Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
petra.lovosice píše:sexyfraga píše:
Já jsem taky se synem jela v sobotu na pohotovost.Takž určitě není problém sjét na pohotovost až se manžel vrátí mají tam 24 hodin a vždy tě ošetří.Rozhodně bych nečekala až bude tvoje dítě zdravé jsou vánoce pak svátky a všude bude zavřeno.Známá měla taky takhle nafouklé břicho a zjistili jí nezhoubný nádor a byl velký jako dětská hlavička a vypadala jako těhotná.Prý přijela ještě včas.jde o jiřinu š .??
Nejde jde o vzdálenou příbuznou.
sexyfraga píše:petra.lovosice píše:Nejde jde o vzdálenou příbuznou.sexyfraga píše:
Já jsem taky se synem jela v sobotu na pohotovost.Takž určitě není problém sjét na pohotovost až se manžel vrátí mají tam 24 hodin a vždy tě ošetří.Rozhodně bych nečekala až bude tvoje dítě zdravé jsou vánoce pak svátky a všude bude zavřeno.Známá měla taky takhle nafouklé břicho a zjistili jí nezhoubný nádor a byl velký jako dětská hlavička a vypadala jako těhotná.Prý přijela ještě včas.jde o jiřinu š .??
aha..tato to taky mela je z lovo,je to asi rok a pul zprátky, ležela s tím v roudnici
Takhle je z okresu Mladá Boleslav ,ale měla prý štěstí,že stím šla k dr. jinak by to dopadlo mnohem hůř sice jí vzali dělohu,ale ona už děti má velký a další nechtěla,ale mohla zemřít.
sexyfraga píše:
Takhle je z okresu Mladá Boleslav ,ale měla prý štěstí,že stím šla k dr. jinak by to dopadlo mnohem hůř sice jí vzali dělohu,ale ona už děti má velký a další nechtěla,ale mohla zemřít.
tato dopadla stejne naštestí taky deti vetší, její neco přes 40,možná 39, aleona mela problémy dřív s kuží, ,a tady nebyla prej rok na preventivce na gynde a pak jí rostlo břicho
Tak jí je taky přes 40 let.Co říkala tak měla břicho jako těhotná a zevnitř plný toho nádoru,ale nemůžu si vzpomenout jak se ten nádor jmenuje.Ale nebyl zhoubný.
Sikinko, tak dej vědět jak jsi dopadla
jsem docela zvědavá co se z toho „vyklube“ ![]()
ahojky chtěla bych se zeptat zda si myslíte že je to možné. jsem těhotna cca 5-6 týden kdoktorce pro Těhotenskou průkazku jdu po novém roce. Je možné aby mi už ted rostlo bříško? mě se to zdá brzy. U prvního syna my tedy nerostlo tak brzy. děkuji
pet09 píše:
ahojky chtěla bych se zeptat zda si myslíte že je to možné. jsem těhotna cca 5-6 týden kdoktorce pro Těhotenskou průkazku jdu po novém roce. Je možné aby mi už ted rostlo bříško? mě se to zdá brzy. U prvního syna my tedy nerostlo tak brzy. děkuji
No brzy to tedy je, ale mě u druhého začalo taky dřív, hlavně už po tom prvním porodu bylo jaksi vypoulené i dřív, než jsem otěhotněla
Děloha už není tak maličká a pevná, jako když rostla poprvé, tak je možné, že se ti bříško už dělá, i když miminko je ještě pidi, je tam ale sliznice a bude to víc prokrvené.
ahoj tak ja jsem 10tt a ja us mam trosku brisko ..
je to moje druhe tehu