Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj Holky,
s manželem se snažíme o miminko a když jsem čekala MS, tak se dostavilo jen jemné špinění, ale na těhotenském testu mám jen 1/. Máte nějakou radu či zkušenost? Díky moc. Evča
ahojky,
podle mého by jsi klidně být těhotná mohla. Podle toho co píšeš, tak to vypadá na ranné těhotenství. Přesně takhle to probíhalo u mě.
Lehké špinění místo krvácení a na testu jedna čárka. Po dalším týdnu tam byly čárky //. Přeju ať je tomu tak i u tebe.
Pa a ozvi se
Verunko,
tak tos mě docela potěšila i uklidnila zároveň. Tak si ještě počkám do příštího týdne. ![]()
AHOJKY,
Já můžu jen napsat svou vlastní zkušenost, protože nevím jestli si brala HATK a teď jsi ji nevy:,–(ila. U mě to totiž bylo tak, že po vysazení jsem první cykly ani MS neměla, jen jsem v jejím termínu právě špinila a test byl také negativní, těhotná jsem bohužel nebyla. Měla jsem nízkou hladinu progesteronu. Začala jsem pak pravidelně cvičit, užívat kyselinou listovou a museli mi pomoci i trochu hormonální léčnou, ale to je už na jiné povídání. Takže přeju hodně štěstí a ať se co nejdříve zadaří!!! ![]()