Těhotenské oblečení Lidl
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Těhotenské oblečení Lidl
Hezký den ![]()
Maminky jak sedí těhotenské oblečení z Lidlu? Je větší nebo velikosti odpovídají? Jde mi hlavně o slim rifle. Mám dvoje rifle klasického střihu z HM, mám velikost 38 a sedí mi i jejich těhu velikost 38. Tak zdali je to v Lidlu stejné nebo je lepší zvolit jinou velikost.
Děkuji za rady ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Amaly8 já nosila téměř vše o číslo menší, než normálně. Ale zrovna kalhoty jsem od nich neměla, jen legíny, tepláky a trika.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Měla jsem je, ve větší velikosti tedy, tak nevím zda Ti moje zkušenost pomůže. Byly mi hodně volné přes boky, takže mi sjížděly. Měla jsem ještě jedny z caa a ty byly super oproti těm z Lidlu. A to jinak věci z Lidlu mám moc ráda.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je fakt že mi byly volnější celkově, takže vzít o číslo menší by asi vyřešilo můj „problém“.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U každého jak co. Kalhoty a sukně jsou mi buď akorát nebo menší, trika naopak větší. Normálně nosím velikosti 38-40, a kalhoty a sukně, legíny a punčochy beru spíš 42-44 a trika zase 36-38. V těhu se nic nezměnilo. Mám tam odsud těhu punčocháče 42 jsou mi tak tak, sukně 40 je fajn, nosící bundu mám 38 a klidně bych mohla mít i menší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky. Mám od nich tepláky, legíny, trička, pyžamo a bundu. Normálně mám 36 až 38. Brala jsem 38 a všechno Ok. Jsem se vším moc spokojená.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kamarádce se z jejich těhotenských kalhot brzy vytahal takový ten pružný lac l(kapsa), začlo se to třepit, takže materiál asi nic moc
Ohledně velikostí naporadím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuji všem za rady a tipy… už jsem objednala velikost co nosím, tak uvidíme ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nemám zkušenost s těhotenskými džíny, ale normální mi byly vždycky menší. Normálně mám 40 a některé mi byly těsné i ve 42. Zato všechno ostatní oblečení je větší. Teď jsem si kupovala těhotenskou bundu 40 a stačila by i 38. Ale zase Lidl úplně na pohodu vrací peníze, takže to prostě vždycky risknu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den děvčata ![]()
Děkuji za tipy a rady. Objednala jsem velikost, kterou nosím. Jsou pohodlné, ale snesla bych klidně i menší, ptž ten náplet je takový dost tenký, že kalhoty kloužou dolů. Možná je to i o střihu a použitém materiálu. Objednávala jsem skinny a nejsou z klasické rifloviny, je to něco mezi kalhotama a riflama, ale jsou hezké ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prodám těhotenské oblečení
Ahoj holky, u mě na bazaru můžete najít nabídku těhotenské sady, riflí, sukně, šaty.. prodávám jako sadu, můžu i zvlášť, při rychlém jednání slevím
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky,
mám dilema s oblečením z Lidlu, co se velikostí týče ![]()
V CA si kupuji vršky (trička, svetry „L“) a kalhoty většinou 40/42 (jak kdy).
Jakou prosím máte aktuální zkušenost s těhu-oblečením z Lidlu?
Tím, že tam běžně nenakupuji, tak vůbec nevím, zda ty velikosti odpovídají velikostně třeba tomu CA.
Moc děkuji za zkušenosti ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit