Je to těhotenské bříško? Vypadám těhotně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1061
12.12.11 16:11

Jo a ještě taková rada, jak to je možno poznat hned. Lehni si na záda na postel a zkus si břicho promáčknout, pokud je to těhu břicho, vyklenuté, nepromáčkneš ho, pokud ti to půjde, je to špek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
budulinek2011
12.12.11 16:15
Zuzylka píše:
Jo a ještě taková rada, jak to je možno poznat hned. Lehni si na záda na postel a zkus si břicho promáčknout, pokud je to těhu břicho, vyklenuté, nepromáčkneš ho, pokud ti to půjde, je to špek.

děkuju vyzkouším :D

• Citovat
  • Upravit
1346
12.12.11 16:37

Ahoj, tak dle meho narozu mas tehu brisko :-) Ja jsem se pokousela o mimnko s pritelem asi dva roky… Menstruaci jsem mela nepravidelnou, ale posledni menstruaci sem dostala uz sem byla tehotna :-) Normalne me trvala asi 5-6 dni, ale jak sem byla tehotna, tak jen 3-4 dny… Prsa sem mela taky dost citlivy, ale ted uz je to dobry… Jinak ja to poznala i tak, ze me prsa narostla do vetsich rozmeru a brisko sem jeste nemela… Nepribrala sem nic, jen ty prsa asi o dve cisla vetsi uz v druhym mesici :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
12.12.11 16:50

Já myslím, že na 100% těhotná nejseš. Jestli ti dělali před 2 týdny UTZ, tak není možný, aby si ničeho nevšimli :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
12.12.11 17:15
Kacenka20 píše:
Já myslím, že na 100% těhotná nejseš. Jestli ti dělali před 2 týdny UTZ, tak není možný, aby si ničeho nevšimli :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

souhlas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
12.12.11 17:46
chelsea001 píše:
rejžička píše:
Copak ty nevíš, že můžeš menstruovat i v těhotenství? Copak ty nevíš, že jsou ženy, kterým test vždycky ukáže negativní výsledek, ať jsou těhotné nebo ne?
Copak ty se raději stresuješ než obětovat hodinku dvě a zajít si na gyndu? :roll:
Copak ty nevíš,že je tohle internetová diskuse a že chce jenom poradit a slyšet názory ostatních? :roll: :roll: :lol:

Ale jo, to nebylo myšleno ve zlém. Jen si myslím, že tohle je docela důležitá věc a než to tady pár dní řešit, sebrala bych se a upalovala na gyndu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3118
12.12.11 18:34

Zakladatelko,nezlob se na mě,ale opravdu nepochopim,proč nepočkáš do zítřka,až si budeš moct koupit test,nebo nezajdeš k doktorovi :zed: Trochu mi to hlava nebere…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
budulinek2011
12.12.11 19:30
kristy84 píše:
Zakladatelko,nezlob se na mě,ale opravdu nepochopim,proč nepočkáš do zítřka,až si budeš moct koupit test,nebo nezajdeš k doktorovi :zed: Trochu mi to hlava nebere…

Jako nechápu tvou reakci… tak jsem se zeptala na to, jaky vám příjde moje břicho.. jestli to nechápeš tak to je tvuj problém! Též si nemyslím že bych měla být těhu.. Ale příjde mi divné to břicho.. A mám hodně nemocné dítě a já jsem taky nemocná.. Fakt nemám chut jí tahat do té zimy.. A přítele tímhle zatěžovat nechci. je vytočenej z práce a jestě mu říkat ať mi jde pro test.

• Citovat
  • Upravit
15977
12.12.11 19:40

Nesnědla jsi jen něco hodně nadýmavého? Já takové a mnohdy ještě větší břicho měla po nadýmavých potravinách běžně.
Jak dlouho takto to břicho máš? Déle než týden? A nepřibrala jsi? Kamarádka je hubená, ale na břiše se jí udělal tukový pruh. (Nevím, jak to napsat, aby to nevyznělo zle. :) )
A když si sedneš tak to břicho je jaké?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
12.12.11 19:43

Takovou nafouklinu mám při krámech nebo po obzvlášť chutném jídle (= sežeru toho kopu) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
budulinek2011
12.12.11 19:49

No popravdě skoro vubec nejím..Takže nemyslím že z jídla.. Dnes jsem snědla 2 rohliky suchy rano, a před chvilí chleba s maslem a medem.. Takže jidlem určitě ne. Po porodu jsem strasně zhubla.. A teď poslední 3 tydny si všímam bříška.. Ted mám před menzes tak ai to bude tím.. Zítra někoho poprosím ať mi skočí pro test a pak písnu jak jsem dopadla.. Taky si teda nemyslím že bych měla byt v tom.. Ale fakt mi neda nepřemyšlet nad tím.. :think:

• Citovat
  • Upravit
1061
12.12.11 19:50

Zakladatelko, jen bych popřemýšlela, jestli je dobrý nápad darovat teď vajíčka, co tě k tomu vede? Evidentně další miminko budeš sama plánovat, že? Tak aby se pak nevyskytly problémy s otěhotněním u tebe :think: . Zjisti si nejdřív všechny potřebné informace a pak teprve jednej ;) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
budulinek2011
12.12.11 19:54
Zuzylka píše:
Zakladatelko, jen bych popřemýšlela, jestli je dobrý nápad darovat teď vajíčka, co tě k tomu vede? Evidentně další miminko budeš sama plánovat, že? Tak aby se pak nevyskytly problémy s otěhotněním u tebe :think: . Zjisti si nejdřív všechny potřebné informace a pak teprve jednej ;) .

Co mě k tomu vede?? přiznam se..... finace. Jsme na tom finančně dost bídně :( Už jsem jela do pardubic k dokrotovi.. kde mi udělal ultrazvuk, vyplnila jsem papíry a pak se ptal na ruzné vady atd. Ale prosím nikdo mě tu za to neodsuzujte. Sama z toho nemám radost. :roll:

• Citovat
  • Upravit
1061
12.12.11 19:57

Já tě neodsuzuju, na to nemám právo. Jen pokud bych už na to šla, tak jedině tehdy, až bych byla přesvědčená, že už sama další dítě nechci mít ;) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
12.12.11 19:58

Za darování jsou peníze? Jen čistě ze zvědavosti - kolik? Já darovala krev a vždy zadarmo. Žádné peníze bych ani nechtěla, dělala jsem to pro dobrý pocit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí