Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Trixia chodím každý 4 týdny na klasický ultrazvuk na gynekologii a do ultrazvukového centra v Ústí nad Labem mě zvou vždy po 5 týdnech, ale je to tím, že máme komplikaci. A také v tom Ústí nic jiného nekontrolují jen čistě tu dilataci (jestli se zvětšila nebo zmenšila, zakřivení…)Ale když slušně poprosím, tak mi pan doktor ukáže celé miminko, ale nic jiného nekontroluje.
Byla jste už na kontrole srdíčka?
@Trixia promiň já to špatně napsala, podle menses, první screning a druhý screening…ne třetí…a ten je konečný ten mám třeba já zapsaný i v té průkazce…ale stejně je to všechno orientační, uvidíme kdy miminka půjdou na svět ![]()
Jinak dnešní snídaně: Řecký jogurt s ostružinami, dva plátky štoly, pytlík mandlí, jedna mandarinka, která byla neuvěřitelně kyselá
a hrnek melty s mlékem. A už přemýšlím, co bych si zase zobla
![]()
@cookies321 srdicko kontroluji na tom 2screeningu. Takze malou uz mam zkontrolovanpu, ještě bych mela jit ja na ekg, ale nemuzu se dokopat, jak skoro nemam hlidani
@cookies321 mnaaaaam ja jesre nrsnidala, vidim to au na oved, kdyz zbude, mam doma nemocného chlapa, prej ze nechutenstvi a snedl vcera 10sprkovych knedliku a 3litry polívky
![]()
@cookies321 ma rymicku
… se divim, ze po trech dnech takoveho utrpeni jeste žije ![]()
Jinak jsem nakonec posvacila kinder bueno
dosly zásoby, jeste ze kram na rohu ma otevreno, ze bude kde doplnit ![]()
@Trixia No tak to je mužská - smrtelná nemoc
mu přineste z venku hlínu, aby si jí pokládal na hruď, aby si zavčas zvykl.
Omlouvám se za černý humor. To když doma máme rýmu, tak to musím chodit po špičkách a i televizi přepínat potich, aby ovladač necvakal ![]()
@cookies321 zalezl do loznice a nasresti tam ma svou tv, nicmene jak me od pindeli tady poziruje, tak iznal, te to neni sranda byt doma, tak aspoň neco ![]()
Po krátké přestávce zase zpět. Byla jsem u kadeřnice, protože to co se mi děje na hlavě není ani možný. Takto mi nikdy vlasy nevypadávaly. Když se učešu, tak na kartáči zůstávají chumáče vlasů a tak jsem si nechala trošku vlasy zkrátit. Také to tak máte? Co proti tomu dělat?
@cookies321 mela jsem az po poridu a pomohl az specialni sampin s dehtem od kožarky, na objednavku mi to michaly v lékárně.
@Trixia Tak jsem se objednala na kožní. Dneska ráno jsem byla vzhůru už v půl páté a odešla jsem z ložnice, abych nebudila partnera a jemu budík zvonil v 6:45hod a najednou takový panický hlas se ozýval z ložnice, kde jsem? Vlítla jsem do ložnice a partner držel plnou ruku mých vlasů, že to posbíral po polštáři. Ale ještě spousta vlasů ležela všude po posteli. Už začínám mít opravdu strach, abych neměla někde už pleš. Už se nechci ani učesat.
Ahojky tak dneska jsem byla v poradne a jako docela jsem se nasmala
a vubec to teda nechapu… Termin porodu podle MS 22.1.2018
podle UZ 26.1.2018
podle PP 8.1.2018
Tak a ted podle ceho rodit
![]()
jinak porad beru zelezo ted k tomu pridala magnesko ale to jen jako pojistka plus zase musim zavadet tobolky na vytok… jinak nic jen mala zase akcni chudak doktorka ji honila aby si poslechla srdicko
jen doufam ze az se narodi bude to hodne miminko ![]()
@cookies321 u nas je tedy objednaci doba asi tri mesice, tak doufam, ze jdes driv… tohle vypada na hormony…
@DDeniska ono si dite vybere datum, co bude chtít
urcite se mimi vyradi ted a doma pak bude jak andilek
taky nevim co je PP
prenatalni poradna?