Je to těhotenské bříško? Vypadám těhotně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15977
12.12.11 20:06

A určitě tě neodsuzuji. Jiné mamince uděláš obrovskou radost. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
budulinek2011
12.12.11 20:08

Ano, jsou za to peníze.. 23OOO kč. Darovat krev mám taky v plánu.. Vím že to bez odměny.. Ale pujdu taky za učelem pomoci. Je mi 19 let. Mám jedno dítě. Určitě mám v plánu jestě aspon jedno ditě.. Taklže nezbíva než se jen modlit aby to dopadlo dobře :-/

• Citovat
  • Upravit
budulinek2011
12.12.11 20:10
Sariel píše:
A určitě tě neodsuzuji. Jiné mamince uděláš obrovskou radost. :kytka:

Ano já vím.. Bylo mi strašně líto když jsem vyšla vysmata z ordinace s dítětem a tam seděli maminky co právě mít děti nemohou :(

• Citovat
  • Upravit
1061
12.12.11 20:30

Tak přeju, ať to dobře dopadne a radši si před stimulací udělej test a nech se pořádně vyšetřit, abys nebyla těhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1906
12.12.11 20:33

Darování vajíček by snad nemělo mít vvliv na možnost dalšího otěhotnění, nebo je to jinak? :nevim: Myslela jsem, že odběr je podobný jeko u IVF a to také nemá vliv na další těhotenství. Ale jen si to myslím, pokud je to jinak, tak se omlouvám. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
budulinek2011
12.12.11 20:35
delice píše:
Darování vajíček by snad nemělo mít vvliv na možnost dalšího otěhotnění, nebo je to jinak? :nevim: Myslela jsem, že odběr je podobný jeko u IVF a to také nemá vliv na další těhotenství. Ale jen si to myslím, pokud je to jinak, tak se omlouvám. :think:

Tak riziko tak nějaké určitě je.. Psala mi tu i jedna holčina do zpravy jak jí to zkazilo zdravy na celý život

• Citovat
  • Upravit
751
12.12.11 20:40

Sikinko: bříško vypadá trošku těhu, ale těžko říct… chce to dr., uvidíš až budeš mít test a event. budeš zdravá, abys mohla k dr. Darování vajíček podle mě není moc rizikové, většina žen má spousty vajíček, navíc jsi mladá, na těhu je času dost. Podle mě je rarita že odběr někomu zkazí život. Jo já při hyperstimulaci u IVF měla břicho větší než ty, ale ty říkáš že léky jsi ještě žádné nevzala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
12.12.11 20:42

Asi je to risk. Mně by nevadila adopce a tak bych si řekla, že kdyžtak bych pomohla sobě a opuštěnému dítěti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8939
12.12.11 20:49

Já jsem taky hubeňour a když se nafouknu, tak mám bříško i větší. Myslím, že se pozoruješ a přijde ti, že bříško roste a třeba máš takový každý měsíc před menzes a nebo prostě si se jen nafoukla z toho jak moc nejíš. Taky pokud neposiluješ břišní svaly po porodu, tak co si budeme povídat, jsou dost ochablé, tudíž projevy které bříško zvětšují jsou markantnější než před těhotenstvím.

Podle bříška si teda myslím, že těhotná nejsi, podle ostatních kritériích to posoudit nemůžu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6263
12.12.11 22:16

Ahoj, jako brisko pekne, ale myslim, ze to tehotenstvi nebude. Ja mam celkem podobnou zkusenost nedavno. Mam 180 a momentalne 61 kilo. Jim asi jako ty, dneska jsem uz mela dva platky toustaku a k veceri porci testovin jako muj trilety syn :oops: . Pred par mesici jsem si u sebe vsimla briska, fakt jako to tvoje a rikala jsem si ze to snad neni pravda. Chranime se s manzelem spise laxne, v budoucnu jeste s jednim prckem pocitame, tak by nam to nevadilo.
A z velkeho briska se pak vyklubala normalni menstruace a dalsi mesic jsem si nad stejnym brichem rikala, jak to, ze jsem si driv nevsimla, ze mi ted pred MS roste takovy buben.
A za darovani vajicek te muzu leda tak obdivovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kašlunato
12.12.11 22:51

Pokud máš pochybnosti, tak si zajdi k doktorovi abys věděla, jak na tom jsi. Udělat si test určitě taky neuškodí. Fotku moc neposoudím, moje netrénované břicho dovedlo po porodu úplné divy - být úplně ploché nebo vypadat jako ve čtvrtém měsíci (i více)… podle toho jak jsem se najedla, zatáhla ho, povolila apod.

• Citovat
  • Upravit
18223
17.12.11 19:30

Tak jak to dopadlo? Dělala sis test, nebo byla u Dr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
17.12.11 23:16

Taky by mě zajímalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
budulinek2011
18.12.11 13:42

Tak holky.. Test jsem si dělala a negativní.. Takovej trapas :oops: Ale stejně si stojím za tím že neco není ok :-/ menzes jsem stále nedostala. Mám už 6 dnů zpoždení.. bříško mám stále takove.. Na gyndu nemužu protože malá má zase zánět prudušek a před 4 dnema zvracela… Takže musím byt doma.. nemám nikoho kdo by hlídal a já mohla zajít k doktorovi..

• Citovat
  • Upravit
6399
18.12.11 13:55

pokud meškáš jen 6 dní, rozhodně nemůžeš mít takový břicho :nevim:

já myslím, že to těhu není :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie