Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj.
Omlouvám se, že jsem to zažadila sem, ale nevím, kam s tímhle dotazem ![]()
Chtěla bych jít na interrupci. Ale stále kojím. Z internetu jsem vyčetla, že je potřeba jednodenní hospitalizace a zákrok probíhá v celkové narkóze. Co to pro mě znamená, když kojím? Nemá s tím někdo zkušenost?
Noono, 1 denni hospitalizace znamena ze rano nastoupis a odpoledne pokud nejsou komplikace jedes domu
TAkze pokud mas co odstrikat, tak to udelej do zasoby
rano nakojis, pak se postara manzel s odstrikanym mlekem, a odpoledne uz muzes kojit dal........
myslim, ze nedoporucuji asi 3 hodinky po narkoze kojit.
TAkze by stacilo event. 1 prikrmeni MM, a pak pokud by maly mela hlad, tak ji tatka priveze za tebou a muzes nakojt, tohle se dela…
noono,já tedy nebyla na interupci,ale na gynekolog.zákroku po šestinedělí.
měla jsem také celkovou narkozu a na kojení jsem se ptala a říkali,že to není problém,že můžu po tom normálně pokračovat.
Díky moc za info!
sluni no vidíš, mě to blbce nenapadlo, že ty podobnou zkušenost máš ![]()
Noona píše:
Ahoj.
Omlouvám se, že jsem to zažadila sem, ale nevím, kam s tímhle dotazem
Chtěla bych jít na interrupci. Ale stále kojím. Z internetu jsem vyčetla, že je potřeba jednodenní hospitalizace a zákrok probíhá v celkové narkóze. Co to pro mě znamená, když kojím? Nemá s tím někdo zkušenost?
Ahoj-chtěla bych seš Tě zeptat,jak dopadla ta interupce a jak jsi to vyřešila s tim kojením?Nevim jestli nejsem taky těhotná.A taky kojim,tak mám obavy.amaužu vědět jak staré jsi měla to mimčo,co kojíš když jsi otěhotněla znovu?A taky jestli už jsi měla menstruaci při kojení.Pokud ne,tak jako já,tak jak jsi zjistila,že jsi těhotná?Díky ta odpověd.