Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Poslíčci? kolik TT jsi? pokud máš pochyby, tak zajeď do porodky.
@martina.se jee zapomela jsem napsat 37+2. Asi bych tomu ani nevenovala pozornost a pripsala to taky poslickum, ale zarazi me ze to bylo docela dost pravidelne ![]()
@Anonymní píše:
@martina.se jee zapomela jsem napsat 37+2. Asi bych tomu ani nevenovala pozornost a pripsala to taky poslickum, ale zarazi me ze to bylo docela dost pravidelne
to být fakt může.. jak píšu, pokud máš pochybnosti, navštiv porodku.. vždy lepší 10× zbytečně, než jednou pozdě..
Muze to byt rozjizdejici se porod uplne klidne. Mela jsem to podobne. Jestli se ti neco nezda zajed do porodky a uvidis. Jinak zkousej teplou az horkou sprchu na brisko a zada, to jsem poznala ze poslicci opravdu nejsou ![]()
Ale citila jsem se dobre a kontrakce byly hezky pravidelny prvne po 15 pak 7-8minut a pak po 4 to jsem jiz vyrazila.
Preju at mas pohodovy porod ![]()
Může se rozjíždět porod. Zajeď si na kontrolu ke své doktorce nebo do porodnice. S tím zvracením tě lituju. Jinak mě se 2 ze 3 porodů taky rozběhly průjmem - je to takové přirozené pročištění. Ani u jednoho porodu jsem neměla klystýr.
Ahoj, prosim o radu, jsem prvorodicka, tak si nevim moc rady. Od vcerejska me boli pri pohybu jakoby v levem podbrisku a do boku-hlavne pri pohybu, pak me asi o pulnoci me probudila nevolnost a prujem, zvracela jsem asi 2×. Od te doby mi tvrdne bricho, merila jsem intervaly a bylo to tak mezi 5-10min tak jsem si v noci dala sprchu, bricho tvrdlo porad, ale zaspala jsem to.. no a rano na novo, zase tak kolem tech 7min, ted jsem to zatim nejak rozchodila a intervaly jsou delsi, kazdopadne v boku me boli porad a pocit na zvraceni mam taky porad
. Kdyz mi to bricho tvrdne tak, ale nemam zadne extra bolesti jako pri MS, pouze ten neprijemny pocit
. Nevite co by to mohlo byt?