Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
verccca píše:
ahoj.nevim jak zacit.jsi tehotna?ja doufam ze jo
jo jsem v 10tt a ty?
![]()
no ja prave nevim.pred mesicem jsem prestala brat prasky dostala jsem to pak hned a pak jsme se snazili o miminko a nedostala jsem to a nejak me zacali bolet prsa ale boli me vic leve jak to prave.a boli me trochu i zebra a zada.a vecer citim ze mam nejake slabe ruky.no nevim no…myslis ze to je normalni ze me boli vic leve prso nez prave?
Vercco- a dělala sis test? Pokud jsi těhotná, je určitě možné, že tě bolí jedno prso víc, nebo někdy to a někdy tamto. Ale pokud sis nedělala test, tak to všechno mužou být jen hormony a těhotná být ani nemusíš. Po vysazení prášků tělo blázní ![]()
ahoj.jo delala pred trema dnama a negativni.vsak jo mozna to muzou byt hormony…uvidim pristi tyden si koupim dalsi test a i kdyz vyjde negativni tak si zajdu k doktorovi.a ty jsi tehotna?
Přesně jak to píšeš. Doktor už poradí ![]()
Já nejsem těhotná, mám doma půlročního chlapečka ![]()
Moc ti držím pěstičky ![]()
sikinka16 píše:
Ano, jsou za to peníze.. 23OOO kč. Darovat krev mám taky v plánu.. Vím že to bez odměny.. Ale pujdu taky za učelem pomoci. Je mi 19 let. Mám jedno dítě. Určitě mám v plánu jestě aspon jedno ditě.. Taklže nezbíva než se jen modlit aby to dopadlo dobře :-/
mám dotaz a kde za darování vyplácí těch 23000? protože tam kde jsem byla já vyplácí 15000.to je dost velký rozdíl.
Ahoj holky… Volala jsem dr tím, že chci napsat prášky.. Neřekla jsem jí že mám podezření na těhu.. Bylo mi to trapné. Řeknu jí to až tam budu.. Ať mi uděla ultrazvuk.. menstruaci jsem včera dostala. Není slabší.. Je prostě stejná jako vždy. Dělala jsem i i další testy.. A negativní.. Takže asi opravdu nejsem těhotná. prostě jsem jen uplně zbytečně plašila. :-/ Jsem obědnana až na 4. ledna.. je to dlouhá doba
Jinak k těm antibiotikum jak tu někdo psal, že jsem nezodovědná.. Když jsem byla těhotná s Laurou, antibiotika jsem měla 6 krat běhěm těhotenství. Těd mám antibiotika, ktere jsem brala když jsem byla těhotná.. Takže vím že je to bezpečné..
J8 tedy nevím,ale antibiotika rozhodně dítěti neprospějou.A ještě říct,že jsou bezpečné to si snad děláš srandu,ne? To,že tvoje dítě je v pořádku neznamená,že jsou bezpečné!
sexyfraga píše:
J8 tedy nevím,ale antibiotika rozhodně dítěti neprospějou.A ještě říct,že jsou bezpečné to si snad děláš srandu,ne? To,že tvoje dítě je v pořádku neznamená,že jsou bezpečné!
Ty jsi asi doktorka ne?? I kdybych věděla na sto pro že jsem těhu, tak ty antibiotika stejně mít budu! Takže se do mě neobouvej.. Antibiotuika co mám ted jsem měla když jsem byla těhu s Laurou.. Takže je lepší to přechodit??? To snad nemyslíš važne!
sexyfraga píše:
Nějaký léky mít musím.