Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,
jsem taky z Brna a v této chvíli řeším oblečení pro sebe. Jsem ve 20 tt a už jsem musela vyřadit ze šatníku svoje oblíbená trička, protože jsou dost krátká a nezakryjí všitou v:,–(ku u těhotenských kalhot, takže to nevypadá moc hezky. Prošla jsem všechny obchody s těhotenskou módou v centru Brna, ale je to hrůza. Všechno mi připadá strašně načančané, jsem spíš sportovní typ.Nemámte některá nějakou dobrou zkušenost?
Díky
Michaela
Misicka: ahoj, ja jsem si tehotenske kalhoty (nejdriv jsem chtela rifle, ale pak jsem si nakonec vybrala mansestraky) koupila ve Velkem Spalicku, v 1. patre je obchod s tehotenskym oblecenim (smer u vychodu k Zelnaku). Sice ceny tam meli trosku vyssi, ale obleceni se mi tam libilo. Jinak maji docela dobre tehot.obleceni i v C&A.
Misicko, já mám dobrou zkušenost s Litexem. Mám týden do porodu a ty kalhoty rostou se mnou i když je to velikost „S“
Já od nich mám i spostu věcí na aerobik a byla jsem vždycky spokojená. Zkus se podívat na www.litex.cz
Ahojky,
tak já taky nejsem moc „romantický“ typ ![]()
A v tom Tveretu ve Špalíčku jsem si koupila úplně všechno. Ceny - pravda - nejsou lidové, ale oblečení i prádlo je to velmi kvalitní (a to tak, že nemám stejné kvality snad polovinu normálního oblečení). Koupila jsem si manžestráky pod bříško, jedny černé slušňácké pod břísko do práce, super tepláky (ty nosím pořád - i teď - jsou veeeelmi variabilní) a jedno takové fajn tričko. No a pak těhu pás + kojící podprsenku od Anity.
Opravdu jsem moc spokojena zejména s kvalitou - po těhu vše jako nové, podprsenka stále skvělá i po téměř roce v podstatě každodenního nošení
.
Takže já hlasuju pro Tveret. Jinak hezké oblečení jsem viděla na www.yourbody.cz a docela fajn vypadalo i to z katalogu Miminko a já od QUELLE (zdarma na www.quelle.cz )
Tak hezké nákupy !!! ![]()
Peťula + Pavlík 10měs
Ahoj Mišičko ![]()
doporučuju dojít se podívat do H&M, ve sportovním oddělení obchodu mají trička - bavlna+troška lycry značka L.O.G.G. jsou dost dlouhá, stojí 199,– a jsou super, mám už tři!!! Mám od nich i kalhoty (nejsou těhu, ale sportovní) - opět značka L.O.G.G. mají široký pružný pas s tkaničkou, budou mi jistojistě až do porodu
stály 899,– což je na sportovní kaťata asi možná dost, ale v porovnání s těhu obchodama je to pořád za polovic. Takže doporučuju vyzkoušet jiné alternativy, než jen těhu obchody.
Hodně štěstí při nákupech!
Jinak pokud byste mely cestu do H M v Praze v nove rozsirenem Tescu v Letnanech tak tam maji v H M primo sekci tehotenske obleceni a je fakt smrcnovni, velky vyber, cenove dostupne. Doporucuju - ja bych si tam rozhodne vybrala. Hanka1
Já jsem si v tveretu koupila dvě džínové sukně ve slevě, jedna stála 180 a druhá 390 (kratší s laclem a delší do pasu). Trička tam měli taky ve slevě, ale teda mně nesedlo ani jedno, kvůli nesednoucím výstřihům. A u triček ta sleva nevímproč byla jenom malá. Jinak za plnou cenu tam měli hezký věci. Pak taky takovou sportovní mikinu. No jo, ale drahý. Zkus kouknout na www.bosman.cz . V CandA jsem taky byla, ale tam mají všechna trička a mikiny do „cikánského“ zdobeného stylu. Ale je fakt, že jednoduché kalhoty do pasu jsem si tam vybrala. Koukni taky na www.promi.cz tam je toho dost. Petra
Ahoj,
těhu oblečení se prodává na i poliklinice na Lesné, mají pobočku i ve Znojmě - koukni na www.teko-berk.cz
. Na Lesné je příjemná a ochotná paní majitelka. Prodává tam věci i pro miminka. ![]()
Já měla kalhoty a sukně šité (šikovná maminka-babička) a vršky jsem měla větší trička a halenky. Např. těhu trička mě přišly moc předražené.
Dobře pořiď.
Ahojte
rozhodne nedoporucuji kupovat mansestraky s upletovou v:,–(kou od tveretu!!!
JA jsem si nabehla, stali me 1700, za 1) se seprali, byli mi kratke
Naopak, byla jsem spokojena s kalhotama z CaA, a taky s trickama od La Halle
Katka
Zatím jsem nakupovala v obchodě Renaty Loučkové (má ale obchod v Ostravě), kde jsem byla moc spokojená. Sama ty těhuoblečky šije a sukně i kalhoty jsou předem vysrážené a z pružného materiálu. Zkuste se podívat na www.maternity.cz