Těhotná?

326
30.3.06 12:25

Těhotná?

Ahoj Holky,
s manželem se snažíme o miminko a když jsem čekala MS, tak se dostavilo jen jemné špinění, ale na těhotenském testu mám jen 1/. Máte nějakou radu či zkušenost? Díky moc. Evča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
574
30.3.06 12:31

ahojky,

podle mého by jsi klidně být těhotná mohla. Podle toho co píšeš, tak to vypadá na ranné těhotenství. Přesně takhle to probíhalo u mě.

Lehké špinění místo krvácení a na testu jedna čárka. Po dalším týdnu tam byly čárky //. Přeju ať je tomu tak i u tebe.

Pa a ozvi se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
30.3.06 12:35

Verunko,
tak tos mě docela potěšila i uklidnila zároveň. Tak si ještě počkám do příštího týdne. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
31.3.06 09:11
:)
  • Citovat
  • Upravit
6165
31.3.06 12:10

AHOJKY,

Já můžu jen napsat svou vlastní zkušenost, protože nevím jestli si brala HATK a teď jsi ji nevy:,–(ila. U mě to totiž bylo tak, že po vysazení jsem první cykly ani MS neměla, jen jsem v jejím termínu právě špinila a test byl také negativní, těhotná jsem bohužel nebyla. Měla jsem nízkou hladinu progesteronu. Začala jsem pak pravidelně cvičit, užívat kyselinou listovou a museli mi pomoci i trochu hormonální léčnou, ale to je už na jiné povídání. Takže přeju hodně štěstí a ať se co nejdříve zadaří!!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí