Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Plánujeme s manželem miminko, tak by mě zajímalo, jako případné vitamíny byste mi doporučily z vlastní zkušenosti? Snad nevadí anonym, chodí sem kamarádky a kolegyně z práce a tak nechci, aby se vědělo, že plánujeme mimi. Děkuji za pochopení.
Vyhovovaly mi AZ - mama z dmka, nevím už přesný nazev, byly celkem male a daly se dobře polyykat. Ale v každých je neco jineho. Stejne sem pak mela malo železa a vapniku tak co
nejlepší je asi vyváženÁ strava a nejvic by se mela alespon Kyselina listova samostatne ale pozor do nektery pridavaji umělá sladidla.
@Anonymní píše:
Plánujeme s manželem miminko, tak by mě zajímalo, jako případné vitamíny byste mi doporučily z vlastní zkušenosti? Snad nevadí anonym, chodí sem kamarádky a kolegyně z práce a tak nechci, aby se vědělo, že plánujeme mimi. Děkuji za pochopení.
brala jsem z Dm a jsou dobrý složením, nejsou drahý
Určitě Gynex, dále listovku, a pak jsem pila kontryhelový čaj a otěhotněla jsem druhý měsíc.
Já brala kyselinu listovou (bere se před těhu a celé těhu) Kyselina listová je nejdůležitější
Já brala kyselinu listovou a potom jsem k ní pridala mamavit ![]()
Zkus třeba Ogestan, s tím mám výborné zkušenosti já. Také jsem ho brala ještě při plánování miminka. Nakonec jsem ho baštila i v těhotenství a v době kojení.
Nemusíš se bát, že by ses dopovala vším možným, obsahuje jenom to důležitý, jako omega 3,listovku jod a vitaminy.
Já ho tehdy dostala radou od své gynekoložky.
Držím palce, at to brzy vyjde