Leden 2018

• Fotoalbum (14)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
12.10.17 12:39

@ZuzVal A o co třeba ježíškovi píšeš? :-) já právě sháním i takové ty věci jako formovače bradavek a tak (pořebuju), každá položka něco stojí a tím, že jsem OSVČ, jsem takřka bez mateřské (a díky tomu, že sem už byla dost vysílená jsem teď doma bez prostředků), takže musím uvažovat spíš ekonomicky bohužel :( Navíc mám takovou tu blbou vlatsnost, že všechno zvládnu sama :D… kdypak máš termín ty a co vše máš sehnané? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
517
12.10.17 13:16

@Hildegarda207
Ahojky :mavam:
Taky mám jeden termín 17.1. a druhý 20. 1. - první miminko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.10.17 13:18

@E-nynka84 No super, jsme na tom stejně, tedy můžeme stejně stresovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
517
12.10.17 13:22

@Hildegarda207
;) - sdílený stres = poloviční stres :lol:
Prakticky čekáme třetí, o dvě jsem přišli, takže stres je mým stínem, ale snažím se myslet pozitivně ;)
Dle utz čekáme holčičku, tak tomu věříme, doufám, že nás utz ve 30. tt nebude přesvědčovat o něčem jiném ;)
Mám pořízen hluboký kočárek a autosedačku z druhé ruky, taktéž i nějaké oblečení, super jsou bazárky, kde člověk sežene za málo peněz hodně muziky ;) Postýlku mám ještě po sobě, jen ji láknu. Takže pomalinku, postupně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.10.17 13:27

@E-nynka84 Přeji hodně síly a co nejméně stresu :-) Odpočívej a jez, aby malinká měla dost energie na vnější svět :-)

Jéé, postýlku ještě po sobě? To je super!!! :-) Moc závidím! U nás po mně a sestře bohužel nic nezbylo, mamčin přítel byl dědečkem dřív (dokonce dvojnásobným), a kdo dřív přijde… :-) A z naší rodiny jsem vlastně první, tak ani není kde půjčovat :-) Někdo musí být průkopník! (tedy zrovna teď se mi zdá, že mám malýho průkopníka v bříšku, jako by chtěl vylézt z pupíku a mrknout na telku :D)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
517
12.10.17 13:51

@Hildegarda207
Děkuji :hug:

Vy víte pohlaví, bo to bude překvapeníčko?
Jj, někdy je to vlnění faktu super, dnes jsem byla na zubním a vlnila se i na křesle :*
Já taky nikoho nemám, kamarádky navíc ještě plánují druhé, takže se ničeho nevzdávají a nic neprodávají, takže si musím poradit sama, ale myslím si, že něco pořídí moje mamka atd. ;)
Můžu se zeptat, kolik ti je roků?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.10.17 13:56

@E-nynka84 vypadá to zatím na holčičku, ale ne na stopro :-) plánovali jsme Vojtíška :D teda neplánovali jsme žádné, ale to malé překvápko měl být Vojta :D a teď se budem hádat o jméno :D

Jinak je mi 25, podle doktorky ideál na první dítě, podle mé rodiny hrooozně brzo :-/ asi budu stát za názorem, že budu mladá krásná maminka a basta :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
517
12.10.17 14:00

@Hildegarda207
Tak u nás to bylo tak, že manžel si moooc přál holčičku, já se zase přikláněla ke chlapečkovi, ale je mi to jedno, hlavně, aby v lednu vylezlo zdravé miminko :lol:
Jméno, to bude u nás asi oříšek, ale nakonec to rozseknout musíme :think:
Bylo ti zle? Mně je jakž takž asi třetí týden, nevolnosti trvaly opravdu dlouho. Ale cítím, že brzy bude na pořadí žáha :think:
Jinak jsem od 8.tt na PN.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.10.17 14:11

@E-nynka84 a pár favoritů na jména je :-)?

Já měa nevolnosti jen zezačátku, asi pět dní, a to spíš kvůli tomu, že jsem brala antibiotika, jinak to byla velká únava - měla sem náročnou práci. Musím zaklepat :zed:, ale zatím snad bez problémů, takové ty typické bolesti břicha a tak nepočítám :-) ale je to asi tím, že jsem včas šla domů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
517
12.10.17 14:18

@Hildegarda207
Tak nějaké návrhy padly, ale takové to „top“ jméno, co tě zaujme v nich zatím nebylo…njn, bude to ještě zajímavé.

Tak to jsi měla štěstí, že se ti nevolnosti vyhly ;)
Já jsem z PN byla prve zaskočená, skončila jsem ze dne na den, v práci velmi akční a hlavně mám práci moc ráda, ale uposlechla jsem rad lékaře ;) Jinak jsem poslední díl své práce předala tento týden, takže už je mi lehčeji :palec: Nakonec jsem byla ráda, že jsem doma. Jelikož mi opravdu dobře nebylo a mohla jsem si lehnout tak, jak jsem potřebovala.
Jinak chodím na kurz pro maminky a cvičení, snažím se procházkovat, ale musím pomalu, tvrdne mi břicho, beru magnézko. Současně tak bojuji s počínajícími otoky rukou a nohou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
12.10.17 14:50

@Hildegarda207 tak já ještě pořád pracuju, dělám vedoucí recepce a provozní hotelu, práce až nad hlavu, ale snažím se šetřit, chci vydělávat dokud mi to zdraví dovolí, sice manžel pracuje, ale i tak chci mít nějaký normální příjem zatím, ale do práce už chodím míň…dneska jsem přesně na den 27tt…termín mám 12.1. a čekáme chlapečka…no koupenou už mám postýlku a pak oblečení od každého něco…teď chci právě ten kočárek a pak postupně řeknu na ježíška co budu chtít, ale ještě ani pořádně nevím co…asi lahvičky dudlíky a odsávačku a tak..nemam to ještě vymyšlené…jinak mě je 28 a rodit budu v 29 takže 25 je podle mě úplně super věk na první miminko, já bych byla radši kdybych byla mladší, ale nebyl správný partner ani podmínky…teď jsem štastná jak za manžela tak za to že čekáme chlapečka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5864
12.10.17 16:46

@Hildegarda207 super vek na miminko. Muzete dat Vojtěška :lol: taky nevime… nejak je problem zvolit spravne holcici jméno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.10.17 17:43

@E-nynka84 Přesně tak, někdy to nechce přehánět, pak by sis to mohla vyčítat :-)

@ZuzVal Zuzi, taky jsem si myslela, že budu pracovat až třeba do prosince, kvůli penězům, ale došlo mi, že to je blbost… snažím se alespoň dělat z domu, jsem totiž celkem dobrej copywriter, ale zakázek není moc.. nu, aspoň máme po dvou letech uklizenej byt, na to dřív čas nebyl :D

@Trixia Já měla v zásobě Aničku a Emu, přítel Emu nechce, Anička prošla a pak prý jště Kačenka, ale to jsem já, bylo by mi to divný :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5864
12.10.17 21:05

@Hildegarda207 ja mela seznam 18jmen, aby vybral co urcite ne a on z toho vybral tri, co byly u me na hraně…takze znovu a lepe :lol: :lol: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
17.10.17 10:47

Ahojky tak jakpak se mate… ja se vcera vážila po tydnu a hups 2kg nahore no jako jestli to pujde takhle dal aby me to porodní kreslo udrzelo :lol: :lol: :lol: :lol: jinak hormony pěkně zacinaji brecim u vseho dneska jsem brečela ze uz si nemuzu oholit pipku… jinak si těhotenství uzivam uz peru ubleceni a delame pokojicek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí