Leden 2018

• Fotoalbum (14)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
279
17.10.17 10:57

@DDeniska Ahojky kila neřeš…ke konci půjdou pořád jen nahoru a je to dobře kvůli miminku…hormony se u mě taky projevují, já minule když jela autem tak sem přepínala stanice a nějak sem se zapomněla a skočili mi tam dechovky a normálně mě ta hudba rozbrečela no hotovo :D Jinak to holení, holí mě manžel už teď prej ať si to natrénuje až mě bude muset holit před porodem..a je to celkem sranda…:D taky si to jinak moc užívám…prát začnu až naskočím na mateřskou, zatím postupně utrácím penízky za nákupy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.10.17 16:50

Aojky, taky se přidávám. Mám termín 1.1.2018, tak je otázkou jak to dopadne. Protože první dcera (nyní 10let) se narodila o 18 dní dříve. Dnes jsem měla kontrolu a od dnes jsem na PN asi na ten měsíc, než budu moct mít mateřskou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
17.10.17 17:03

@marketastudnickova jee,máme stejný termín:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.10.17 17:29

Já jsem si myslela, že jsem v začátku četla, že někdo zmínil také toto datum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
17.10.17 17:44

@marketastudnickova to jsem asi byla já :D..taky jsem zvedava, jestli se nakonec do toho data strefime ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
17.10.17 18:16

Ahoj všichni, mam termin 25.1. A aktuálně řeším problém s tlakem. Uz od mala mam tzv. Syndrom bileho pláště ( potvrzeno i po nasazenem holtrovi v 1 tehu). Jenze mam nového doktora a ten tuhle diagnózu neuznává, prostě mam vysoký tlak a hotovo. Byla jsem opět na holtrovi a dr. mi řekla ze mam tlak hrozný a dala mi prášky. Po měsíci brani prášku jsem sla znovu za dr. s tim, ze mi prášky nevyhovují a ze i přes ne mám u gynekologa 170/85, kdyz ležím na rovině, mam tlak v hlave, pri procházkách mi otekaji prsty, pálí mě žáha a stejne kdyz se doma merim, tak mam 158/ 62,takze mi to sníží jen ten spodní tlak, ktery mam jinak ok. Dostala jsem šíleně vynadáno, ze si za vse můžu sama, ze jsem tlustá a hrozne pribiram a ze uz chybi jen cukrovka a budu v čudu, ze jsem mela tlak jen nepatrně zvýšený a uz neví, cim mě léčit. Takze aktuálně prášky neberu žádný, proste jsem je vysadila sama, je mi krasne, zadny tlak v hlavě žádné pálení záhy ci natekle prsty. Tlak si merim doma klidne fakt 15× denně a maximum mam 145/80 ale treba po minutě mam uz 135/74. Zajímal by me vas názor. Jestli prášky brat ci ne. Je fakt, ze u gynekologa mam 160-170/80 vždycky ale doma nikdy. Omlouvam se za román, ale potrebuji si ulevit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
7.11.17 20:44

Ahojky tak jak pokračujete z pripravama ja uz se blížím do finale jen čekám az prijde postylka… no jediné co furt resime je chuvicka to vubec netusime jakou koupit…a koukala jsem na netu na ty kalkulačky na co mam narok no a nemam narok na nic přitom ty penize jsou pro miminko me pro mě… je mi z toho zle jak proste ten stat doslova s…e na svy lidi… takze zadny porodny zadny přídavky proste nic jen protoze jsem za posledni rok vydelavala dost priton ted jsem na neschopence a nemam nic jiste manzel ma hezky prijem ale poplatime vsechno kolem a proste ten muj plat nam chybi :( ale vim ze jsou na tom lidi hur ale stejne proste je to hrozny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
8.11.17 06:11

@DDeniska Ahojky mě už chybí jen chůvička a monitor dechu…a vlastně ještě chci kupovat nosítko nebo šátek…vše už mám vyhlídnutý jen objednat :)…jinak já chodím pořád do práce, žádnou kalkulačku radši ani nepočítám, protože bych se jen vztekla…stát kašle na všechny oni nahoře koukají jen na sebe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
15.11.17 15:42

Dneska poslední ultrazvuk mame 1350g pry je to malo tak nevim jak jste to meli vy jsem 29+5tt…jinak vsechno v poradku hlavicka dole a pohlaví se nezměnilo :srdce: jinak vsechno pomalu nachystané jen cekam na par drobnosti a uz jen cekat a odpocivat :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
15.11.17 15:43

@ZuzVal ja si koupila šátek je pry lepší nez nositko hlavne tam muze vyt mimco uz od narozeni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
16.11.17 06:15

@DDeniska šátek chci taky…ale uvidím kdyžtak dokoupím postupně…je toho tolik :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
23.11.17 08:33

Zdravím :mavam:
Je tady někdo kdo si nenechal říct pohlaví? My jsme původně chtěli, ale prcek měl jiný názor :lol: dlouho se nechtěl ukázat a tak jsme se dohodli že to tak necháme. Ty 2 měsíce už vydržíme a to překvápko za to bude stát :srdce: Jinak jsem dnes 31+1, termín mám 24. ledna a prcek už má 1720g :dance: A co se týká věku, mně je čerstvě 22 let a do toho jestli je to brzo nebo ne si mluvit nenechávám. Já sama vím nejlíp jak to cítím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
21.12.17 09:23

Ahojky tak co uz mate nachystano… my konecne jo a jsem rada protoze pohyb mi uz dela problem :lol: jeste teda minimalne mesic nez se mala narodi no ale ted me asi zacinaji zlobit poslicci teda ja s tim nemam zkušenost ale pry to tak je vsichni v rodine vysilujou hlavne budouci babicky furt at si hlidam jak casty ty bolesti jsou ale ono to ani neboli jen je to neprijemne snad bude i takovy porod :D jinak Všem přeji hezke Vanoce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.12.17 09:50

Ahojky, tak já jak mám TP 1.1., tak mě už asi 3 týdny Mudr chystá, že to může být každým dnem, dnes mám 38+3, starší dcera byla už týden narozená, tak i kvůli rychlému prvnímu porodu. Dnes v noci mě docela dost a furt bolelo v podbřišku a v kříži, tak jsem měla dojem, že dnes už pojedem, ale ted je to zase dobrý a stejný, jak předešlé dny. Od 1.dcery je to 10 let, tak si přesně nepamatuju jak to bude dál, kde budou ty pravidelné kontrakce bolet. Jinak připraveno mám, Vánoce také nachystaný, jen připravuju tu starší, že by eventuelně Ježíšek přišel jiný den, když nebudu doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
3.1.18 17:18

Tak leden uz je tu tak kdopak uz rodi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie