Leden 2018

• Fotoalbum (14)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
584
31.8.17 20:25

@Trixia neberete to za ty prachy:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
517
2.9.17 08:37

@ZuzVal
Ahoj, tak jak dopadla „velka“ kontrola? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
2.9.17 09:39

@Trixia @E-nynka84 Tak jsme se až dnes dostala tady za Váma a konečně mám víc informací…každopádně miminko se má skvěle a všechny orgány i končetiny jsou naprosto v pořádku…pan doktor na 2. screeningu byl úplně skvělý vše nám krásně popisoval a vysvětloval, mnohem líp než na prvním screeningu, kde byl doktor jiný…a už konečně víme že naše štěstí bude chlapeček :srdce: :srdce: :srdce: je to prej na 100% a je pravda že i já jsem to velmi viditelně na několika snímcích poznala…takže jsem zase na chvilku klidná - asi tak dva dny :D…ne vážně je to skvělý pocit že je miminko v pořádku..a nákupy muohou začít…děkuji že jste mi drželi palce.. :mavam: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
2.9.17 09:46

Dneska muj manžel slavi narozeniny… nic nechtel ale prece jen jsem mu udala takový dar nedar :lol: napad jsem nasla na netu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
2.9.17 10:32

@DDeniska super nápad :lol: to bodycko jsem videla na netu a mam ho v kosiku ze ho koupim…manžel bude mít totiž narozeniny chvilku po narození našeho chlapečka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
517
2.9.17 11:21

@DDeniska :lol: :lol: :lol: Fakt dobry :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5864
2.9.17 11:21

@ZuzVal :potlesk: :potlesk: :potlesk: moc chlapečků tu není, at se mu i dal tak peke daří

@DDeniska super darek :lol: :lol: :lol:

@ZuzVal ‚skoda‘ (jen g pohlefu dárků) ze uz jedno dite mame :lol: :lol: to body je úžasný. Spunty do usi asi koupim tak jako tak :lol: :lol: ne ze by se někdy vzbudil, kdyz je dítě hladové :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
517
2.9.17 11:24

@ZuzVal
Bezva, mam moc velkou radost ;) Gratuluji ke chlapeckovi :srdce: Vam uz z nej asi holka nevznikne, ale ja jsem porad v rozpacich, jestli z te naší holcicky jeste nemuze byt kluk :lol: Procitala jsem nejake diskuze a pry se to stava?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
2.9.17 13:17

@E-nynka84 nám doktor říkal že z 99% co se potvrdí na 2.screeningu tak se to nezmění, sice je tam to jedno procento ale už bych se nebála a těšila na holčičku…

My viděli jasně že je to klučík a ne pupeční šňůra, konečně se pořádně předvedl…takže sem už ráda a hurá nakupovat :D

@Trixia moc děkuji…sem za chlapečka moc ráda…v rodině se teď rodily samé holčičky, samozřejmě bych byla stejně ráda i za holčičku..hlavně zdravíčko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5864
2.9.17 14:53

@ZuzVal člověk je rad za miminko :lol: :srdce: a kdyz je můžeme videt takhle dopředu, to je zazrak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
4.9.17 10:14

Zítra jdeme na 2. Screening a už se moc těšíme :* :* snad bude vše v pořádku a snad nám potvrdí chlapečka :) :) nemůžu se dočkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
4.9.17 14:40

Nas 2.screening ceka v patek moc se tesime hlavne by nam meli rict pohlaví :srdce: bohuzel me ale dnes rano umrel děda a v patek ma pohreb :,( moje rodice mi na pohreb zakazali jit ale jdu aspon na hostinu kvuli babičce :( je to zvláštní těšit se na ten den kvuli tomu ze uvidime miminko a zaroven ten pohreb :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
5.9.17 06:40

@DDeniska naprosto chápu tvoji situaci a upřímnou soustrast…méhe manžela děda je v nemocnici a vůbec to nevypadá dobře a taky mi každý říká ať na to nemyslím…on je pro něj jako otec i když svého otce má vychoval ho děda a dal mu všechnu lásku a všechno, takže tě chápu…já za ním chodím a snažím se o něj starat…ale je to těžký…ale jsem o něco silnější jelikož mě umřel před pěti lety táta, takže vím co to je…sice jsem se z toho pořádně nedostala a asi nikdy nedostala člověk musí fungovat dál… držím palce na screeningu uvidíš že ti bude líp až uvidíš miminko…a pohlaví už ti určitě řeknou, nám ho na druhém screeningu dokonce potvrdil na 100% :D

@Trixia ano to je takový malý zázrak a je to skvělý že je můžeme vidět vždy mě to uklidní :)

@Aneta989 určitě bude vše v pořádku a pohlaví už budeš určitě vědět :) jedině že by prcek stávkoval a otočil se ale myslím že za tu dobu to doktor určitě uvidí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
8.9.17 07:31

Holky včera jsem byla v HM a moje nervy…:D skoro jsem to tam vykoupila co tam bylo krásných věcí a ještě je tam akce že když nakoupíte nad 700,– dostanete 20% slevu..už máte taky nákupní mánii? Nám se to ve skříni začíná kupit a to toho mám ještě spoustu objednaného :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
8.9.17 13:07

Mame po ultrazvuku :srdce: je v poradku 360g :srdce: nádherný :srdce: a nejspíš je to holka :srdce: manzel rekl tak to se dneska musim ozrat pry co bude delat z holkou :D jinak další ultrazvuk az v listopadu ale mi se objedname na 4D :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí