Leden 2018

• Fotoalbum (14)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
517
8.9.17 13:47

@DDeniska
Gratuluji k holčičce :* U nás by také měla být :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
8.9.17 14:03

@DDeniska Moc moc moc gratuluji ke krásné princezně…a chlap to je jasný :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5864
8.9.17 14:04

@DDeniska to mel ten muj taky strach a ted mu ppdava šroubováky… rikala jsem mu, ze min blbe vypada, ldyz holka bude umět opravit auto, nez kdyz kluk bude chtít delat balet., ze maji holky voc možnosti jak nezklamat. Tak chvili povreksval, ze ji nebude moct ucit svarovat, tak jsem mu rekla o trech holkach v okoli, co to umi :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
8.9.17 14:24

@Trixia tak můj zase chtěl holčičku…nakonec to bude chlapeček a už se taky vidí jak ho bude učit elektrikářský věci po taťkovi…ale stejně mi říkal že je jedno co to bude hlavně že to bude zdravé miminko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
12.9.17 13:01

Dneska v poradne predepsala mi jiny zelezo nejaky kapky jinak mam dovoleno chodit na těhotenské plavani :lol: bude ze me velka ponorka :lol: a vikend na morave byl tak uzasny ze jsem nabrala 2kg :D :D :D
a jsme objednany na 4D ultrazvuk jdem za dva tydny tesime se hrozne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
12.9.17 15:26

@DDeniska člověk je rád za jakoukoliv dobrou zprávu že jo…já jdu na kontrolu příští týden a už se těším až ho zase uvidím :) :srdce: jsem z Moravy a můžu dosvědčit že se tady dá krásně přibrat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
12.9.17 15:49

@ZuzVal hned bych se tam odstehovala :srdce: :srdce: :srdce: příští rok pojedeme rovnou na týden :D i s prckem :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
18.9.17 10:26

@DDeniska místa je všude dost není problém…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
18.9.17 10:30

Holky a ženy a budoucí maminky, mám dotaz…jsem trochu ve stresové situaci…pátek jsme trávili s umírajícím dědečkem mého manžela(byl jako jeho otec, takže strašně silný vztahy) asi 12hodin…a druhý den ráno mě začalo jakoby tlačit v podbříšku a zůstalo mi to dodnes…když sedím a ležím a tak vůbec nic, jen při chůzi nebo při pohybu, žádné další problém nemám ale je to nepříjemné…určitě si říkáte proč to řeším až dnes, ale celý víkend jsme zařizovali vše kolem pohřbu a i když myšlenek bylo spousta nechtěla jsem to řešit v takové chvíli…zítra odpoledne jdu na gyndu a určitě to chci říct, ale jen mě zajímá jestli se Vám to někomu stalo a z čeho to může být? Stres? Zánět? netuším moc děkuji za jakékoliv info…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1641
19.9.17 14:51

@ZuzVal snad nevadí že odepíšu i když jsem na skupinku narazila až dneska. Myslím že by to mohlo být zvětšování dělohy, napínání svalů atd :) každopádně doktor řekne víc :) držím palce aby to nic nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1641
19.9.17 14:52

Ahoj holky, můžu se připojit? Termín porodu mám 13.1.2018 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
517
19.9.17 16:30

@misicka0137
Ahoj, já myslím, že určitě můžeš ;) Já mám TP 17. 1. 2018 :srdce: A dle Mudr a utz čekáme holčičku :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
517
19.9.17 16:33

@ZuzVal
Ahoj, taky se přikláním k rozpínání a zvětšování dělohy ;) Mně to dělá při rychlejší chůzi, nebo někdy i v noci, když se rychle převrátím. Držím pěsti, aby vše bylo ok ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1641
19.9.17 16:37

@E-nynka84 My chlapečka :) Bylo to hodně velké překvápko. Zjistila jsem že jsem těhotná až v 9tt, únavu a nevolnost jsem přikládala stavu po operaci štítné žlázy kterou jsem nevědomky absolvovala v 5tt :) Vloni na podzim jsem dokonce měla hormonální léčbu a vůbec se mimčo nedařilo a až jsem se smířila s tím že dcerka bude jedináček tak najednou takové překvápko :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
517
19.9.17 16:41

@misicka0137
Já mám za sebou dvě ZT, pak následovaly testy… takže snad teď už vše zdárně dotáhneme do cíle ;) Jj, psychika se mocný čaroděj, takže až se mysl srovnala, tak to přišlo samo :palec: My čekáme první miminko ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí