Těhotenský pás do auta

353
7.7.13 16:04

těhotenský pás do auta

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli používáte těhotesnký pás do auta. Je to k něčemu? Na internetu píšou, že by se to mělo používat od doby, kdy zjistíte, že jste těhotná. Jsem v 11-tém týdnu a autem jezdím každý den do práce. Tak přemýšlím, jestli to koupit. Děkuji za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26833
7.7.13 16:06

Používám. Používala jsem ho v prvním těhotenství i teď. Já si to bez něj nedovedu představit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
7.7.13 16:20

Používala jsem ho. Hlavně na delší cesty byl k nezaplacení. Začala jsem ho používat docela brzo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3515
7.7.13 16:22

@sarjen jeste vcera jsem sedela za volantem a clou dobu pouzivam klasicky pas…jen si to hodim pod pupik :))) jinak chybi mi cca 20 dni do tp ;)) takze brisko uz je opravdu nemale

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3494
7.7.13 16:25

Vůbec nepotřebuju- jsem vysoká, spodní pás mám přesně pod břichem a nevadí mi, neškrtí mě a ten horní mi břicho kopíruje. Ale holky kolem si to chválí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pha
7.7.13 16:36

Ja nepouzivala. Spodni pas jsem mela za zady a poutala jsem se jen hornim.
Proste jsem pas zacvakla nez jsem sedla a pote prolezla do pasu mezi, ktery vede mezi prsy.
Cokoliv kolem bricha me znervoznovaolo. a brisko jsem nijak velke nemela
:mavam:

• Citovat
  • Upravit
1746
7.7.13 16:39

Používala jsem ho při prvním těhotenství i teď při druhém, pokaždé snad od začátku. Manžel mě v autě bez tohoto pásu nechce ani vidět. Za sebe ho jednoznačně doporučuji, nemusí se kupovat nový, stačí bazarový

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
7.7.13 16:52

Ja jsem jezdila autem casto a az temer do porodu a pouzivala jsem klasicky pad. Nemela jsem problem s tim, ze by me skrtil, mela jsem ho pod briskem. Ani jsem netusila, ze existuje tehotensky ;-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kies
7.7.13 16:59

@sarjen používala jsem a bylo to super, hlavně kvůli pocitu… Jsem aktivní řidička…Mám BeSafe a prodávám, kdybys měla zǎjen, pisni do zprávy

• Citovat
  • Upravit
12743
7.7.13 17:00

@sarjen používám a používala jsem i v prvním těhotenství. je opravdu rozdíl, kde ten pás s tím a bez toho je umístěný. moje kamarádka díky dopravní nehodě o miminko přišla. pás by dítě možná zachránil a ty peníze mi za riskování nestály.
pokud jezdíš často tak bych ho koupila. použitý se dá sehnat i o polovinu levněji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
7.7.13 17:01
@pha píše:
Ja nepouzivala. Spodni pas jsem mela za zady a poutala jsem se jen hornim.
Proste jsem pas zacvakla nez jsem sedla a pote prolezla do pasu mezi, ktery vede mezi prsy.
Cokoliv kolem bricha me znervoznovaolo. a brisko jsem nijak velke nemela :mavam:

tak to je hodně hustá kravina 8o fakt jen čumím co lidi nevymyslí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
7.7.13 17:06

Jsem podruhe tehotna, dost jezdim a nepouzivam a pouzivat nebudu. Spodni pas sidavam co nejniz pod brisko.

@pha dobra blbost, nestacim se divit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
7.7.13 17:09

Nepouživala jsem to..je to zbytečnost..normální pás stačí, střčím pod břicho a je..

• Citovat
  • Upravit
989
7.7.13 17:20

Nepoužívala a nepoužívám. Normální pás mě nijak nevadí, netlačí, mám ho pod bříškem. Připadá mi to jen jako dobrý marketing pro těhotné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
7.7.13 17:22
@kuti píše:
Nepoužívala a nepoužívám. Normální pás mě nijak nevadí, netlačí, mám ho pod bříškem. Připadá mi to jen jako dobrý marketing pro těhotné.

asi tak :potlesk: jsi těhotná, vyhod prachy uplně za vše..asi vymyslím těhotenské ponožky které zmírnují otoky :P :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky