Těhotenské čaje

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2634
14.4.25 09:54

Čaje na podporu otěhotnění

Holky, koupila jsem těhotenský čaj, moc na účinky nevěřím, spíš jako placebo. O co mi ale jde… Každý pytlík zvlášť je balený v křiklavě růžovém obalu s nápisem těhotenství (či co :roll: ). Snídám v práci, tohle tam nemůžu/nechci vytahovat. Máte někdo tip na nějaký, co je balený diskrétně? :kytka: Upřímně mě to i dost překvapilo, představuju si holku, co se třeba rok snaží otěhotnět a ráno si ani nemůže dát v klidu snídani, aby jí to zase někdo nestrkal před čumák :roll:

Příspěvek upraven 14.04.25 v 14:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53190
14.4.25 10:06
@Yasmen píše: Více

A proč by ho pil někdo, kdo se teprve snaží otěhotnět? ;) Tak to doma prostě vyndej z pytlíčku a nes bez papírového obalu, stejně jako kdyby sis koupila třeba Apotheke, který nemá jednotlivé sáčky balené zvlášť. Nebo ho pij doma. Tvoje problémy bych fakt chtěla mít :mrgreen: Mimochodem, kvůli čemu ten čaj chceš pít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2634
14.4.25 10:16
@unuděná píše: Více

Protože chceme druhý a neklaplo to na první dobrou? Vyndat z pytlíčků mě napadlo, ale chtěla jsem to vyřešit elegantněji, pokud dojde na další krabičku. A teda sorry, nevěděla jsem, že je na „caj na podporu početí“ potřeba používat jiný terminus technikus, než „těhotenský čaj“ :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
14.4.25 10:17

Přečti si složení toho čaje. Nevím, jaký konkrétně máš, ale s podporou otěhotnění nebude mít pravděpodobně nic společného. Obvykle je tam něco na imunitu, něco na trávení a hotovo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3150
14.4.25 11:10

Těhotenský čaj a čaj na podporu početí beru jako dva rozdílné čaje. V každém budou třeba jiné bylinky. Kup si sypaný čaj, který si doma přesypeš do nepopsané krabičky a tento si dopij doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3150
14.4.25 11:11

Logicky, ta která chce počít není těhotná a těhotná nepočne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2634
14.4.25 11:36
@AnnieTRoj píše: Více

Tak jsem to brala třeba jako „caj pro budoucí těhotné“, proto těhotenský :mrgreen: ale ok, sama jsem tady agresivní, kdyz lidé zaměňují rodičovskou a mateřskou, tak to beru jako „návrat karmy“ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
14.4.25 12:13

Tak já jsem to nejdřív pochopila tak, že jsi těhotná a nechceš, aby to v práci věděli :lol:. Těhotenské čaje se opravdu pijí až v těhotenství ;). Ale jinak mi to přijde jako trochu legrační problém a takový čaj jsem ještě neviděla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
14.4.25 12:16

No existují, obvykle obsahují kontryhel (rovná cyklus) a třezalku („abys na to tak nemyslela“) plus nějaké další - z pohledu početí - zbytečné bylinky. Ale nejsou to těhotenské čaje, ale čaje na podporu početí/plodnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
14.4.25 14:19

Třezalku neee, ta je na psychiku a hlavně i ruší účinky různých léků, pokud člověk užívá.. pochybuji, že je na podporu těhotenství, však se ani poté v těhotenství nesmí užívat 8o kontryhel, drmek, možná i ženšen a hodně pomáhá pupalka.. poté taky třeba nějaké kapsle s karnititem, inositolem (ale to je hlavně i na nepravidelnou či bolestivou MS). :kytka:
Stačí ty sáčky vytáhnou z obalu, nebo si uvařit čaj doma do termosky! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
14.4.25 14:25
@- sedmikráska píše: Více

No tak mrkni třeba tady: https://www.prodejnabylin.cz/…a-plodnosti/ nebo tady: https://www.kouzlo-bylin.cz/…tneni-3.html
skutečně jí tam cpou…
snad to nebude bráno jako reklama, je to spíš antireklama :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3150
14.4.25 14:44

Jde o to, že by ti ostatní odpovídali jinak, než jsi chtěla. Těhotenský čaj je pro těhotné. Já jsem také pochopila, že těhotná jsi, ale nechceš, aby se to ještě vědělo (tak to mám třeba já).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí