Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Barborka4 píše:1miss1 píše:rekla jsem svuj nazor tyhle diskuse
Kterou???Barborka4 píše:1miss1 píše:sama tam mas hrubku
Tak tuto diskuzi nečti a nepřispívej do ní, když Ti tak vadíNormálně to přehlížím a neřeším, ale ty tvoje hrubky jsou vážně drsný. To já bych se i styděla přispívat
Barborka4 píše:
zalozit diskusi urcite muzes ale resit to tady tak dlouho a neudelat si cas a jit treba na krevni testy si klidne za tu dobu mohla . mas us druhe dite tak bis nepoznala jestly si tehotna nebo ne?![]()
![]()
nechapu
tak us nebudu psat
jen mi to pride docela na
resit to jen diskusich a nejit k doktorovi no nic zakladatelko preju ti abi to bylo tak jak si to prejes ty
DISKUSE
![]()
![]()
Mám za to, že diskuse/diskuze se muže psát tak i tak ![]()
ahojky
me to teda s prominutím příjde také divné,řešit to v diskuzi a nejít k dr,co my tady mužeme za tebe vyřešit??
známá mela taky takto velké břicho, šla k dr zjistily obrovskou cystu, okamžite na sál, vzaly jí i delohu a vaječníky, ale má už deti, takse stím smířila že šla brzy do přechodu
petra.lovosice píše:
ahojkyme to teda s prominutím příjde také divné,řešit to v diskuzi a nejít k dr,co my tady mužeme za tebe vyřešit??
známá mela taky takto velké břicho, šla k dr zjistily obrovskou cystu, okamžite na sál, vzaly jí i delohu a vaječníky, ale má už deti, takse stím smířila že šla brzy do přechodu
Podle mě se tu zakládají kolikrát zbytečnější diskuze.. A vždy mě dostane, když se někdo kvůli tomu do někoho naváží.. Teprve to mi přijde zbytečné a hlavně trapné.. Nedávno tu zakládala jedna holčina diskuze na bolavé ouško, píchání ouška atd.. A všichni do ní valili jak do terče. A podle příspěvku tu byla ještě k tomu chvíli.. A jsem ráda že jsem tuhle diskuzi založila a jsem ráda za některé příspěvky tady..
tak me nepříjde tvoje diskuze zbytečná, ále…zakládala jsi jí 12.12, dnes je 19.12, a ty tu sedíš píšeš místo toho aby jsis na gyndu zašla a vedela na čem jsi..takže se nabízí otázka zda si chceš jen povídat nebo opravdu to řešit a nebo si deláš srandu, to at se klidně do mě všichni za to navezou, ale me příjde nelogické , když je to taková doba už,že to prostě neřešíš a hledáš odpovědi tady, a naty odpovědi zrovna my ti nedokážeme říct ano jsi tehotná nebo nejsi.obzvlášt když je před vánoci a spousta ordinací se bude na svátky zavírat,
a cose týká diskuzí ouška, byla to síla, ale aspon k tomu dr chodila
petra.lovosice píše:
No vidíš to, ta je určitě zodpovědnějši než já.. To já jsem líná a po doktorech nechodím.. Proč jako když tu mám emimino že??
Mám doma nemocný dítě… Už toho teď během 14 dnu schytala fakt dost… Takže prostě budu dodržovat že má byt holka doma.. Já mám taky ještě jiný problémy se kterýma bych měla zajít k doktorovi, ale prostě nepůjdu protože bych musela brat malou.. Chci jí aspon na vánoce zdravou..
sikinka16 píše:petra.lovosice píše:No vidíš to, ta je určitě zodpovědnějši než já.. To já jsem líná a po doktorech nechodím.. Proč jako když tu mám emimino že??
