Těhotenské vitamíny

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6971
31.7.13 12:04

@pikola no, všechno je mi jedno, jediné o co vážně nechci přijít jsou zuby.. ale tomu fakt nevím, jak se ubránit..:/ mlíko nemůžu ani cítit:D.. Mám v hubě nastrkáno takových peněz za rovnátka, že to by hodně bolelo, navíc se šíleně bojim zubařů:D

@Anonymní píše:
Tak to po tom jo.No já jsem se vším všudy zvracela jen dvakrát. Ale má švagrová zvrací pořád, a říká že nemá smysl do sebe rvát vitamíny když je stejně vyzvrací

no, to mě právě taky napadá, že je to k ničemu, ale oni občas vydrží, to poznám co z toho vyzvracím.. jen chci zkusit, zda mi to zvracení nevyvolává přímo nějaký vitamín, včera jsem si vzala pouze listovku a dneska jsem letěla zvracet hned z postele… takže strašně brzo a hned a v sobě jsem měla pouze ten vitamín a pouze ten letěl ven.. jindy šlo všechno okolo jako snídaně atd.. (dřív jsem ani nesnídala, takže na to si taky zvyknout nemůžu:D)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6971
31.7.13 12:05

@Hanymany femibion si myslím, že mi doporučí gynekoložka, je s nima svázaná:D.. jen potřebuju zjistit, zda mi to fakt nevyvolávají ty vitamíny, to bych na tom byla zle:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35781
31.7.13 12:08

@Terulisekk Neboj, to přejde, jsi teprve na začátku. Holt chtěla jsi miminko, musíš trpět ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
31.7.13 12:08

@Terulisekk
taky nemuzu mliko ani videt. kdyz si vzpomenu, tak si udelam rozpustne kalcium (chutove taky „odvaz“, ale lepsi nez mliko).
jinak hodne kalcia maji mandle a mak. makovyma buchtama bych se cpala klidne, ale tady je nemaji :roll: ale zas mam vsude kolem zasoby mandli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35781
31.7.13 12:09

@Ali-Ali Předevčírem jsem měla termín.. tak se tady teď nudím a prudím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
31.7.13 12:11

@Terulisekk no nevím, neber je nalačno, to bych asi taky blila…já už mám snad blicí období ta sebou. Brala jsem ještě spoustu léku a ty už postupně vysazuju. Teď mám jako novinku vápník, protože jsem alergik na mléko, ten vy se ale měl brát až v 2.trimestru, říkala mi to pani v lékárně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
31.7.13 12:13
@pikola píše:
@Ali-Ali Předevčírem jsem měla termín.. tak se tady teď nudím a prudím :mrgreen:

no, jeste si chvilku to nudeni uzij. pak uz te bude prudit nekdo jiny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6971
31.7.13 12:15

@pikola :D jojo, musím musím, jen doufám, že to bude brzy za mnou, chci si užívat těhu a pupek:D

@Ali-Ali já včera měla makový koláček..:) to mi připomíná, že u nás bude o víkendu pouť a já vždy pekla koláčky, letos smůla..:/

@Hanymany super.. takže jakmile budu v druhém trimestru a mléko mi furt chutnat nebude, tak si jdu pro vápník a prdím na vše..:D..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.7.13 12:16

Vitaminy to, podle me, zpusobit nemuzou, ty B vit. prave potlacuji zvraceni, takze ty by to delat nemely :think: mne dr. rikala, ze to muze zpusobovat stitna zlaza, kdyz nefunguje dobre. ja jsem skoncila na kapackach a do tech jsem take dostavala vitaminy (hlavne B) + neco proti zvraceni, a ty vit by mi urcite nedavali, kdyby to podporovalo zvraceni. Mne proti tomu zvraceni nepomohlo jinak nic, jedine, co trochu uklidnovalo zaludek byl anyz-kmin-fenykl caj, ktereho jsem v nemocnici dostavala minimalne litr denne + 1/2 litru hermanku. A to jsem pak pila jeste mesic i doma.

• Citovat
  • Upravit
6971
31.7.13 12:26
@Anonymní píše:
Vitaminy to, podle me, zpusobit nemuzou, ty B vit. prave potlacuji zvraceni, takze ty by to delat nemely :think: mne dr. rikala, ze to muze zpusobovat stitna zlaza, kdyz nefunguje dobre. ja jsem skoncila na kapackach a do tech jsem take dostavala vitaminy (hlavne B) + neco proti zvraceni, a ty vit by mi urcite nedavali, kdyby to podporovalo zvraceni. Mne proti tomu zvraceni nepomohlo jinak nic, jedine, co trochu uklidnovalo zaludek byl anyz-kmin-fenykl caj, ktereho jsem v nemocnici dostavala minimalne litr denne + 1/2 litru hermanku. A to jsem pak pila jeste mesic i doma.

No, já spíš myslím, jestli listovka.. béčko jsem brávala i před těhotenstvím kvůli oparům a nikdy mi problém nedělali.. štítnou žlázu mám vyšetřenou ještě z dob před těhotenstvím a v pořádku.. tak možná snad ty čaje.. mátový nemůžu ani cítit, někdo mi ho doporučoval, tak zkusím teď ten heřmánek, ten máme domácí:).. snad něco zabere..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
31.7.13 12:31

Kyselina listová je právě komplex několika vitamínů skupiny B

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
31.7.13 12:37

@Terulisekk Ahoj, já mám Femibion, jsem podruhé těhotná a špatně mi z něj teda není… Když si takhle na začátku, je pro Tebe dobrá varianta Femibion 800, pak po 13.tt Femibion 400 - neboj, nejsem zástupce firmy, jen jsem s ním fakt spokojená ;) Musíš ho brat po jídle nebo s jídlem - jestli do sebe nic moc nedostaneš, bude to asi horší, ale zkus… Mně bývalo hodně blbě až do 4. měsíce, pomáhala mi voda s citrónem a slané čipsy, pak taky trochu koly (ta se stejně doporučuje, když máš problémy se žaludkem) - vím, divné a nezdravé, ale zas to do sebe nemusíš ládovat na kila a mimču tím zas tolik neuškodíš jako kdyby si nejedla vůbec nic :? Tak ať se Ti brzy zlepší ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6971
31.7.13 12:42

@Hanymany No žádný vitamín B ve složení není a ani doktorka neříkala, že to je B.. prý je to listovka sama o sobě.. pak tu mám i GS mamavit a v tom toho je víc..

@Bambulka12 No, tak ho zkusím, ale až od druhýho trimestru, nebo jestli udám tyto vitamíny.. :) No, já jsem zkoušela kolu, vychlazenou, nepomohla, koupila jsem si i tu dětskou a ta taky nepomohla..takže kola u mě ne:/ ale zkusím tu vodu s citrónem..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
31.7.13 13:34

@Terulisekk http://cs. wikipedia. org/wiki/Kyselina_listová

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.5.17 10:17

Plánujeme s manželem miminko, tak by mě zajímalo, jako případné vitamíny byste mi doporučily z vlastní zkušenosti? Snad nevadí anonym, chodí sem kamarádky a kolegyně z práce a tak nechci, aby se vědělo, že plánujeme mimi. Děkuji za pochopení.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky