Těhotenský pás

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25179
17.7.19 00:12
@Anonymní píše:
Rozhodla jsem se používat ten normální co v autě je, dle besipu, pokud je normální pás použít správně, tak se těhotná může poutát. Podle mě jsou těhotenské pásy jen tahání peněz z lidí. No a pro dnešních nehodách? :lol: Pochybuji, že při použití toho či onoho by člověk vyvázl živ, když lidi jezdí až 250km rychlosti :nevim:

Mám pocit, že jsi Štrampli nepochopila ;) Ona se neptá na pásání v autě, ale na pás jako zdravotní pomůcku, oporu pro břicho" To je zcela jiná věc ;)
Akorát ted čtu, že se ptala už v květnu, tkže už má asi vyřešeno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.7.19 08:57

@pe-terka Jojo, myslela jsem podpůrný pás. Ne ten do auta, já autem téměř nejezdím, maximálně tak 10 minutové popojíždění a to pás nějak neřeším (přidržuju si ten normální tak, aby netlačil na břicho). ;) Vím, že to není ideál, ale na to občasné přejíždění se mi nechce nic víc řešit.
Jinak jsem žádný rozumný pás nesehnala, záda bolela furt jak čert, tak jsem začala chodit k fyzioterapeutovi a je to mnohem lepší. Mám hodně vychýlenou pánev a s těhotenstvím se to zhoršuje, ale držíme to na uzdě díky Dornově metodě a dalším cvikům :) Naštěstí jsem přibrala zatím jen 8 kilo a snad už ani moc nepřiberu, jsem ve 39. týdnu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
17.7.19 09:20
@Štrample obecná píše:
@pe-terka Jojo, myslela jsem podpůrný pás. Ne ten do auta, já autem téměř nejezdím, maximálně tak 10 minutové popojíždění a to pás nějak neřeším (přidržuju si ten normální tak, aby netlačil na břicho). ;) Vím, že to není ideál, ale na to občasné přejíždění se mi nechce nic víc řešit.
Jinak jsem žádný rozumný pás nesehnala, záda bolela furt jak čert, tak jsem začala chodit k fyzioterapeutovi a je to mnohem lepší. Mám hodně vychýlenou pánev a s těhotenstvím se to zhoršuje, ale držíme to na uzdě díky Dornově metodě a dalším cvikům :) Naštěstí jsem přibrala zatím jen 8 kilo a snad už ani moc nepřiberu, jsem ve 39. týdnu :mrgreen:

Tak to přeji rychlý porod a at jste oba/obě fit! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.7.19 09:22

@pe-terka Děkuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.9.19 22:50

Pás do auta

Jee pardon, omylem jsem preklikla na jinou diskuzi :lol: ale když už tu jsem tak si přečtu i o tomto pasu :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky