Leden 2018

• Fotoalbum (14)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
279
6.8.17 09:48

@DDeniska Obrovská graulace k miminku…pohlaví ještě nevíme prcek si to pokaždé přikrývá :D takže nás napíná co to jde…:D já si myslím že to bude kluk, manžel by chtěl víc kluka..a mě je to v podstaqtě jedno hlavně zdravé miminko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5864
6.8.17 10:00

@ZuzVal přechod do péče pordnice se ridi podle tho 1screeningu, porod sám si většinou rozhodne miminko, nebo pak vyvolávání kdyz se mimi ž břicha nechce, ale to je zase podle toho 1screeningu a podle toho, jak se mimi chová na monitorech :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5864
6.8.17 10:00

@ZuzVal kluci si prý víc nádobíčko schovávají :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
6.8.17 11:28

@DDeniska ja se to dozvim zitra, v 10 mam 3D :) asi nedospim :lol: a to jeste doufam ze bude dobre natocene :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
6.8.17 13:04

@Trixia ano to sem taky četla že je to tak u kluků já si osobně taky myslím že to bude kluk ale všichni kolem mi zase říkají že si myslí že to bude holka…a přesně jak to píšeš s tou péči tak tak jsem to myslela… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
6.8.17 21:19

Ja mam dalsi screening az 8.9. :( takze musim čekat nez nasi opicku uvidim :srdce: no a na 3D se budem objednavat az kolem 22tt udelaji nam i video ale plati se za to… nemuzu se dockat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
7.8.17 09:51

@DDeniska taky se vždy nemůžu dočkat každé návštěvy u gynekologa a nebo screeningu…vždycky mě to tak nějak uklidní když tam vidím miminko si v klidu plavat nebo odpočívat :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
7.8.17 12:57

Holky tak jsme si byly tak jisty ze to bude druha holcicka a na UTZ mi dr. rekla je to kluk a se slusnou vybavou :D :srdce: tak budeme mit parecek a ja uz se tesim v cem to bude jine a jestli to bude „mamanek“ kdyz mala je tatinkova princezna :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
7.8.17 20:15

Ahoj holky, můžu Vás pozvat do Facebookové skupiny Miminka 2018 - těhotenství? Budu se na Vás těšit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.8.17 08:19

Ahoj holky, taky chodite na kontroli (poradna pro tehotne) 1× za mesic? Od zacatku jsem na neschopence, na zacatku to bylo 2× po 14 dnech a pak po mesici.Taky mate briska? Ja si neumim predstavit jak budu vypadat v lednu kdyz tedka mam takove brisko, foceno vcera kdy jsem byla 16+0tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
11.8.17 11:22

No to je krasny brisko :) ja mam takovy ted ve 20+3 :) chodim 1× mesicne a ted k tomu screen, sono a hned poradna :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
11.8.17 12:12

Tak ja dnes zacinam 17tyden no bricho nevim neco tam je jelikoz z prace jsem mela krasny svalnaty a ted takova boulicka jinak me spis roste zadek a stehna moji velikost kalhot 34 uz bohuzel na sebe nenarvu 8o jinak na kontrolu jsem taky chodila po 14 dnech kvuli potratu pred 3roky mam hned rizikove tehu ale ted jdu skoro po mesici…uz chci videt toho prdolku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
12.8.17 21:12

Zdravíme ve spolek a přidáváme se k termínu 26.1 :)..zda se, že to je nějaké magické datum :lol:..my / Teda já/ pohlaví víme od minulého týdne, tatínek se chce nechat překvapit, tak trošku trpim…jméno nemáme protože jsme počítali s druhou variantou :lol:..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5864
12.8.17 21:45

@RheaX no a jak mu ted říct, ze musite vymyslet i to druhe aby si nevsiml, ze uz je pohlavi jisté :lol: to ti nezavidim :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
13.8.17 09:50

Taky si to nezávidim..ale vzhledem k tomu, že se pokoutne snaží, abych se prorekla dřív nebo později bude po překvapení :D..no já trošku tajně doufám, že se paní doktorka spletla a utz ve 20.týdnu všechno změní :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí