Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
1miss1 píše:
Kterou???Barborka4 píše:1miss1 píše:sama tam mas hrubku
Tak tuto diskuzi nečti a nepřispívej do ní, když Ti tak vadíNormálně to přehlížím a neřeším, ale ty tvoje hrubky jsou vážně drsný. To já bych se i styděla přispívat
Barborka4 píše:
zalozit diskusi urcite muzes ale resit to tady tak dlouho a neudelat si cas a jit treba na krevni testy si klidne za tu dobu mohla . mas us druhe dite tak bis nepoznala jestly si tehotna nebo ne?![]()
![]()
rekla jsem svuj nazor tyhle diskuse
nechapu
tak us nebudu psat
jen mi to pride docela na
resit to jen diskusich a nejit k doktorovi no nic zakladatelko preju ti abi to bylo tak jak si to prejes ty
DISKUSE
![]()
Barborka4 píše:
myslim ze nejlepe udelas kdyz pujdes k DR misto zakladani diskusidoktor ti rekne jestly ANO nebo NE A RESIT TU JESTLY MAS TEHU BRICHO NEBO NE no promin ale ja ti do toho bricha nevidim
![]()
Příspěvek upraven 18.12.11 v 20:09
Barborko fakt nevim, proc tady tak prudis a navic anonymne
(prispevek byl odtajnen). Tohle je snad normalni diskuze, ne?
Sikinko ja myslim, ze to tehotenstvi neni, ale svuj podobny problem jsem uz psala vyse. Kojis treba jeste? Me MS zpravidelnila az ted okolo roka male. Jestli mas bricho pred MS nafouknute a keste se ti to umocnim zpozdenim, tak se nedivim, ze te boli. Ale vic ti rekne dr, az budes mit cas tam zaskocit. A z tech prudicu si nic nedelej, ti jsou vsude.
jako já tě ani trochu nechápu.. Sorry ale fakt ne.. nevím o co ti jako jde Barborko
sikinka16 píše:1miss1 píše:Taky žadnou nevidím
Tak tuto diskuzi nečti a nepřispívej do ní, když Ti tak vadíNormálně to přehlížím a neřeším, ale ty tvoje hrubky jsou vážně drsný. To já bych se i styděla přispívat
Barborka4 píše:
zalozit diskusi urcite muzes ale resit to tady tak dlouho a neudelat si cas a jit treba na krevni testy si klidne za tu dobu mohla . mas us druhe dite tak bis nepoznala jestly si tehotna nebo ne?![]()
![]()
Barborka4 píše:1miss1 píše:rekla jsem svuj nazor tyhle diskuse
Barborka4 píše:
![]()
nechapu
tak us nebudu psat
jen mi to pride docela na
resit to jen diskusich a nejit k doktorovi no nic zakladatelko preju ti abi to bylo tak jak si to prejes ty
DISKUSE
![]()
![]()
Zuzylka píše: četla jsi tuto diskuzi?
https://www.emimino.cz/…nstvi-67326/
Tady zakladatelka řešila podobný problém jako tya test už v pokročilém těhu může být negativní, protože místo HCG začne fungovat placenta.
No hustýýýýý.. Tak teprve ted si to vsugeruju
![]()
1miss1 píše: Čučím na to jako bl..c a pořád žádnou nevidím
Barborka4 píše:
![]()
Miss, žádnou tam nemáš
A kdyby jo, pochybuju, že zrovna Barborka by jí našla
![]()
Kallkapa píše:1miss1 píše: Čučím na to jako bl..c a pořád žádnou nevidímMiss, žádnou tam nemáš
Barborka4 píše:
![]()
A kdyby jo, pochybuju, že zrovna Barborka by jí našla
![]()
Siki, já tě chápu, že nemůžeš po doktorech, když ti nemá kdo pohlídat, tohle jsem taky často řešila, teď teda ne, ale mám to v živé paměti
Tak ale když už se bude malá cítit líp, klidně ji sebou na tu gyndu vem a hold sestřička ji bude muset pohlídat, tohle jsou už dost vážné věci, co tady zmiňuješ, neměla by sis to zanedbat. Držím palce ![]()
Jo a kdyby sestřička remcala, tak jí řekni, že u jiných gyndařů sestřičky těch pár minut bez řečí pohlídají!
Já jsem se ted zase prohližela a nemužu si pomoct.. Břicho mi opravdu roste a tvrdne.. Mě to fakt nedá spát.. Vím že je to už trapné, ale nedokážu si pomoci..
Hrubka tam je, ve slově bis-má být bys -podle by jsi:-) a ještě chybí čárka před ale. A jinak bych to neřešila, hrubek je tu v příspěvcích víc.
No a k břichu -buď je to jak v té diskuzi, nebo jsi nafouklá:-) Já mám třeba s tím problémy a břicho kolikrát jak v 6měsíci.Asi by byl nejlepší test z krve -tak až se malá uzdraví, šup na něj.
Aha, teď na to koukám, šlo o příspěvek Miss-tak ta tam žádnou hrubku nemá:-)
Tak tohle rozlouskne jedině doktor, tak až tam naklušeš dej nám prosím vědět
. Ať se malá brzo uzdraví
.
Zuzylka píše:
Tak tohle rozlouskne jedině doktor, tak až tam naklušeš dej nám prosím vědět. Ať se malá brzo uzdraví
.
Jo jo, určitě… A díky ![]()