Těhotenské obavy

Anonymní
6.1.19 10:00

Těhotenské obavy

Ahojkyy holky chci se něčím svěřit miminko chceme…povedlo se na poprvé… Byli jsme na ultrazvuku před Silvestrem všechno v pořádku Mimi má 7.0… Doktorka řekla že Mimi je trochu menší… Poslední dva dny mě přestávají bolet prsa jak na začátku a už jen mírně mě vždy poboliva v podbřišku, a k tomu se přidala začínající kvasinková infekce na kontrolu jdu 15.1… Mám Štrach aby to nebylo zamlklé těhotenství :( co myslíte vím že nejste lékaři ale chci se trochu uklidnit četla jsem že každá druhá si tým prošla…
Kdo otěhotněl na poprvé a má zdravé mimi

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2249
6.1.19 10:01

Já otěhotněla napoprvé 3× a 3× vše v pořádku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.1.19 10:03

@Rive Takže bez komplikací?

• Citovat
  • Upravit
2249
6.1.19 10:06
@Anonymní píše:
@Rive Takže bez komplikací?

Ano, u třetího bylo mimino o 8 dní mladší než podle
Ms, ale časem dohnalo i tohle. Ty měření nejsou úplně přesné, stačí milimetr, ani ne, a už je to všechno jinak.
U každého těhotenství i jiné příznaky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.1.19 10:08

Tak to jsem ráda

• Citovat
  • Upravit
32902
6.1.19 10:30

Měření nemusí být úplně přesné. Nestresuj se tím co nemůžeš ovlivnit,člověk musí prostě věřit.
Já otěhotněla 4× na poprvé, 3× vše v pořádku,1× zt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1366
6.1.19 10:32

Také jsem měla pocit, že me přestávají bolet prsa a břicho, je to úplně normální, pak to zase začalo :) jasně ze na začátku je to bud a nebo ale musíš myslet pozitivně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4841
6.1.19 10:39

Já si ZT prošla loni v srpnu. Zrádné je v tom, že ho nepoznáš a cítíš se stále těhotně s příznakama a odhalí se až na ultrazvuku to, že srdíčko již nebije :( U mě to tak bylo, až do revize jsem vešjeré příznaky měla. Pokud nekrvácíš a nemáš veliké bolesti, neboj a miminku věř :hug: Nám se již znovu zadařilo, dnes jsem 8+2 a samozřejmě plaším znovu, že příznaky celkem odeznívají, že je to jiný průběh, než u prvního.. Nu taky se uklidňuju tím, že pokud nekrvácím, prostě musí být vše v pořádku a že jsme si tu smůlu už museli vybrat. Mimčo potřebuje klidnou maminku, ale to se řekne, viď :lol: Nečti tad nic špatného a jak jsem psala, miminku věř. Určitě bude 15. všechno pěkně v pořádku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
6.1.19 10:44

Nečti na internetu, co se může stát, stejně to neovlivníš a akorát se stresuješ. Otěhotněla jsem dvakrát hned napoprvé, běhá mi tu roční syn a teď jsem v 11.tt. Je to jako na houpačce, týden mi je zle, včera jsem přemýšlela, jak mi je dlouho dobře a dneska od rána ležím, je mi na omdlení, žaludek na vodě. Prsa mě bolela jen v 1.těhotenství,teď o nich vůbec nevím od začátku. Hormony se plaší, no :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
6.1.19 15:18

Ahoj holky,chtěla bych se zeptat. V pátek odpoledne jsem si dělala tt viz. foto Mammatest 10,zkoušela jsem to pro jistotu 2× cca 3 hodinky po sobě.

Dnes mě z ničeho nic začalo bolet v podbřišku a přišlo lehčí krvácení.

Pro jistotu jsem si teď dělala Livsane 25 a tam nic.

Nemáte s tím někdo zkušenost ? :nevim:
Nevim,co si myslet a mám docela strach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.1.19 15:33

Může jít o uhnízdění
A nebo se Mimi neudrželo :)

• Citovat
  • Upravit
33
6.1.19 15:36

To chápu,ale nerozumím tomu,že mammatest 10 mi v pátek ukázal 2× 2 čárky a dnes jiný test o síle 25 nic.
:nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
6.1.19 17:41

@Beru1234 a kdy jsi mela dostat ms?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...