Těhotenské vitamíny

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Jančakecalka
19.5.17 10:21

Zkus třeba Ogestan, s tím mám výborné zkušenosti já. Také jsem ho brala ještě při plánování miminka. Nakonec jsem ho baštila i v těhotenství a v době kojení.
Nemusíš se bát, že by ses dopovala vším možným, obsahuje jenom to důležitý, jako omega 3,listovku jod a vitaminy.
Já ho tehdy dostala radou od své gynekoložky.
Držím palce, at to brzy vyjde ;)

• Citovat
  • Upravit
487
19.5.17 10:22
@Anonymní píše:
Plánujeme s manželem miminko, tak by mě zajímalo, jako případné vitamíny byste mi doporučily z vlastní zkušenosti? Snad nevadí anonym, chodí sem kamarádky a kolegyně z práce a tak nechci, aby se vědělo, že plánujeme mimi. Děkuji za pochopení.

Vyhovovaly mi AZ - mama z dmka, nevím už přesný nazev, byly celkem male a daly se dobře polyykat. Ale v každých je neco jineho. Stejne sem pak mela malo železa a vapniku tak co :-D nejlepší je asi vyváženÁ strava a nejvic by se mela alespon Kyselina listova samostatne ale pozor do nektery pridavaji umělá sladidla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
19.5.17 10:24
@Anonymní píše:
Plánujeme s manželem miminko, tak by mě zajímalo, jako případné vitamíny byste mi doporučily z vlastní zkušenosti? Snad nevadí anonym, chodí sem kamarádky a kolegyně z práce a tak nechci, aby se vědělo, že plánujeme mimi. Děkuji za pochopení.

brala jsem z Dm a jsou dobrý složením, nejsou drahý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1212
19.5.17 10:28

Určitě Gynex, dále listovku, a pak jsem pila kontryhelový čaj a otěhotněla jsem druhý měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11659
19.5.17 11:09

Já brala kyselinu listovou (bere se před těhu a celé těhu) Kyselina listová je nejdůležitější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
19.5.17 11:16

Já brala kyselinu listovou a potom jsem k ní pridala mamavit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11659
19.5.17 11:17

Taky mamavit ale až kolem 15tt a ted si ho dávám obden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie