Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,
zakládám nové téma, protože jsem nikde nenašla aktuální
chtěla bych se zeptat, jestli máte někdo zkušenost. Jsem 6.den po ET 5ti denní blastocysty, dnes jsem nevydržela a zkusila testnout. Jsou // i když jedna slabá…může to být ještě po Pregnylu? Píchla jsem 10.000 9.dubna což už je 13dní. Už od zavedení mě slabě píchá v podbřišku, někdy to ustane a pak zase. Nekrvácím, dnes jen tlak v břiše asi jako před MS. Mám pocit spíš jak nafouklé břicho nebo tak něco, už nevím asi to moc řeším, ale je to vyplácaný druhý pokus IVF, snažení 3roky a nic
. Beru Utrouše 2×0×2
Já měla test pozitivní po pregnylu ještě 12 den…ale když jsem byla na KET 5denní blastocyty, měla jsem 6 dní po KET test pozitivní-cyklus bez pregnylu. Takže bůh ví…hodně štěstí ![]()
Je to teda brzy na test, ale i 6tý den může ukázat test těhotenství. Možná sis měla dělat test každý den od zavedení, aby jsi věděla, kdy to Pregnyl byl a kdy už není.
Hodně štěstí, aby tam
bylo!
@Ladybird146 pregnyl uz by to byt nemal,,len je zaujimave, ze uz 6.den po ET mas //.ja som mala nejdriv 9. den po ET a slabý duch.(skoncilo to v 8tt - ZT ). ja idem v sobotu na KET, dnes zacinam utros.
Já testovala taky 6 den po ET, byl tam úplně pididušík a zítra začínám 17tt ![]()
Držím palce!! ![]()
Uvidíš
pokud bude za dva tři dny silnější tak to není pregnyl ![]()
Děkuju všem za podporu - už se nechci svěřovat ani manželovi
si myslí, že už jsem asi blázen…minule taky // a pak nic z toho, ale byl to předtím mamatest a ten prý ukazuje falešně
tak jsem koupila teď jiný a je tam duch no
tak zkusím testnou ještě koncem týdne…
@tatranka1 píše:
Já testovala taky 6.den po ET a // mají už 2 roky,tak držím palce
já také tak, takže bych to viděla skutečně nadějně
![]()
@Ladybird146 zkus testnout pozítří, jestli bude druhá čárka tmavší (doporučuju stejnej test, ať fakt můžeš srovnávat). Já testovala sice „až“ 9. den po ET a ne z ranní moči a sice byla ta druhá čárka světlejší než ta kontrolní, ale zase to nebyl žádnej duch, byla fakt dobře vidět. No a dneska končím 28tt
btw v bříše jak na ms mě bolelo taky, nafouklá jsme byla taky, pak jsem dokonce měla i křeče, takže jsem se bála mimoděložního, ale byl to OHSS…
@simcaak píše:
@Ladybird146 ..ahoj ja jsem 9den po ET a mam ta
Ahoj ![]()
co je,,ta"?
O @Ladybird146 jeziiiss me se to nedopsalo
promin…mam tam druhou carku videt, slabe ale je videt…uvidime
mas fotku toho testu??
Nemám…zašila jsem testík před manželem na skříň a spadl za skříň
ale zítra nebo v pátek ráno to chci zkusit znovu, kdyby to byl náhodou ještě Pregnyl…ale mám lepší pocit, když zatím vím, že tam duch byl ![]()