novidíš myti mužeme klidne říct datum porodu ,čas,pohlaví dokonce i jméno…„blik“
mi neříkej že nemáš kamarádku, rodinu která by malou pohlídala,nebo že bys nemohla zavolat na gyndu,říct jim že musíš brát nemocné dítě, a máš problém, tu hodinu by vydržela, spousta holek má dítě, a vždy to jde nejak vyřešit
petra.lovosice píše:
tak me nepříjde tvoje diskuze zbytečná, ále…zakládala jsi jí 12.12, dnes je 19.12, a ty tu sedíš píšeš místo toho aby jsis na gyndu zašla a vedela na čem jsi..takže se nabízí otázka zda si chceš jen povídat nebo opravdu to řešit a nebo si deláš srandu, to at se klidně do mě všichni za to navezou, ale me příjde nelogické , když je to taková doba už,že to prostě neřešíš a hledáš odpovědi tady, a naty odpovědi zrovna my ti nedokážeme říct ano jsi tehotná nebo nejsi.obzvlášt když je před vánoci a spousta ordinací se bude na svátky zavírat,uplne souhlasim ja zakladatelku nechtela urazitale asi sem to blbe napsala
uplne souhlasim z petra.lovosice
petra.lovosice píše:
tak me nepříjde tvoje diskuze zbytečná, ále…zakládala jsi jí 12.12, dnes je 19.12, a ty tu sedíš píšeš místo toho aby jsis na gyndu zašla a vedela na čem jsi..takže se nabízí otázka zda si chceš jen povídat nebo opravdu to řešit a nebo si deláš srandu, to at se klidně do mě všichni za to navezou, ale me příjde nelogické , když je to taková doba už,že to prostě neřešíš a hledáš odpovědi tady, a naty odpovědi zrovna my ti nedokážeme říct ano jsi tehotná nebo nejsi.obzvlášt když je před vánoci a spousta ordinací se bude na svátky zavírat,
Jako proč bych si měla srandu???
jako fakt nechápu co by to mělo byt za srandu zakladát takovou diskuzi.. Kdybych chtěla srandu tak si založím jinou.
A kdybych si chtěla popovídat tak od toho mám třeba facebook.. Když chci tak si pokecám s kamarádama tam.. A když budu chtít pokecat o miminech, nebudu zakládat diskuzi ale půjdu do nějaké skupiny. Ale jak jsem psala, někdo tu psal své zkušenosti, a někdo mi tu poslal i odkaz na diskuzi která mě dost zaujala.. Takže pokud ti to tu příjde nezajímavé a osočuješ mě z toho že si dělám srandu tak opravdu nechápu proč my teda radíš ať jdu k doktorce?
Sikinko s tou srandou to byl příklad, další možnost…nikdo tě neosočuje ![]()
myslim ze tehotna nebudes ale vsechno je mozne
nechtela jsem te urazit jen nechapu kdys te to tak trapi ze si proste ten cas neudelas myslim ze je to docela riskovani ![]()
Ono to tak může leckdy být, že si dělá člověk srandu no..zvlášť pokud týden něco řeší a není schopen místo sezení na netu, zvednout s prominutím zadek - najít hlídání a skočit si na gyndu, kdy návštěva bude trvat několik minut ![]()
petra.lovosice píše:sikinka16 píše:petra.lovosice píše:No vidíš to, ta je určitě zodpovědnějši než já.. To já jsem líná a po doktorech nechodím.. Proč jako když tu mám emimino že??
a cose týká diskuzí ouška, byla to síla, ale aspon k tomu dr chodilanovidíš myti mužeme klidne říct datum porodu ,čas,pohlaví dokonce i jméno…„blik“
mi neříkej že nemáš kamarádku, rodinu která by malou pohlídala,nebo že bys nemohla zavolat na gyndu,říct jim že musíš brát nemocné dítě, a máš problém, tu hodinu by vydržela, spousta holek má dítě, a vždy to jde nejak vyřešit
jako jestli ty máš někoho kdo ti pohlídá, tak já prostě nemám.. Moje kamardky chodí do školy.. a jedné které bych si dovolí říci má ted novorozece, takže to by fakt nešlo… A rodina? Matka je v práci o ostatní už snad jmenovat nebudu.. prostě nemám opravdu nikoho… Takže mi prosím tě nepiš, že vždy se to dá nějak udělat.. Protože jestli ostatní mají babičky, tetičky a ostatní tak se jim to pak povídá.. Já nemám nikoho.. jen chlapa co maká od rána do večera..
protože normální člověk byk dr šel obzvlášt po takové době,s takovým podezřením,obzvlášt před svátkami,mě neříkej že by to nešlo nejak udelat,předpokládám že když si to zakládala minulé pondelí,tak se nekdo mohl najít na to aby malou pohlídal ,abys jí nemusela nekam brát,kdo ti chodí na nákupy ,když ty nikam nemužeš??a jestly se ti nelíbí že nesouhlasím s ostatníma,a nepíši k tonbe zrovna mile,od toho jsou diskuze, a mohla jsi očekávat že příjde i nekdo kdo stímto postupem nesouhlasí..ajá nesouhlasím avubec se za to nestydím,i komukoliv jinému bych napsala at jde k dr,možná by jses mohla zamyslet a popřemýšlet nad tím,že neco na mojich odpovedích je,ajestly skončíme u toho že se ti moje reakce nelíbí a mám tam spoustu hrubek..mám..ale nejde o zdraví tak jde o hov..