Leden 2018

• Fotoalbum (14)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
279
18.7.17 11:37

Leden 2018

Ahojky všechny těhulky…taky se už nemůžete dočkat až to svoje miminko uvidíte?
Máte už vymyšlené jména? Víte už pohlaví? A jak to u Vás zatím probíhá.
Budu ráda když si zde občas něco přečtu jsem prvorodička. :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
936
18.7.17 11:43

@ZuzVal Ahoj, taky v lednu čekam první mimco :andel:..termín mam 1.1.,tak uvidím, jestli se to ještě někam neposoupne..dnes jsem 16+1, a pohlaví zatím nevíme..co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
18.7.17 11:46

@mimis86 ahojky…ja mam termin 10.1. dnes 14+6tt ale uzivam si to…pohlavi nam chteli rict na prvnim screen. ale prej to neni na 100% tak si pockame do konce srpna..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
18.7.17 12:07

@ZuzVal Já jdu příští týden ke sve dr. na kontrolu, tak třeba mi pohlaví řekne už ona dřív, než na druhém screeningu…jsem moc zvedava :lol:…taky si to snažím uzivat, i když poslední 2,3 dny me boli podbřišek..snad to nic nebude…chodíš do Prace nebo jsi na PN?? Já mela na začátku hematom + nevhodne zaměstnání pro těhotnou, tak jsem na neschopence…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6275
18.7.17 12:10

Ahoj, taky cekame v lednu prirustek, termin mam 10.1. :) pohlavi nevime, jmeno mame jen pro holcicku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
18.7.17 12:15

@Lelio my taky jen pro holku :lol:…tak si myslím, že nás překvapí kluk :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
18.7.17 12:21

Ahoj ja mam teda termin na vanoce ale myslim ze jako u prvni si pocka a bude to az v lednu :) na pohlavi si pockam co mi reknou na utz ve 20 to je za 3 tydny :) ale doktorka tyden zpet rikala: ta nam ale hezky vyrostla :) mamka taky tvrdi ze od te doby co to vi vypadam zase na holcicku no a chlap je presvedcen ze umi delat jen holky takze jmeno mame taky jen pro holku ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
18.7.17 12:37

@mimis86 jo tak my u toho chceme byt oba a dohodli jsme se ze si to nechame rict az na konci toho srpna, trosku toho prekvapeni…k doktorce jdu taky pristi tyden uz se tesim az tam toho milacka zase uvidim

@Lelio je mame stejny termin :lol: a jinak jmena uz vime ale pohlavi zatim ne

@Eminka1 me taky hodne lidi rika ze si mysli ze budu mit kluka…me je to jedno hlavne zdravicko…nic jineho neni dulezite..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.7.17 13:28

Musi byt fajn pocit mit vybrana jmena! Mne se, asi pod vlivem hormonu, prestala libit vsechna jmena. Vsechno mi pripada blbe, nezajimave nebo moc vystredni.

• Citovat
  • Upravit
3736
18.7.17 14:43

Ahoj holky, já mám termín 17.1. Také čekáme první a pohlaví ještě nevíme, ale na bříško mluvíme jako na chlapečka :D Jména máme pro obě pohlaví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6275
18.7.17 15:51

@mimis86 ja mam taky zvlastni pocit, ze to bude spis kluk, ale jista si tim teda vubec nejsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
18.7.17 15:58
@Anonymní píše:
Musi byt fajn pocit mit vybrana jmena! Mne se, asi pod vlivem hormonu, prestala libit vsechna jmena. Vsechno mi pripada blbe, nezajimave nebo moc vystredni.

taky sem si nemohla vybrat tak sme se domluvili s manželem, on vybral pro kluka a já pro holku a dokonce se nám obě líbí společně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
18.7.17 15:59
@Manhattan píše:
Ahoj holky, já mám termín 17.1. Také čekáme první a pohlaví ještě nevíme, ale na bříško mluvíme jako na chlapečka :D Jména máme pro obě pohlaví.

takže týden po mě…nepřijde ti že to strašně letí??? mám pocit jako bych teď viděla ty dvě čárky a už skoro 16tt :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3736
18.7.17 16:02

@ZuzVal Strašně rychle to utíká…za chvilku budeme mít miminečka doma :srdce: Už se nemůžu dočkat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
18.7.17 16:05
@Manhattan píše:
@ZuzVal Strašně rychle to utíká…za chvilku budeme mít miminečka doma :srdce: Už se nemůžu dočkat :)

já taky a už něco nakupuješ? mě se každý ptá jestli už něco mám, ale já mam jen 4 bodyčka a jedny pidi botičky…protože tomu sem neodolala ale jinak čekám až co to bude a rozjedu to ve velkém :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí