[b]Těhu podprsenka[/b]

89
3.4.06 08:16

[b]Těhu podprsenka[/b]

Ahoj, čekám druhé mimi, ale úplně jsem zapomněla, v jakém čísle si mám pořídit těhot.podprsenku?
Když jsem byla poprvé těhotná, něco si matně vzpomínám, že to snad bylo o 1 číslo a o 1 písmenko větší, to jsem se někde dočetla (např.je-li norm.velikost 75B,tak těhotenská podprsenka má být asi 80C)… A ono to vycházelo. Ale vůbec si tím nejsem jistá. Nerada bych kupovala na poslední chvíli, jsem v 6.měsíci. Staré těhot.spodní prádlo už bohužel nemám (mezitím jsme se stěhovali a některé věci se jaksi vypařily…).
Nevíte někdo, o kolik asi víc od normální velikosti? Díky moc. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
43
3.4.06 08:25

Ahoj,

ono to asi jako všechno je hrozně individuální. Já ze 75B-C záhy(cca 4.měsíc) skočila na 85C. Stejnou velikost jsem měla i u kojící podprsenky. Chce to asi jít do obchodu a vyzkoušet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
3.4.06 08:58

Ahoj,

já sice čekám teprve první mimi, ale už teď mám z původní velikosti 75B velikost 80E (dost na fest), takže konečnou verzi velikosti kojící podprsenky budu kupovat až tak týden dva před porodem. A kdybych náhodou vyrazila do porodnice neočekávaně dřív, moje mamka zná typ a velikost, tak mi jí zaběhne koupit.
Docela by mě zajímalo, jestli se při každém dalším těhu prsa zvětší na pokaždé stejnou velikost, nebo je to pokaždé jiné.

Milli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17718
3.4.06 08:59

ahoj,
změna poprsí v těhu je určitě individuální. doporučuje se ale opravdu ji kupovat až v 9m,kdy se prsa ještě mohou zvětšit. Mně se nejvíce osvědčila zn. Anita, mají milion druhů- s výstužemi, bez, hodně elastické i pevné, krajkové apod. cena cca od 350 kč do 1000 kč.

uspěšný výběr a pohodový porod :-) , Irias

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
4.4.06 08:04

Aha

Aha, díky, to jsem ani nečekala, že to bude natolik individuální :) Mně to při minulém těhotenství vycházelo dle té jakési příručky, jenže - dle které, to fakt už nevím. No nic, tak počkáme ještě aspoň 2 měsíce a pak se uvidí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
5.4.06 15:04

Já jsem to měla jen o číslo (posléze o 2), ale být tebou, počkám si až ke konci těhu, tak aspoň do 8. měsíce, dřív bych ji nekupovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí