Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@DDeniska Moc moc moc gratuluji ke krásné princezně…a chlap to je jasný ![]()
@DDeniska to mel ten muj taky strach a ted mu ppdava šroubováky… rikala jsem mu, ze min blbe vypada, ldyz holka bude umět opravit auto, nez kdyz kluk bude chtít delat balet., ze maji holky voc možnosti jak nezklamat. Tak chvili povreksval, ze ji nebude moct ucit svarovat, tak jsem mu rekla o trech holkach v okoli, co to umi
![]()
@Trixia tak můj zase chtěl holčičku…nakonec to bude chlapeček a už se taky vidí jak ho bude učit elektrikářský věci po taťkovi…ale stejně mi říkal že je jedno co to bude hlavně že to bude zdravé miminko ![]()
Dneska v poradne predepsala mi jiny zelezo nejaky kapky jinak mam dovoleno chodit na těhotenské plavani
bude ze me velka ponorka
a vikend na morave byl tak uzasny ze jsem nabrala 2kg
![]()
a jsme objednany na 4D ultrazvuk jdem za dva tydny tesime se hrozne
@DDeniska člověk je rád za jakoukoliv dobrou zprávu že jo…já jdu na kontrolu příští týden a už se těším až ho zase uvidím
jsem z Moravy a můžu dosvědčit že se tady dá krásně přibrat ![]()
@ZuzVal hned bych se tam odstehovala
příští rok pojedeme rovnou na týden
i s prckem ![]()
Holky a ženy a budoucí maminky, mám dotaz…jsem trochu ve stresové situaci…pátek jsme trávili s umírajícím dědečkem mého manžela(byl jako jeho otec, takže strašně silný vztahy) asi 12hodin…a druhý den ráno mě začalo jakoby tlačit v podbříšku a zůstalo mi to dodnes…když sedím a ležím a tak vůbec nic, jen při chůzi nebo při pohybu, žádné další problém nemám ale je to nepříjemné…určitě si říkáte proč to řeším až dnes, ale celý víkend jsme zařizovali vše kolem pohřbu a i když myšlenek bylo spousta nechtěla jsem to řešit v takové chvíli…zítra odpoledne jdu na gyndu a určitě to chci říct, ale jen mě zajímá jestli se Vám to někomu stalo a z čeho to může být? Stres? Zánět? netuším moc děkuji za jakékoliv info…
@ZuzVal snad nevadí že odepíšu i když jsem na skupinku narazila až dneska. Myslím že by to mohlo být zvětšování dělohy, napínání svalů atd
každopádně doktor řekne víc
držím palce aby to nic nebylo.
@misicka0137
Ahoj, já myslím, že určitě můžeš
Já mám TP 17. 1. 2018
A dle Mudr a utz čekáme holčičku ![]()
@ZuzVal
Ahoj, taky se přikláním k rozpínání a zvětšování dělohy
Mně to dělá při rychlejší chůzi, nebo někdy i v noci, když se rychle převrátím. Držím pěsti, aby vše bylo ok ![]()
@E-nynka84 My chlapečka
Bylo to hodně velké překvápko. Zjistila jsem že jsem těhotná až v 9tt, únavu a nevolnost jsem přikládala stavu po operaci štítné žlázy kterou jsem nevědomky absolvovala v 5tt
Vloni na podzim jsem dokonce měla hormonální léčbu a vůbec se mimčo nedařilo a až jsem se smířila s tím že dcerka bude jedináček tak najednou takové překvápko ![]()
@misicka0137
Já mám za sebou dvě ZT, pak následovaly testy… takže snad teď už vše zdárně dotáhneme do cíle
Jj, psychika se mocný čaroděj, takže až se mysl srovnala, tak to přišlo samo
My čekáme první miminko ![]()