Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@ZuzVal jako to máš 5dní dvanáctek zasebou? To není ani možné ne? já teda jednou měla 7 dní po sobě, ale to byl masakr
uvažuji, že asi od září půjdu na nemocenskou, už jsem celkem dost unavená a nezvládám domácnost i práci ![]()
@Trixia tak oni tady na mě už dávno hodili spoustu práce která není ani moje a nejsou úplně fér a vím že je to „moc potěší“ až budu muset odejít…ale tak řeknu jim to tak měsíc předem než půjdu.-…a navíc další sílu budu taky muset najít já ![]()
@Bety88 Pokud se necitíš dobře není co řešit…Pět po sobě nemám směny tady plánuji já, ale i tak 5 dvanáctek během týdne je dost a tyhle horka mi nepřidávají…jede se tu nonstop, já jako vedoucí mám jen ranní ale i tak..celý den zabitý
@ZuzVal soud,že máš taky celý ten měsíc dovolenou
jinak bych tam nesla už ani omylem. Někdy je to peklo, co dovedou spolupracovníci a velení udělat, aby to těhotenství osladili ![]()
@Trixia tak samozřejmě že si to rlůzně naplánuji abych tu už moc nebyla…ale vydělávat se musí ![]()
Ahoj, rada bych se k vam pridala. Dneska jsem 15+1tt. Co cekame nevim. Mimco si s nama hraje na schovavanou. Termin porodu mam 25.1.ale na 1 screeningu mi bylo receno termin porodu 23.1.Pan doktor rikal ze v nemocnici budou brat termin porodu 26.1.Beztak zalezi na mimcu kdy bude chtit jit mezi nas.
@MaleVeseleSlunicko
mě říká, že tp je podle screeningu, nicméně jak rikas, je to orientační, ono se to počítá kvůli tomu, kdyz ms přijmou do péče porodnice do poradny a kdy by už bylo přenášeni moc. Dva dny nehrají až takovou roli ![]()
@MaleVeseleSlunicko Den porodu se počítá podle toho co ti řeknou na prvním screeningu přesně jak říká Trixia
…taky se mi to měnilo, ale pak je to tak že je to podle toho screeningu…gynekolog mi přímo řekl že to tak musí být i napsané v těhotenské průkazce kvli nemocnici u porodu
Já mám zase termín podle ms 26.1. a podle screeningu 27.1. a doktorka mi napsala do průkazky 26.1. takže počítám stím dřívějším a moc to nehrotím kdyžtak si jeden den na prcka počkame ![]()
Ahojky moc rada bych vstoupila do diskuze termín máme 26.1.:) je to naše první (teda první co došlo takto daleko ) meli jsme problémy přes 5 let jsme se lečily z neplodností prošli jsme několik pokusu ruzného oplodnení no a před 3 lety jsme o jedno přisly ve druhém měsíci vlivem chripky ted jsme už 16tt a jsme doma už od začátku na rizikovém jelikož jsem dva měsíce problila a byla i v nemocnici ted už konečne začínám přibirat
první screening dopadl užasně jen teda pohlaví nebylo videt
no další ultrazvuk máme až v záři tak snad už něco bude videt doktro říkal že máme akční miminko
manžel chce kluka no já si hlavně přeju mít už prcka u sebe ale toužím po holčičce mamka i babička si myslí že to bude holka a já mam taky takovy pocit ![]()
@Trixia @ZuzVal Ja mam v tehu prukazce psane termin porodu podle ultrazvuku 25.1.2018,po screeningu mi to gynegolozka neprepsala i kdyz si cetla zpravu z 1 screeningu.
@MaleVeseleSlunicko když se to lysi o pár dnů, tak to nechávají být. Můj doktor na tom baziruje a tihle se rizcilo al že mám v ptikauce 16+1 kdyz jsem 15+6 a pak si všimnul že mám tp podle utz jinak,…
no neprohlidne mě, ale taková kravina ho rozhodi ![]()
Vite uz nektera pohlaví?
jibak terminy se mi taky lisi podle MS 22.1. podle ultrazvuku 26.1. ale doktorka mi to vysvětlila tak ze doslo dyl k oplodneni a ze se to stejne bude ridit podle miminka
uz aby bylo po vánocích ![]()
@DDeniska Já pohlaví ještě nevím. V pondělí jsem byla na kontrole (14+4tt) a mimčo bylo otočené celé dule.
@1michaela1 @Trixia @MaleVeseleSlunicko No měš právě řekl doktor že u porodu se to pak řídí podle toho 1 screeningu…ale hlavně se to určuje podle toho jak miminko roste…každopadáně si myslím že ten den nebo dva nám nějak vadit nebudou..ono se to ustálí…:)