Leden 2018

• Fotoalbum (14)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
279
28.7.17 08:24

@nojwirt Ahojky…já tam byla taky s manželem a moc si to užil…pohlavi jeste nevime, nebylo to na 100% tak sme to vedet nechteli…ja mam termin 12.1…a ted sem presne 16+1 :) a manžel je narozený 21…takže to mám podobně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
28.7.17 11:44

Ahojky ráda bych se také přidala :) dneska jsem 13+6tt a termín máme 27.1. 2018 :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
28.7.17 12:47

@ZuzVal je to sranda jak to někdy vyjde :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
28.7.17 12:51

@1michaela1 Tak tě vítám mezi náma…co jaké jsou zatím pocity???

@nojwirt ano to je manža mi říkal ať to zkusím vydržet do narozenin :D vtipálek :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
28.7.17 13:09

Děkuji :) užasné už se na to malé strasně těšíme :) Akorát jen ta unáva je teď čím dál větší :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5864
28.7.17 13:17

@ZuzVal to klidně může vyjít :lol: +- 14dni klidně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
28.7.17 16:15

@1michaela1 únava u mě byla taky šílená z práce jsem hned lehla a spala a pa se jen najedla a šla spát…můj mi říkal že prospím půl dne..teď už je to lepší ale unavená ještě občas jsem..takže odpočívám..
@Trixia jo já mu říkala že uvidíme jak to kklapne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
28.7.17 16:16

Holky byly jste už některá na triple testech? já jdu na test ve středu, ale výsledky nevím kdy budou a mám z něj hlavně trochu strach :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5864
28.7.17 16:29

@ZuzVal neboj se toho, pokud jsi měla v pohodě testy v 12tt neni důvod, aby byly špatně tyhle a když dají se opakovat, nebo udělat přesnější krevní testy. Ty triple jsou prý dost nepřesně a často falešně spatne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
28.7.17 19:09

@ZuzVal uz jsem byla na krvi 10.7 z toho mi delali triple, cukr, chudokrevnost a hiv a jeste asi neco vysledky byly do tydne. Screen ve 12tt jsem nestihla takze jsem cekala co bude z krve a vse vyslo na vybornou :) neboj vsechno bude v poradku :kytka: ten triple je hrozny strasak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
29.7.17 06:06

@Trixia to jsem právě taky všude četla takže jak kdyby nestačilo že se člověk o to mimiňátko strachuje i tak a ještě nějaké blbé testy :D
@Eminka1 na to všechno co jsi napsala mi testy dělali už asi v 10tt, tohle je nějaký hlubší test na to jestli má miminko vady…je to v podstatě podobně co první screen ale zaměřené na výsledky z krve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
29.7.17 07:06

@ZuzVal Ja prvni prohlidku nestihla, byly jsme pryc, tak jsem si tam nakracela 10tt a doktorka rika 12+5tt min z toho nevymacknu :lol: takze screen jsme prosvihly. Kazda doktorka to ma jinak. Me bylo receno uz u prvni dcery ze 1screen v 1 trimestru je presny na 95% na vady miminka pak v 15tt se dela triple ten je presny na 65%. Takze mi ten hlubsi test delali z jednoho odberu krve v 15tt. No chtela jsem tim jen rict ze vysledky jsou do tydne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
29.7.17 08:19

@Eminka1 jasný já sem ráda za každou radu…na screen jsem měla vše v pořádku, ale i tak má člověk pořád strach tak uvidíme..já jdu právě na testy ve středu a další týden v úterý odjíždíme na dovču :D tak se nechci nervovat i tam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
29.7.17 09:55

@ZuzVal ja jsem doma a nepracuju ze začatku jsem měla hodně energie ale teď je to čím dál horší prospím i celý den..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
29.7.17 09:58

@1michaela1 tak to já celý den nemůžu do práce chodím a ještě chodit chci ať máme pro miminko dost penízek a hlavně popravdě bych se doma ukousala nudou…ale pokud bych byla tak utahaná jak jsem byla ze začátku určitě bych nad tím uvažovala…dělám vedoucí recepce a provozní hotelu, takže v práci se moc nezastavím tak mi to i utíká, a doma pak odpočívám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí