Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já mám jen 2 bodyčka a krásnou deku do kočárku. Tento týden je v Lidlu oblečení na miminka, pokud tam chodíš nakupovat. Pokud překonám únavu, tak se tam možná zítra podívám
A už mám asi vybraný kočárek, ještě se půjdu podívat do jednoho obchodu, ale už mám favorita. Jinak manžel koupil zimní overálek, ale je velký na dítě od 1 roku
Už bych to s tím nakupováním víc rozjela, ale chci počkat, až budu vědět pohlaví, ať nemusím kupovat jen neutrální oblečení.
@Manhattan píše:
Já mám jen 2 bodyčka a krásnou deku do kočárku. Tento týden je v Lidlu oblečení na miminka, pokud tam chodíš nakupovat. Pokud překonám únavu, tak se tam možná zítra podívámA už mám asi vybraný kočárek, ještě se půjdu podívat do jednoho obchodu, ale už mám favorita. Jinak manžel koupil zimní overálek, ale je velký na dítě od 1 roku
![]()
Už bych to s tím nakupováním víc rozjela, ale chci počkat, až budu vědět pohlaví, ať nemusím kupovat jen neutrální oblečení.
Jo tak to si na tom maličko líp…do Lidlu skočím, zrovna dneska se tam chystám tak super
na kočárky jsem zatím jen koukala na netu, tak uvidím, musím prokonzultovat doma…a už se taky těším až budu vědět pro koho to vše kupuji…
@ZuzVal S těma kočárkama to byla katastrofa. Líbily se mi ty drahé značky, kolem 30tis., ale potom jsem se podívala na D test a katastrofa. Některé kočárky vůbec nesplnily bezpečnostní normy a je u nich napsáno-ve většině situacích nebezpečné a nebo obsahují karcinogenní látky na částech, které může dítě strčit do pusy
Zatím u mě vede Camarelo Sevilla. Má docela velkou korbičku, krásně se s ním jezdí a zatáčí, je perfektně odpružený a lehký. A navíc je o skoro 17000,– levnější než ten, který jsem chtěla původně. Manžel se chce podívat ještě jinde, ať nekoupíme hned v prvním obchodě, ale také se mu líbil, tak myslím, že si ho půjdeme objednat. Akorát autosedačku musíme koupit od jiné značky, protože naše je nebezpečná
Moc to řeším, ale je to pro malé miminko, tak se mi nechce riskovat ![]()
Ahoj holky, já mám termín 26.1. a čekám své 4té mimčo, asi holčičku pocitově.
@Manhattan píše:
@ZuzVal S těma kočárkama to byla katastrofa. Líbily se mi ty drahé značky, kolem 30tis., ale potom jsem se podívala na D test a katastrofa. Některé kočárky vůbec nesplnily bezpečnostní normy a je u nich napsáno-ve většině situacích nebezpečné a nebo obsahují karcinogenní látky na částech, které může dítě strčit do pusyZatím u mě vede Camarelo Sevilla. Má docela velkou korbičku, krásně se s ním jezdí a zatáčí, je perfektně odpružený a lehký. A navíc je o skoro 17000,– levnější než ten, který jsem chtěla původně. Manžel se chce podívat ještě jinde, ať nekoupíme hned v prvním obchodě, ale také se mu líbil, tak myslím, že si ho půjdeme objednat. Akorát autosedačku musíme koupit od jiné značky, protože naše je nebezpečná
Moc to řeším, ale je to pro malé miminko, tak se mi nechce riskovat
@Manhattan Jo tak ten se mi taky líbil, ale ještě nemáme vůbec vybráno…začneme vše až na konci srpna, už se moc těším…nákupy jsou moje a pro to malinké se na to těším o to víc.
@Miš-El píše:
Ahoj holky, já mám termín 26.1. a čekám své 4té mimčo, asi holčičku pocitově.
Tak to moc gratuluji…já si myslím, že to bude chlapeček a všichni kolem zase holčička, tak uvidíme, nechám se překvapit…konec srpna se blíží, tak se to dozvíme.
@ZuzVal Mě by ty nákupy nevadily, kdyby všude nebylo tolik lidí, to je o nervy
Poslední dobou hodně objednávám a do obchodu chodím jen, když potřebuji něco vyzkoušet naživo. Jenže u nás jsou velké obchody, kam chodí hodně lidí a hlavně když jsou nějaké slevy, tak tam není k hnutí.
Ahoj holky, vezmete mě mezi sebe? Jsem Martina, 32, dnes 14+2, TP 17. 1. 2018
A ještě nenakupujeme a jména jsou také zatím velký otazník ![]()
@Manhattan píše:
@ZuzVal Mě by ty nákupy nevadily, kdyby všude nebylo tolik lidí, to je o nervyPoslední dobou hodně objednávám a do obchodu chodím jen, když potřebuji něco vyzkoušet naživo. Jenže u nás jsou velké obchody, kam chodí hodně lidí a hlavně když jsou nějaké slevy, tak tam není k hnutí.
Tak to máš naprostou pravdu…taky hodně objednávám z netu…už se těším, ve čtvrtek další kontrola…
@E-nynka84 jasný zdravím a moc gratuluji k miminku…a jak se cítíš??? jinak včera jsme s manželem zrovna řešili zase jmnéna a vždycky se zaseknem ![]()
@ZuzVal
Ahoj, no můj trošku zpátečnický postoj je způsoben dvěma nezdařenými těhotenstvími…kdy vlna euforie vystřídala vlna zklamání…takže asi proto mám možná i trošku strach mít radost…jinak mi je střídavě zle od 6 tt, drží se to pořád, i když teď se mi zdá, že to není tak urputné…jinak jsem po „prvním“ těhotenství změnila doktora, což mi hodně pomohlo…teď se cítím, že se o mě někdo konečně stará, jak má…navíc se v září vzdávám, takže myšlenky se soustředí trošinku jinam i z tohoto důvodu, ale až to proběhne, tak už se budu plně věnovat všemu plánování
Juknu se zpět do diskuzí, jak jsi na tom ty ![]()
@E-nynka84
jééé já se vdala loni v září - 24.9. 2016…takže dobrý měsíc na výběr…mě je zatím dobře, sice strašná únava a občas bolesti hlavy, ale nic co by se nedalo přežít…občasné píchání v podbříšku, ale nepřisuzuji to ničemu co by škodilo, teta to tvrdil doktor…samozřejmě naprosto chápu, že se držíš pozadu, ale už máš krásný 14+2 tak se nenechej rozhodit a užívej si…určitě budeš mít krásné zdravé miminko… ![]()
Ahojky holky, je to krásné že tady můžeme sdílet své pocity. Ja jsem teď 15+4. Na screeningu jsem byla i s přítelem. Ja uz jsem mimčo videla na utz na gynde ale přítel poprvé a řeknu vám bylo to něco, jeste když paní doktorka řekla ze si myslí že je to kluk
termín mame 16.1 což je tři dny po mých narozeninách.
![]()