Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak Vánoce jsme oslavili ještě s břichem a 27.12.2017 v 9:55 se nám narodils Eliška. Měřila 50cm, vážila 3600g. Na Silvestra nás pustili domu. Takže jsme prosincoví.
Příspěvek upraven 04.01.18 v 08:52
@DDeniska
Hlásím náš přírůstek ![]()
1.1. ve 12.32h se nám narodila Karolínka, ve 37+5, měří 48 cm a vážila 2,90 kg, je to veliká bojovnice ![]()
Děvčata, která jste už měla kontrolu zdr. sestry doma? Má se k nám přijít kouknout. Naco bude koukat? To nám projede byt? Ta sestra je velká drbna a nerada bych, aby pak drbala jaký to máme doma.
Jinak první noci doma jsou nápor. Nevím jak to, že v porodnici maličký vůbec neplakal a doma si musí sousedi myslet, že ho tu vraždím.
Připadám si jak na dietě, protože se bojím cokoliv sníst, abych to nepřinesla do mléka.
O návštěvě zdravotní sestry vůbec nevím, že bývaj.
A souhlasím, prožíváme první týden doma a malá by furt jedla, jen já s mlíkem to mám takové akorát, že když si to vypije dřív, tak pak nemá. Pak asi bříško ji trápí. No už noci prokřičela.
@cookies321 a nebude kontrolovat jen miminko neco jako prohlídka u pediatra? neslysela jsem ze by nekdy chodili sestry na kontrolu jak bydlíte to dela sociálka kdyz ji to nahlasi nekdo… ja vim ze kdyz venku bude hnusne tak taky přijede sestricka ale jen proto aby jsme nemuseli tahat malou k doktorovi…
Už bych taky rada rodila vcera jsem trpela poslickama obcas je to neprijemne ani sprcha moc nepomohla vecer me pak jeste dvakrat vzbudila bolest a dneska jsem jak priblbla ale rodit mame az 26.1. takže si asik jeste pockam… jinak na mliko mi doporucila znana co ma dvojcatka a nestacilo jim mliko nejaky homeopatika i v lekarne je chválila zkuste se na to zeptat
Jinak moje mamka me dneska vzbudila kdyz jsem si pred obedem trochu schrupla s tim jestli nerodim ze ted jela okolo nich sanitka
takze kdyz me nebudi poslicci tak moje mamka
a zachvilku asi porodim z toho pribuzenstva ![]()
@cookies321 tak jsen se ptala a pry obcas chodi sestřičky ale nekoukaji jak to mate uklizene ale kontroluji kojeni a pupik a popripade poradi co s prdiky jinak nic ![]()
Tak leden uz je zanama tak se pochlubte kdopak uz ma doma miminko ![]()
Dovolte abych Vam predstavila Marketku
termín jsme meli teda 26.1. ale vykoukala uz 13.1. 2018 v 19:29…a porod no rekni Vam ze to bylo tak rychle ze ani nevim jaky byl
ve čtyři rano me vzbudil tlak v podbřišku jako kdyz to mam dostat no uz jsem neusnula ne ze by to bolelo ale dostala jsem z toho hlad
no v sedm jsem si rekla ze si zacnu hlidat cas tak jsem zjistila ze je to po 20minutach furt jsem cekala bolest nic jen tlak no zkusila jsem vanu abych teda ty poslicci rozehnala v deset teda vana no a poslicci hned po 10 minutach no trochu uz to bylo vic cítit ale tak sla jsem jeste vyvencit psa a rikam si ze si vybehnu schody no tak tim mi trochu ty bolesti zacli konecne bolet
no ve dve prijem do porodnice neco jako bolesti po 7 minutach vic jsem trpěla hlady ten prijem byl nekonečný
no koukali na me jak na debila jelikoz bolesti nic moc pry ted mate kontrakci citite to a ja no jo trosku neco asi jo…no v pet jeste vecere v sest jsem sla na monitor nejaky ty kontrakce po 6 minutach no a pak zniceho nic neco ve me ruplo a zaclo to v 18:45 praskla voda sestricka pomalu se presuneme na sal zavolejte manžela rikam mu jeste se najez a pomalu vyjed tak to byla chyba ani ten klistyr nezabral no a uz to jelo bolesti po 2 minutach a to teda trochu vic bolelo no mamzel dorazil v 19:20 ctyrikrat jsem zatlacila a posledni zatlaceni na me hupsla asistentka a mala byla venku ???? par stehu dole mam ale to me nastesti stihly nastrihnout… ale ja nic nestihla chtela jsem zkusit vyhrivku nebo hopsat no nic bylo to fakt rychle ???? jinak Marketka mela 2860g a 48cm ![]()