Je to těhotenské bříško? Vypadám těhotně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
987
20.12.11 18:01
verccca píše:
ahoj

no ahoj :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
20.12.11 18:03

ahoj.nevim jak zacit.jsi tehotna?ja doufam ze jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
987
20.12.11 18:23
verccca píše:
ahoj.nevim jak zacit.jsi tehotna?ja doufam ze jo

jo jsem v 10tt a ty? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
20.12.11 18:25

koukám že zakladatelka už nám asi nepoví co sní teda je :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
20.12.11 18:26

no ja prave nevim.pred mesicem jsem prestala brat prasky dostala jsem to pak hned a pak jsme se snazili o miminko a nedostala jsem to a nejak me zacali bolet prsa ale boli me vic leve jak to prave.a boli me trochu i zebra a zada.a vecer citim ze mam nejake slabe ruky.no nevim no…myslis ze to je normalni ze me boli vic leve prso nez prave?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
20.12.11 20:26

Vercco- a dělala sis test? Pokud jsi těhotná, je určitě možné, že tě bolí jedno prso víc, nebo někdy to a někdy tamto. Ale pokud sis nedělala test, tak to všechno mužou být jen hormony a těhotná být ani nemusíš. Po vysazení prášků tělo blázní :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
20.12.11 20:28

ahoj.jo delala pred trema dnama a negativni.vsak jo mozna to muzou byt hormony…uvidim pristi tyden si koupim dalsi test a i kdyz vyjde negativni tak si zajdu k doktorovi.a ty jsi tehotna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
20.12.11 21:40

Přesně jak to píšeš. Doktor už poradí :palec:
Já nejsem těhotná, mám doma půlročního chlapečka :srdce:
Moc ti držím pěstičky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
987
21.12.11 17:00

tak zakladatelka nepise a nepise :think: :think: a ja jsem tak zvedava :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
21.12.11 17:11
sikinka16 píše:
Ano, jsou za to peníze.. 23OOO kč. Darovat krev mám taky v plánu.. Vím že to bez odměny.. Ale pujdu taky za učelem pomoci. Je mi 19 let. Mám jedno dítě. Určitě mám v plánu jestě aspon jedno ditě.. Taklže nezbíva než se jen modlit aby to dopadlo dobře :-/

mám dotaz a kde za darování vyplácí těch 23000? protože tam kde jsem byla já vyplácí 15000.to je dost velký rozdíl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
21.12.11 19:09

zakladatelka bývá online ale asi se stydí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
budulinek2011
22.12.11 09:58

Ahoj holky… Volala jsem dr tím, že chci napsat prášky.. Neřekla jsem jí že mám podezření na těhu.. Bylo mi to trapné. Řeknu jí to až tam budu.. Ať mi uděla ultrazvuk.. menstruaci jsem včera dostala. Není slabší.. Je prostě stejná jako vždy. Dělala jsem i i další testy.. A negativní.. Takže asi opravdu nejsem těhotná. prostě jsem jen uplně zbytečně plašila. :-/ Jsem obědnana až na 4. ledna.. je to dlouhá doba :(Jinak k těm antibiotikum jak tu někdo psal, že jsem nezodovědná.. Když jsem byla těhotná s Laurou, antibiotika jsem měla 6 krat běhěm těhotenství. Těd mám antibiotika, ktere jsem brala když jsem byla těhotná.. Takže vím že je to bezpečné..

• Citovat
  • Upravit
5463
22.12.11 10:00

J8 tedy nevím,ale antibiotika rozhodně dítěti neprospějou.A ještě říct,že jsou bezpečné to si snad děláš srandu,ne? To,že tvoje dítě je v pořádku neznamená,že jsou bezpečné!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
budulinek2011
22.12.11 10:43
sexyfraga píše:
J8 tedy nevím,ale antibiotika rozhodně dítěti neprospějou.A ještě říct,že jsou bezpečné to si snad děláš srandu,ne? To,že tvoje dítě je v pořádku neznamená,že jsou bezpečné!

Ty jsi asi doktorka ne?? I kdybych věděla na sto pro že jsem těhu, tak ty antibiotika stejně mít budu! Takže se do mě neobouvej.. Antibiotuika co mám ted jsem měla když jsem byla těhu s Laurou.. Takže je lepší to přechodit??? To snad nemyslíš važne!

• Citovat
  • Upravit
budulinek2011
22.12.11 10:45
sexyfraga píše:

Nějaký léky mít musím.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí