestly si tehotna nebo ne?
![]()
četla jsi tuto diskuzi?
https://www.emimino.cz/…nstvi-67326/
Tady zakladatelka řešila podobný problém jako ty
a test už v pokročilém těhu může být negativní, protože místo HCG začne fungovat placenta.
Tak tuto diskuzi nečti a nepřispívej do ní, když Ti tak vadí
Normálně to přehlížím a neřeším, ale ty tvoje hrubky jsou vážně drsný. To já bych se i styděla přispívat ![]()
Barborka4 píše:
zalozit diskusi urcite muzes ale resit to tady tak dlouho a neudelat si cas a jit treba na krevni testy si klidne za tu dobu mohla . mas us druhe dite tak bis nepoznala jestly si tehotna nebo ne?![]()
![]()
1miss1 píše:
Tak tuto diskuzi nečti a nepřispívej do ní, když Ti tak vadíNormálně to přehlížím a neřeším, ale ty tvoje hrubky jsou vážně drsný. To já bych se i styděla přispívat
Barborka4 píše:
zalozit diskusi urcite muzes ale resit to tady tak dlouho a neudelat si cas a jit treba na krevni testy si klidne za tu dobu mohla . mas us druhe dite tak bis nepoznala jestly si tehotna nebo ne?![]()
![]()
sama tam mas hrubku ![]()
Barborka4 píše:1miss1 píše:sama tam mas hrubku
Tak tuto diskuzi nečti a nepřispívej do ní, když Ti tak vadíNormálně to přehlížím a neřeším, ale ty tvoje hrubky jsou vážně drsný. To já bych se i styděla přispívat
Barborka4 píše:
![]()
1miss1 píše:
Kterou???Barborka4 píše:1miss1 píše:sama tam mas hrubku
Barborka4 píše:
![]()
Taky žadnou nevidím ![]()
Ty jsi nečetla celou diskuzi?? Proč jsem se obávala?? Přečti si ji celou prosím tě. Šlo o to, že jsem před vice jak dvěma měsici měla často nechráněny sex.. Myslela jsem že jsem v tom.. Zdálo se mi že mám příznaky jako když jsem čekala holku… Pak jsem to dostala a už neřešila.. Ale pak se mi začalo zvětšovat břicho.. Vím jak mé břicho normálně vypada.. od té doby jsem měla 2 krát menzes a ted čekám na třetí.. Jen jsem se bála.. Abych nebyla v tom i přes menstruaci.. testy jsem si už delala a negativní. A už se mi jednou stalo že mi menzes meškali kvuli stresu.. Ted to mám též :-/