Těhotenský tampón

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
26
18.7.17 14:25

Tehotensky tampon

Ahoj holky, chceme se jít koupat do rybníku, tak jsem si koupila tehotensky tampony, abych se chránila před znecistenou vodou. Jenže mi nejde zavést, jsem ve 12.týdnu. Má s tím někdo zkušenost? Nejde mi tam ani prst.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1100
18.7.17 14:33

A sex jde? Zkus se uvolnit, případně promazat lehce nějakým lubrikantem třeba s tea tree oilem.
Měla jsem taky takový problém a vím, že se tomu moc poručit nedá ;). Přeji hodně štěstí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
18.7.17 14:36

No sex nevím :D ten jsem měla před 14ti dny, nemám na to vůbec chuť:/ on ten tampon je mazlavy, takže by to mělo hezký klouzat, ale me to šlo jen na krajicek a dál už mě to bolelo a kdyz jsem tam strčila prst, tak jsem strašně sevrena :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3587
18.7.17 15:26

@Alliena20 To je ten tampon napuštěný olejem - Senta… měla jsem teď na dovolené do bazénu. Jako nouzovka dobrý, ale jinak jsme se s nim jednou asi nějak škrábla a pak jsem hysterčila, že špiním. Takže jsme dávala jen do bazénu, do moře ne. A teď mi dr. říkala, že ty tampony moc nedoporučuje. Zkus ho máznout lubrikantem, tea tree ne - ten se v těhotenství nedoporučuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
18.7.17 15:32

Znám… měla jsem taky. V 15 tt jsem s tím byla plavat a když jsem vylézala z vody, měla jsem pocit, že ze mě snad vypadne. :lol: Pak jsem to zkusila ještě jednou v 25tt a daleko lepšííí. Asi neporadím co s tím. Ze začátku jsme ani ten sex mít nemohli - nešlo to :nevim: no tak jedině nějak nenásilně povolit? Myslím, že u mě to bylo hodně o psychice, že jsem se ze začátku o mimi strašně bála. Taky myslím, že když se to tělo takhle uzavře a stáhne samo od sebe, asi není úplně dobrý nápad nutit se a lámat to přes koleno :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.7.17 16:15

Známé to taky nešlo, pak se z toho zhroutila, že neporodí, nakonec tam dala tuny lubrikantu a chytlo parádní zánět. Takže když to nejde, asi bych to nehrotila a nechala to být

• Citovat
  • Upravit
8743
18.7.17 22:24

Hlavně bych se vykašlala na rybník. v těhotenství jsou ženy k infekci náchylnější díky hormonálním výkyvům a změnám po anatomické stránce. stojaté vody nejsou proto doporučeny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí