Pohyb dítěte

14
10.4.07 20:49

Pohyb dítěte

Ahojte holky,
mám takovej menší dotaz (možná blbej). Jsem ve 31 tt a chtěla bych se jen zeptat jak často bych měla cítit pohyb prcka. Mám dojem, že se poslední týden vrtí až moc. Mám strach jestli se něco neděje. A poslední dobou se mi ozývají i poslíčky, tak jestli to nemá nějakou spojitost. Na ty poslíčky beru 6 tablet magneska denně. Moc děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7366
11.4.07 07:49

pro svůj klid bych asi někam zašla. Nám v nemocnici říkali, at klidně přijdeme… Lepší dřív než pozdě. Tak bych se asi nebála, že budu za blbce a šla bych. Já si vždycky říkám, že si mě stejně nebudou pamatovat, tak ani za blbce nebudu.

(pořád si pamatuju, jak nám říkali, jak jedna nastávající maminka přišla, že už dva dny necítí pohyby… To už se prý nic dělat nedalo… Ty máš teda opačný problém, ale potom, co jsem slyšela tohle bych neotálela)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
11.4.07 08:50

Ahojky,
mě prcek taky pěkně kope, mám pocit, že každou chvilku. Řekla bych, že už jsou to pěkní obříci a stačí fakt se malinko pohnout a my to cítíme. Pokud máš strach, tak spíš zavolej doktorovi a poraď se s ním. Já bych do nemocnice nejezdila. Kdyby byl opačný problém, tak to bych řešila hned.
 Alča.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
11.4.07 09:09

Ahoj

já prvního musel budit, abych občas ucítila šťouchance, druhý se mlel imrvere… takže jsem z toho taky byla překvapená, ale dr. mi po sonu říkal, že se mu daří dobře, vše OK, že je jen prostě živější.....

Když mi točili od 36 tt monitory, tak skoro vždy na 2×, protože potřebovali aby se chvilku nemlel…:o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2263
11.4.07 11:54

Bobon,
já jsem 36tt a mám pocit, že malý ani nespí :) . Taky jsem někde četla, že moc velké vrtění je špatné. Ale mám pocit, že je jen aktivní. Je už nachystaný k porodu hlavičkou dolů a spíš jen kope nohama, tak si říkám, že to je jistě v pořádku. Myslím, že kdyby to bylo špatné, tak by sebou mlel celý a asi bych to cítila jako agresivní kopání. Minulý týden jsem byla na utz a bylo vše v pořádku, takže to neřeším.
Ty jsi v 31tt, což je ještě normální, aktivita by měla poklesnout až tak mezi 34 - 36tt. To už jsou miminka hodně veliké a nemají místo k přetáčení, takže spíš jen kopou a tlačí, ale za to dost fest, protože už mají hodně síly.

Hodně štěstí Kati

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky