Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli používáte těhotesnký pás do auta. Je to k něčemu? Na internetu píšou, že by se to mělo používat od doby, kdy zjistíte, že jste těhotná. Jsem v 11-tém týdnu a autem jezdím každý den do práce. Tak přemýšlím, jestli to koupit. Děkuji za rady
Používám. Používala jsem ho v prvním těhotenství i teď. Já si to bez něj nedovedu představit ![]()
Používala jsem ho. Hlavně na delší cesty byl k nezaplacení. Začala jsem ho používat docela brzo.
@sarjen jeste vcera jsem sedela za volantem a clou dobu pouzivam klasicky pas…jen si to hodim pod pupik
jinak chybi mi cca 20 dni do tp
takze brisko uz je opravdu nemale
Vůbec nepotřebuju- jsem vysoká, spodní pás mám přesně pod břichem a nevadí mi, neškrtí mě a ten horní mi břicho kopíruje. Ale holky kolem si to chválí…
Ja nepouzivala. Spodni pas jsem mela za zady a poutala jsem se jen hornim.
Proste jsem pas zacvakla nez jsem sedla a pote prolezla do pasu mezi, ktery vede mezi prsy.
Cokoliv kolem bricha me znervoznovaolo. a brisko jsem nijak velke nemela
![]()
Používala jsem ho při prvním těhotenství i teď při druhém, pokaždé snad od začátku. Manžel mě v autě bez tohoto pásu nechce ani vidět. Za sebe ho jednoznačně doporučuji, nemusí se kupovat nový, stačí bazarový
Ja jsem jezdila autem casto a az temer do porodu a pouzivala jsem klasicky pad. Nemela jsem problem s tim, ze by me skrtil, mela jsem ho pod briskem. Ani jsem netusila, ze existuje tehotensky
.
@sarjen používala jsem a bylo to super, hlavně kvůli pocitu… Jsem aktivní řidička…Mám BeSafe a prodávám, kdybys měla zǎjen, pisni do zprávy
@sarjen používám a používala jsem i v prvním těhotenství. je opravdu rozdíl, kde ten pás s tím a bez toho je umístěný. moje kamarádka díky dopravní nehodě o miminko přišla. pás by dítě možná zachránil a ty peníze mi za riskování nestály.
pokud jezdíš často tak bych ho koupila. použitý se dá sehnat i o polovinu levněji
@pha píše:
Ja nepouzivala. Spodni pas jsem mela za zady a poutala jsem se jen hornim.
Proste jsem pas zacvakla nez jsem sedla a pote prolezla do pasu mezi, ktery vede mezi prsy.
Cokoliv kolem bricha me znervoznovaolo. a brisko jsem nijak velke nemela
tak to je hodně hustá kravina
fakt jen čumím co lidi nevymyslí ![]()
Jsem podruhe tehotna, dost jezdim a nepouzivam a pouzivat nebudu. Spodni pas sidavam co nejniz pod brisko.
@pha dobra blbost, nestacim se divit
Nepouživala jsem to..je to zbytečnost..normální pás stačí, střčím pod břicho a je..
Nepoužívala a nepoužívám. Normální pás mě nijak nevadí, netlačí, mám ho pod bříškem. Připadá mi to jen jako dobrý marketing pro těhotné.
@kuti píše:
Nepoužívala a nepoužívám. Normální pás mě nijak nevadí, netlačí, mám ho pod bříškem. Připadá mi to jen jako dobrý marketing pro těhotné.
asi tak
jsi těhotná, vyhod prachy uplně za vše..asi vymyslím těhotenské ponožky které zmírnují otoky
![]()