Leden 2018

• Fotoalbum (14)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
450
10.10.17 10:00

PP jsou prvni pohyby ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5864
10.10.17 17:28

@DDeniska jee a to se da od jde toho vypocitat :lol: to kdybych vedela, tak si lip budu vsimat kdy kopla prvně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
10.10.17 19:55

@Trixia me rekla mamka ze si to mam pohlidat a zapsat ze to budu hlasit v poradne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5864
10.10.17 20:50

@DDeniska me se jen ptali jesi uz. Datum nikoho moc nezajimalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
11.10.17 06:51

Ahojky zdravím všechny těhulky…já jsem teď trochu odpočívala, malý kopal jak o život a hlásil se tak že sem byla pak pořád jen unavená…jinak co vy a kočárky?? Já jsem v tomhle docela marná minulý víkend jsme tedy koupili postýlku tak jsem ráda že už má prcek kde spát, ale ten kočárek nevím…líbí se mi tahle kombinace…co na to říkáte? http://www.mipesa-kocarky.cz/…vnik-zdarma/

budu ráda za každou radu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5864
11.10.17 10:02

@ZuzVal je krasny, ackoliv na me by byl moc tezky. Ale moc se mi libi a ta cena je taky pekna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
11.10.17 10:07

@Trixia těžký mě nepřijde, zas tak těžký, váha mi přijde právě taková podobná jako u všech, ale nerozumím tomu je to můj první kup tak se právě radši ptám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5864
11.10.17 11:21

@ZuzVal vsechny trojkombinace mají 15-17kg co jsem hledala prvni kocar ja. Kdyz se k tomu propocte dite, přebalovaci taška a nákup, tak vyskakat s tim do schodu je dost posilovna. Talze jsem pak menila cca v pul roce miminka za hodne lehoučký. Jenze…Ja jsem hlavne ve městě. Lezu do mhd. V aute jsme treba minimálně. Často jezdim i k našim mhd. Jezdíme plavat a do hudebky, sebou musim mit nahradni obleceni jidlo, cestou zpet nákup… taťku na tohle vlastně nemame, aby mi pomohl (třeba vcera odesel pred sedmou rano a vratil se v osm vecer)… takže i ted pro druhe, kdyz budu vozit v kočárku obe holky, kvuli bezpecnosti v mhd (a aby jsme se taky dostaly kam potřebujeme :mrgreen: ) beru vlastne dvoj-sportak s přestavbou… (jde uplne do lehu a dam tam bud autosedacku nebo vloznou tasku, kdyz pujdeme jen tak na prochazku)
(Fotka nani primo on, ale pro predstavu)
Ale tim nerikam, ze tohle je jediná vhodna volba, to rozhodne ne :lol: :lol: ja tam budu tahat batole 14kg a mimino k tomu :lol: :lol:

Tvuj vyber se mi moc libi i barevne, ale hold na me moc tezky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
11.10.17 11:26

@Trixia jasný tak v tvojí situaci to naprosto chápu, to bych volila určitě mnohem lehčí, ale jinak mi kolem těch 14kg přijde taková normální váha…já bydlím zatím ve městě ale stěhujem se na vesnici a budu mít k dispozici auto, takže taky jiný podmínky…já se do něj právě zamilovala…po urputném hledání asi dva měsíce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5864
11.10.17 11:33

@ZuzVal se ti nedivim, je krasny :palec: a cena taky super. Byva bezne na skladech? Obcas mi chodi slevy z kasparku treba… tuhle jsem klofla prave ten dvojkocar v akci a jeste se slevou 30% celkem dolu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
11.10.17 11:53

@Trixia právě už jsem psala na prodejnu a prej není problém, že ho mají často a jinak že není problém objednat a nechat na skladu, že je o něj „bitka“ :D já bych právě objednávala přes net, tak jsem si hodně zjišťovala i na prodejně…sleva tam je teď asi 600,– ale i tak mi to přijde úplně super cena, vzhledem k tomu jaké jsou ceny kočárků

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
11.10.17 12:58

@ZuzVal mně se líbí moc!!! A i to barevné provedení :palec:..cena je úžasná!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
11.10.17 14:27

@mimis86 děkuji moc za názor…já jsem z něj unesená, takže ho asi o víkendu objednám :srdce: ta cena je oproti některým opravdu krásná…nejde mi úplně o cenu, ale je rozdíl dát dvacet za některý, který se mi tak nelíbí nebo 10 za ten který se mi líbí a to jak parametry tak to jak vypadá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.10.17 10:42

Ahoj holky,

přidávám se, mám termín 17.1. a přiznávám, že doma ještě nemám nic sehnané, až mě to děsí :-).. jinak vše budu asi hledat z druhé ruky, a) alespoň nějakým maminkám ulevím, b) nepotrpím si na nové či módní věci :-)

Jinak kočárek je krásný! Donutil mě přemýšlet, jaké ježíšky o něj poprosit :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
12.10.17 11:12

@Hildegarda207 gratuluji k mimiskovi…taky sem chtěla něco z druhé ruky, ale nedalo mi to…a jak to vidím musím koupit…přece jen je to první miminko tak si to chci užít, ale zas nějak extra neutrácím a spoustu věcí taky chci napsat ježíškovi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí