Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@misicka0137 @E-nynka84 Ano gynekolog mi potvrdil že se mi vše začalo stresem dříve rozepínat a natahovat…naštěstí je miminko v pořádku…takže teď už naštěstí po pohřbu to bude snad zase klidnější a budeme se dál těšit na chlapečka..
Ahoj holky, moc tu nebývám, moc starostí nicméně už víme z velkeho uz co čekáme.. Holčičku takže slavíme. Mezitím jsme řešili můj rozvod, tedka za týdnem stěhování a za 50dní se zas vdávám takže už se těším na leden a ustálí se to včechno
brutálně mě bolí záda, začla jsem sice skákt na gym. blonu ale efekt nic moc zatím. Pomáhá vám na to něco?
@Miš-El tak to koukám že celkem zajímavý život ale očividně teď už přichází to lepší období…k holčičce moc gratuluji, my čekáme chlapečka a taky se moc těšíme..jinak mě boleli asi dva týdny v kuse kříže, balon mi pomáhal ale jen občas, pomohla mi změna polohy u spánku…vždy sem spala na pravé straně, teď spím na levém a ono to přešlo…taky masáže mi pomohli…ale myslím že je to jak u koho…jinak držím palce ať vše klapne jak má
@Miš-El jedině masáže, jinak nic mi nepomohlo. Ve městě máme salón, kde se specializují na masáže pro těhotné a je tu neustále narváno.
@ZuzVal zajímavý život asi spís ne, maximálně ulynulý rok je nadupaný ![]()
@Miš-El jóga… me zase boli jedna kycel a jedna strana zad ale vzdy se rano protahnu a je to lepší zatim cvicim tyden a od příštího tydne zacinam chodit plavat to pry taky pomaha
Vcera 4D ultrazvuk… doporucuji… strašně jsme se nasmali… potvrdili nam holcicku dokonce mame super fotku kde to je i videt
tady prikladam fotku obliceje nikomu jsme nerekli co to bude a babicka hned jezis to je holka pry podle obliceje no nechápu
@DDeniska ježíš, to je krásné!!!
my jdeme na 4d příští týden, tak se moc těším a jsem zvědavá, jestli nám taky potvrdí holčičku…jinak budu muset měnit mraky růžového oblečení ![]()
Dneska 22+5 a uz to je na me trosku asi vidět
az ted me zacli sousedi zastavovat jestli nahodou nečekáme miminko a kdyz reknu ze v lednu jejich reakce jsou cože ![]()
UKAŽTE SVÁ BŘÍŠKA ![]()
Dneska veliká kontrola a zase jiný datum porodu
nejprve to bylo 16.01.2018 následovalo 06.01.2018 a dnes 04.01.2018, když to takto půjde dál, nevím jestli budu patřit ještě do skupiny
![]()
@cookies321 proc ti neustale meni datum? Prvni pisou podle ms, druhe podle screeningu v 12tt, ale na co treti? Mizna ted mimi roste rychleji, nez mu ti sedi do tabulek, ale menit by se to uz nemelo.
@DDeniska krásné těhu bříško a taky 4d fotečka princezny…
![]()
@cookies321 nám to měnili taky třikrát je to podle ms, pak podle prvního screen a pak podle třetího screeningu…a teď už se nám to ustálilo, takže věř že už ti to tak taky zůstane
jinak je to přesně jak říká @Trixia podle toho jak miminko roste, tak mi to i řekl doktor…že podle toho jak se mu vše vyvíjí tak podle se to pak počítá
Jinak já jsem mám po včerejšku po testech na cukrovku…první výsledek byl super a zbylé dva budu vědět asi v pátek nebo až v pondělí tak doufám že bude vše ok ![]()
@ZuzVal to slysim prvně, jako orientačně dobry a fajn, ze tak pekne prospiva, ake v poridnici je zajima datum z toho prvniho screeningu, to by melo byt v prukazce
ale nejsem lekar. Ostatne normalne se utz dělá jen 12tt, 20tt a 30tt