Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
@Rive Takže bez komplikací?
Ano, u třetího bylo mimino o 8 dní mladší než podle
Ms, ale časem dohnalo i tohle. Ty měření nejsou úplně přesné, stačí milimetr, ani ne, a už je to všechno jinak.
U každého těhotenství i jiné příznaky.
Měření nemusí být úplně přesné. Nestresuj se tím co nemůžeš ovlivnit,člověk musí prostě věřit.
Já otěhotněla 4× na poprvé, 3× vše v pořádku,1× zt.
Také jsem měla pocit, že me přestávají bolet prsa a břicho, je to úplně normální, pak to zase začalo
jasně ze na začátku je to bud a nebo ale musíš myslet pozitivně ![]()
Já si ZT prošla loni v srpnu. Zrádné je v tom, že ho nepoznáš a cítíš se stále těhotně s příznakama a odhalí se až na ultrazvuku to, že srdíčko již nebije
U mě to tak bylo, až do revize jsem vešjeré příznaky měla. Pokud nekrvácíš a nemáš veliké bolesti, neboj a miminku věř
Nám se již znovu zadařilo, dnes jsem 8+2 a samozřejmě plaším znovu, že příznaky celkem odeznívají, že je to jiný průběh, než u prvního.. Nu taky se uklidňuju tím, že pokud nekrvácím, prostě musí být vše v pořádku a že jsme si tu smůlu už museli vybrat. Mimčo potřebuje klidnou maminku, ale to se řekne, viď
Nečti tad nic špatného a jak jsem psala, miminku věř. Určitě bude 15. všechno pěkně v pořádku ![]()
Nečti na internetu, co se může stát, stejně to neovlivníš a akorát se stresuješ. Otěhotněla jsem dvakrát hned napoprvé, běhá mi tu roční syn a teď jsem v 11.tt. Je to jako na houpačce, týden mi je zle, včera jsem přemýšlela, jak mi je dlouho dobře a dneska od rána ležím, je mi na omdlení, žaludek na vodě. Prsa mě bolela jen v 1.těhotenství,teď o nich vůbec nevím od začátku. Hormony se plaší, no ![]()
Ahoj holky,chtěla bych se zeptat. V pátek odpoledne jsem si dělala tt viz. foto Mammatest 10,zkoušela jsem to pro jistotu 2× cca 3 hodinky po sobě.
Dnes mě z ničeho nic začalo bolet v podbřišku a přišlo lehčí krvácení.
Pro jistotu jsem si teď dělala Livsane 25 a tam nic.
Nemáte s tím někdo zkušenost ? ![]()
Nevim,co si myslet a mám docela strach.
To chápu,ale nerozumím tomu,že mammatest 10 mi v pátek ukázal 2× 2 čárky a dnes jiný test o síle 25 nic.
![]()
Ahojkyy holky chci se něčím svěřit miminko chceme…povedlo se na poprvé… Byli jsme na ultrazvuku před Silvestrem všechno v pořádku Mimi má 7.0… Doktorka řekla že Mimi je trochu menší… Poslední dva dny mě přestávají bolet prsa jak na začátku a už jen mírně mě vždy poboliva v podbřišku, a k tomu se přidala začínající kvasinková infekce na kontrolu jdu 15.1… Mám Štrach aby to nebylo zamlklé těhotenství
co myslíte vím že nejste lékaři ale chci se trochu uklidnit četla jsem že každá druhá si tým prošla…
Kdo otěhotněl na poprvé a má zdravé mimi