Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@nojwirt Ahojky…já tam byla taky s manželem a moc si to užil…pohlavi jeste nevime, nebylo to na 100% tak sme to vedet nechteli…ja mam termin 12.1…a ted sem presne 16+1
a manžel je narozený 21…takže to mám podobně ![]()
Ahojky ráda bych se také přidala
dneska jsem 13+6tt a termín máme 27.1. 2018 ![]()
@1michaela1 Tak tě vítám mezi náma…co jaké jsou zatím pocity???
@nojwirt ano to je manža mi říkal ať to zkusím vydržet do narozenin
vtipálek ![]()
Děkuji
užasné už se na to malé strasně těšíme
Akorát jen ta unáva je teď čím dál větší ![]()
@1michaela1 únava u mě byla taky šílená z práce jsem hned lehla a spala a pa se jen najedla a šla spát…můj mi říkal že prospím půl dne..teď už je to lepší ale unavená ještě občas jsem..takže odpočívám..
@Trixia jo já mu říkala že uvidíme jak to kklapne
Holky byly jste už některá na triple testech? já jdu na test ve středu, ale výsledky nevím kdy budou a mám z něj hlavně trochu strach ![]()
@ZuzVal neboj se toho, pokud jsi měla v pohodě testy v 12tt neni důvod, aby byly špatně tyhle a když dají se opakovat, nebo udělat přesnější krevní testy. Ty triple jsou prý dost nepřesně a často falešně spatne
@ZuzVal uz jsem byla na krvi 10.7 z toho mi delali triple, cukr, chudokrevnost a hiv a jeste asi neco vysledky byly do tydne. Screen ve 12tt jsem nestihla takze jsem cekala co bude z krve a vse vyslo na vybornou
neboj vsechno bude v poradku
ten triple je hrozny strasak ![]()
@Trixia to jsem právě taky všude četla takže jak kdyby nestačilo že se člověk o to mimiňátko strachuje i tak a ještě nějaké blbé testy ![]()
@Eminka1 na to všechno co jsi napsala mi testy dělali už asi v 10tt, tohle je nějaký hlubší test na to jestli má miminko vady…je to v podstatě podobně co první screen ale zaměřené na výsledky z krve
@ZuzVal Ja prvni prohlidku nestihla, byly jsme pryc, tak jsem si tam nakracela 10tt a doktorka rika 12+5tt min z toho nevymacknu
takze screen jsme prosvihly. Kazda doktorka to ma jinak. Me bylo receno uz u prvni dcery ze 1screen v 1 trimestru je presny na 95% na vady miminka pak v 15tt se dela triple ten je presny na 65%. Takze mi ten hlubsi test delali z jednoho odberu krve v 15tt. No chtela jsem tim jen rict ze vysledky jsou do tydne.
@Eminka1 jasný já sem ráda za každou radu…na screen jsem měla vše v pořádku, ale i tak má člověk pořád strach tak uvidíme..já jdu právě na testy ve středu a další týden v úterý odjíždíme na dovču
tak se nechci nervovat i tam ![]()
@ZuzVal ja jsem doma a nepracuju ze začatku jsem měla hodně energie ale teď je to čím dál horší prospím i celý den..
@1michaela1 tak to já celý den nemůžu do práce chodím a ještě chodit chci ať máme pro miminko dost penízek a hlavně popravdě bych se doma ukousala nudou…ale pokud bych byla tak utahaná jak jsem byla ze začátku určitě bych nad tím uvažovala…dělám vedoucí recepce a provozní hotelu, takže v práci se moc nezastavím tak mi to i utíká, a doma pak odpočívám ![]()