Těhotenský pás do auta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1746
7.7.13 17:37

Tak ne každému to přijde jako zbytečnost, ale je to samozřejmě na každé z nás

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
7.7.13 17:52
@Verunka.T píše:
Tak ne každému to přijde jako zbytečnost, ale je to samozřejmě na každé z nás

tak samozřejmě..některé nejí v těhu sýry, oříšky, nepijí, nebarví si vlasy atd a některým to přijde jako pěkná blbost..to je pak na každé ženě, je to její dítě a její odpovědnost. Samozřejmě si ho koupit může to ji nikdo nevymlouvá ani nezakazuje..to je jako s epino balonkem..fakt se směju za co lidi dneska vyhodí peníze..

• Citovat
  • Upravit
smurfka
7.7.13 17:54
@pha píše:
Ja nepouzivala. Spodni pas jsem mela za zady a poutala jsem se jen hornim.
Proste jsem pas zacvakla nez jsem sedla a pote prolezla do pasu mezi, ktery vede mezi prsy.
Cokoliv kolem bricha me znervoznovaolo. a brisko jsem nijak velke nemela :mavam:

8o 8o :roll: no tak to by tě určitě zachránilo takové poutání.. :zed:

• Citovat
  • Upravit
1746
7.7.13 18:32
@pha píše:
Ja nepouzivala. Spodni pas jsem mela za zady a poutala jsem se jen hornim.
Proste jsem pas zacvakla nez jsem sedla a pote prolezla do pasu mezi, ktery vede mezi prsy.
Cokoliv kolem bricha me znervoznovaolo. a brisko jsem nijak velke nemela :mavam:

taky si nechci moc představovat, co by s Vámi udělal při takovém připoutání pořádný náraz, ten spodní pás tam určitě není jen tak pro nic za nic. A osobně ani nevím, jak bych se do těch pásů jako soukala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2032
7.7.13 19:07

Já jsem v sedmém měsíci těhotenství a pás používám, mám z bazaru besafe, jsem při cestování klidnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
12.1.16 15:36

Velmi nemile mě překvapilo, kolik NEZODPOVĚDNÝCH budoucích matek tu v diskuzi píše a navádí ostatní k tomu samému. Došlo vám, proč se ten pás jmenuje bezpečnostní? Pokud jezdíte autem a jste těhotná, je to první věc, kterou byste si měla pořídit a ne tu diskutovat o tom, jestli to je potřeba nebo jen marketing. Raději se podívejte na videa z možné nehody v těhotenství, a co to udělá s vašim břichem a dítětem.. http://www.policejninoviny.cz/…ych-zen.html

Bezpečnostní pás není pro váš komfort, ale pro bezpečí vašeho nenarozeného dítěte. Já si ho pořídila, a jezdit nebudu jinak, než s ním. Ženy, který tu píšou, že je to blbost, by si neměly pořizovat děti a nebo by se měly více zamyslet.. :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
30.5.16 11:58

Prodej

Ahoj holky neprodáváte náhodou některá pás do auta? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
8.8.16 10:56

Ahoj, koupila jsem si pás BeSafe a je to supr. Krásně drží pás pod bříškem, nic netlačí a ani se mi v autě tak nedělá špatně. Navíc netlačí na močový měchýř, tak nemusíme stavět. Snadno se přehodí z auta do auta. Mám ho od dvacátého týdne a už bych bez něj nejela :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí