Leden 2018

• Fotoalbum (14)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
119
30.7.17 17:20

@Trixia už tak mě přeřadila z 12hod. směn na 8,5hod. a dělá mi skrz toho peklo, dva měsíce v kuse mám jen odpolední, dělám víkendy, státní svátky, pokud jsem denně více jak 10minut na wc, tak musím přijít další den dříve..hlídá si, abych měla pořád co dělat, ikdyž kolegové okolo mě nedělají nic a hrajou si třeba na mobilu :D ještě bych to chtěla alespoň měsíc vydržet, ale čeho je moc.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5864
30.7.17 19:46

@Bety88 to je hnus :roll: 8o raději kdyby napsali, že tě nemají kam přerušit a nechali te doma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
31.7.17 09:46

@Trixia To se nestane..ale asi požádám doktorku ve 20.týdnuu, jestli by mě mohla poslat na nemocenskou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5864
31.7.17 10:01

@Bety88 tvar se hodne nestastne a hlavne ze se tu chce i v pravi neustale uvracet a mota se ti hlava a vubec nevezpeci nejen pro sebe ale i okoli ;) určitě to klapne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
31.7.17 11:46

@Bety88 No popravdě to že ti dává ještě větší sodu si nemůže ani dovolit…směny by si měla mít už pouze jen ranni v těhotenství a v žádném případě tě nemůže omezovat(např ta toaleta) je to přímo nějak v zákoně..můžu se zeptat co děláš za práci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
1.8.17 13:24

@ZuzVal no nevím jestli nemůže, ale dovoluje si to :nevim: jsem v kanceláři, přijímám hovory na infolince, řeším meily, příchozí poštu a smlouvy.
Sice to není fyzicky náročná práce, ale i tak dělat 8hod v kuse, jenom sedět, soustředit se..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
1.8.17 14:39

Ahojte holky, já pracuji ve škole, teď mám prázdniny a od září (to budu ve 21tt) se chystám na nemocenskou. Chci se vyhnout všem těm virózám, které mezi dětmi kolují a které vždy zaručeně chytnu. Jen mě mrzí, že když to někomu řeknu, tak si začne ťukat na čelo a říkat mi, jak dotyčná pracovala do posledního dne a zůstala by ještě déle, kdyby to šlo. Připadám si pak jak největší lenoch, když si válím šunky už od začátku července :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
1.8.17 15:07

Ahoj holky, můžu Vás pozvat do Facebookové skupiny Miminka 2018? Budu se na Vás těšit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
1.8.17 15:46

@Bety88 tak já dělám vedoucí recepce a provozní hotelu. dělám dvanáctky a zařizuji celý chod hotelu a přilehlých podniků…zatím to zvládám, takže to neřeším…ale samozřejmě jsme každá jiná a pokud ti není dobře není důvodu to natahovat a hlavní je se šetřit

@Pandemie tak já jsem přesně tak na půl ten případ, dělám vedoucí recepce a provozní hotelu. dělám dvanáctky a zařizuji celý chod hotelu a přilehlých podniků…zatím to jde ale samozřejmě ty si v jiné situaci škola a dětičky a různé nemoci…to bych taky hned šupala na nemocenskou…co říkají druzí na to kašli zdraví máme jen jedno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5864
1.8.17 16:18

@Pandemie myslím že je v porafku, že nenastoupís do školy, nejen nemovi, ale i řeší, nebo kdo vám dělá rozvrh bude spis brát někoho na celý rok, než na to pololetí a co teprv děti, kdyz si budou muset v pololetí zvykat na někoho jiného. A vůbec, kdo ti má co říkat, já šla ve 20tt narodit, abych nemusela být s šéfkou, co by ne spolkl jak malou druhy den, co bych byla v práci oficiálně jako tehule. Tak jsem to schovávala a pak přišla jen se rozloučit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
1.8.17 17:28

@Trixia taky to tady nemám med…a v práci to plánuji oznámit minimálně až za měsíc a pak se taky jen rozloučím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5864
1.8.17 18:17

@ZuzVal někdy to je to nejlepší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
2.8.17 10:46

@ZuzVal tak to všechna čest :) to já si nechala dvanáctihodinové směny zrušit, ty bych vážně nezvládla :oops: a i tak mě ty odpolední celkem vysilují, ráno musím uvařit, poklidit, pak v práci do 21hod. a doma ve 22hod a jít tak spát :lol: ještě hůř, že jak mám doma uklízet a vařit dopoledne, tak je mi většinou špatně..uvidím no, 16.8.jdu na 2scrn.,takže uvidím co mi doktorka poví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
3.8.17 06:17

@Trixia tak co s nima :D

@Bety88 tak tím že jsem na recepci směny zkrátit ani nejdou takže jsem s o to ani nepokoušela a hlavně tím že chci pak odejít ze dne na den tak to nějak musím zvladát…dělám většinou pět dní v týdnu ty dvanáctky a taky žádná sranda, když přijdu v šest domů a musím vařit na další den, uklidit každý den něco ať se to nekupí a ještě si odpočinout…ale za chvilku dovolená tak to zvládám, kdyby mi bylo ale špatně jak bývá tobě tak bych si to tady strouhla max na dvě směny za týden…rozepisuji i směny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5864
3.8.17 06:40

@ZuzVal jeeee ty te budou milovat :mrgreen: :mrgreen:  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie